Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuperFrog

Tarife Özellikleri

* Tarife 25 yaş ve altındakiler içindir.
    * Tarifeye katılım için KOMPLE1000 yazıp 7000'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    * Tarifeye son katılım uzatılmazsa 31 Temmuz 2014 tarihidir.
    * Bu bir paket değildir, tarifedir. Dolayısı ile eski Freezone paketlerinden farklıdır.
    * 19 TL'lik fiyattan 12 ay boyunca yararlanılabilir.

Hocam nereden buldunuz bu bilgileri? Vodafone sitesinde yok bu pakete dair bir bilgi yardımcı olabilir misiniz? Bir de Vodafone kullanan arkadaşlar internetten aldıkları verim nasıl Turkcell ve Avea ile karşılaştırdıklarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga
    Hocam nereden buldunuz bu bilgileri? Vodafone sitesinde yok bu pakete dair bir bilgi yardımcı olabilir misiniz? Bir de Vodafone kullanan arkadaşlar internetten aldıkları verim nasıl Turkcell ve Avea ile karşılaştırdıklarında?

Vodafone müşteri hizmetlerinden öğrendim. 25 yaş ve altı olduğu zaten genel bilgi, katılım içinde atılması gereken SMS konunun ilk mesajında yazıyor. Geri kalanı da öğrenmek zor değil, Vodafone müşteri hizmetleri (gündüz saatlerinde aranıp) aklı başında bir temsilciyle konuşursanız öğrenmek istediklerinizi öğrenebiliyorsunuz. Bu tarife sosyal medya üzerinden duyurulduğu için sitesinde yok, olacağını da sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Vodafone müşteri hizmetlerinden öğrendim. 25 yaş ve altı olduğu zaten genel bilgi, katılım içinde atılması gereken SMS konunun ilk mesajında yazıyor. Geri kalanı da öğrenmek zor değil, Vodafone müşteri hizmetleri (gündüz saatlerinde aranıp) aklı başında bir temsilciyle konuşursanız öğrenmek istediklerinizi öğrenebiliyorsunuz. Bu tarife sosyal medya üzerinden duyurulduğu için sitesinde yok, olacağını da sanmıyorum.

Hocam son olarak yazılmışsa gözümden kaçmış olabilir 1000 sms her yöne mi yoksa sadece Vodafone'lere mi bir bilginiz var mı?

• quote:

Hocam son olarak yazılmışsa gözümden kaçmış olabilir 1000 sms her yöne mi yoksa sadece Vodafone'lere mi bir bilginiz var mı?

Vodafone forumdaki konuya göre her yöne.

Ayda 22 liraya sunulan Freezone Özgür Komple paketi kullananların geçmesi mantıklı olmaz. Bu paket değil tarife yani eskiden Freezone paketlerin Vodafone aylık telsiz ücreti olmayan Standart tarifeyle alınabiliyordu. Bu yeni çıkan 19 TL olan tarife, adı üstünde tarife olduğu için ayda 1.5 TL civarı da telsiz ücreti gelecek. Tarife olacak 20.5 TL. Üstelik 12 ay devam edeceğiz için mevcut 22 YL'lik freezone paketini kullanıyorsanız bu tarifeye geçmek pek mantıklı değil.

Tarife hakkında Vodafone forumdan

quote:

Komple 1000 Tarifesi genel olarak tüm abonelere açık bulunmadığından dolayı web sitesinden bu tarife hakkında bilgi paylaşılmamıştır. Tarifeden sadece size özel SMS alan aboneler yararlanabilmektedir. Tarife içeriği ise 19 TL karşılığında 1000 dakika her yöne, 1000 SMS ve 1 GB internet bulunmaktadır. Bu sebeple dilersen sana en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne giderek hattını taşıdıktan sonra sana özel kampanyalardan haberdar olman için ONAY yazıp 1000'e SMS gönderebilirsin.

Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/komple1000-paketi-hakk%C4%B1nda/td-p/288247/highlight/true/page/6

• 1.Arkadaşlar bu mesaj gelmeden buna geçemiyor muyuz?
    2.bu tarifenin tam ismi nedir? Ona göre söyleyecem ve geçirecem.
    Not hat şuanda vodafone zaten. 1 ay olmadı daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