Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu tarifeden çıkmak istiyorum ama paket değil tarife olduğu için ve 1 ayda 1 kez tarife değiştirildiğI için 2 ay kullanmak zorundayım yani 31. gün tarife değiştirebiliyorum ve o zaman tarife yenilendiğI için tl düşüşü oluyor. maalesef hatta tl çok olduğu için taşımaktan başka yol görünmüyor gibi. var mı bu durumda yeni dönemde tarifenin iptalini sağlayabilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link verebilir misiniz

• Konuyu halen takip ediyorum. Umarım ayın 5 nde geçiş yapabilirim.
  • Benim dklarla internet paketi bitti. Tl yukledim tekrar almak icin ama nasil yenileyebilirim paketi ? 1ayin bitmesini mi beklemek zorundayin

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Konuyu halen takip ediyorum. Umarım ayın 5 nde geçiş yapabilirim.

Maalesef olmadı.
  • Komple 1000 tarifesi yeniden kullanıma açıldı.

Ayda 19 TL'ye.

+ Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor.
    + 25 yaş altı abone olmak gerekiyor.
    + Hat sahibi 25 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 25 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir.

Katılmak için GENC1000 yazıp 7000'e göndermek gerekiyor.

Uzamazsa son katılım 7 Kasım 2014 Cuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

Komple 1000 tarifesi yeniden kullanıma açıldı.

Ayda 19 TL'ye.

+ Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor.
    + Hat sahibi 25 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 25 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir.

Link var mı?
  • Numara taşımayla gelenlere acik mk tarife ?

• quote:

Orijinalden alıntı: browser90
    Link var mı?

Komple 1000 tarifesi kişiye özel 1 yıl geçerli bir tarife. Bunu Vodafone promasyon olarak sunduğu için herhangi bir link veya bilgilendirme yok.

+ Paketten/Tarifeden 12 ay boyunca yararlanılabiliyor.
    + Daha önce 1 yıl komple 1000 tarifesini kullanmış olanlar tekrar tarifeye geçemiyor.
    + Bu tarifedeyken hattını başka bir operatöre taşıyanlar tekrar Vodafone'a gelip bu tarifeyi kullanamıyor.
    + Hattında kısıtlama olanlar tarifeye geçemiyor. (Daha önce hat sahibi adına ödenmemiş fatura borcu olanlar, daha önce Vodafone'da olup da hiç TL yüklemeden başka operatöre geçiş yapanlar, kara listede olanlar v.b.)
    + Numara taşıma yapanlarda üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Numara taşımayla gelenlere acik mk tarife ?

Yukarıda gerekli şartları yazdım. Numara taşıma ile gelene de açık tabi gerekli şartlar sağlanıyorsa.
  •  HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ)

Ayda 19 TL'ye 1GB + 1000 DK + 1000 SMS. Komple 1000 yeniden kullanılabilir durumda.

Avantajlar

+ Ayda 19 TL
    + Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet (1 GB bittiğinde ücretli olarak kullanım devam edecektir.)
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor. (Hat sahibi 25 yaşın altındaysa SMS ile Freezone'lu olunabilir. FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz göndermek yeterlidir.)

Şartlar

+ Daha önce 1 yıl komple 1000 tarifesini kullanmış olanlar tekrar tarifeye geçemiyor.
    + Bu tarifedeyken hattını başka bir operatöre taşıyanlar tekrar Vodafone'a gelip bu tarifeyi kullanamıyor.
    + Hattında kısıtlama olanlar tarifeye geçemiyor. (Daha önce hat sahibi adına ödenmemiş fatura borcu olanlar, daha önce Vodafone'da olup da hiç TL yüklemeden başka operatöre geçiş yapanlar, kara listede olanlar v.b.)
    + Numara taşıma yoluyla Vodafone'a gelenlerde üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ)

• quote:

Ayda 19 TL'ye 1GB + 1000 DK + 1000 SMS. Komple 1000 yeniden kullanılabilir durumda.

Avantajlar

+ Ayda 19 TL
    + Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet (1 GB bittiğinde ücretli olarak kullanım devam edecektir.)
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor. (Hat sahibi 25 yaşın altındaysa SMS ile Freezone'lu olunabilir. FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz göndermek yeterlidir.)

Şartlar

+ Numara taşıma yoluyla Vodafone'a gelenlerde üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

Haftaiçi 2 numarayı taşıdım bu tarifeye. Kendi numaramı da yarın gidip taşıyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43
    Haftaiçi 2 numarayı taşıdım bu tarifeye. Kendi numaramı da yarın gidip taşıyacağım.

Güle güle kullanın. Yalnız aynı kişi sadece 1 hattı için bu kampanyadan yararlanabiliyor. Siz 3 hattınızla nasıl yararlanmayı planlıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Güle güle kullanın. Yalnız aynı kişi sadece 1 hattı için bu kampanyadan yararlanabiliyor. Siz 3 hattınızla nasıl yararlanmayı planlıyorsunuz?

Yok hatlar benim üzerime değildi. Şöyle sorayım o zaman. Eşimi kullanıcı olarak tanımlattırsam geçebilirmiyim acaba? Eşimin hattı kendi üüzerine idi ve onu haftaiçi geçirdim bu tarifeye

• quote:

Yok hatlar benim üzerime değildi. Şöyle sorayım o zaman. Eşimi kullanıcı olarak tanımlattırsam geçebilirmiyim acaba? Eşimin hattı kendi üüzerine idi ve onu haftaiçi geçirdim bu tarifeye

Eşiniz 25 yaş ve altındaysa kullanıcı olarak tanımlatıp geçebilirsiniz. Ancak 1 TC numarası ile bu kampanyadan normalde 1 hat yararlanabiliyor. Faturasız da normalde 1 TC ile 3 hat Freezone'lu yapılabiliyor ama bunun gibi özel kampanyalarda sadece 1 hatta kullanım izni veriyor.

Tabi Vodafone sistemleri o kadar sorunsuz çalışmadığı için aynı TC ile Freezone'lu olmuş 2 farklı hatta paketi almayı deneyebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

• 1 yıl sonra nolacak tarifemiz. Standart tarifeyemi geçircekler.

• 1 gb bana yetmez çok az.. Sağdan soldan bir şekilde (Lira yükleme ile hediye, çeyrek altın tarifesi vs.) internet kapabileceğim bir yol yok mu ? Freezoneluyum, 25 yaş altıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbiz

1 yıl sonra nolacak tarifemiz. Standart tarifeyemi geçircekler.

1 yıl sonra yürürlükteki yeni kampanyalardan birine geçebilirsiniz. Normal şartlarda 1 yıl denmesine rağmen 16-18 ay arasında kullandırıyorlar. 1 yıl sonra 19 lira olan tarifeye 3 TL zam yapıp 3 TL zam ile devam edip etmek istemediğinizi sorabilirler, yürürlükteki genç tarifelerinden birine geçirebilirler, tarifeyi aynı şartlarda 6 ay daha uzatabilirler... Kısacası ne olacağını şimdiden bilmek güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

1 gb bana yetmez çok az.. Sağdan soldan bir şekilde (Lira yükleme ile hediye, çeyrek altın tarifesi vs.) internet kapabileceğim bir yol yok mu ? Freezoneluyum, 25 yaş altıyım.

Vodafone'da sağdan soldan İnternet kapamazsınız. Bu 19 TL olan tarife size yetmiyorsa 6 TL fark verip aynı tarifenin 2 GB olanına Turkcell'de geçebilirsiniz. Eğer geçiş yapacaksanız son gün 11 kasım. Kısacası acele etmeniz gerekiyor.
  • Hattim avea arkadaslar vodafone freezone tasidim simdi basvuruda bulundum hat tasininca genc1000 yazip faydalanabiliriz dimi? Bu umutla tasidim sorun olurmu acaba?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.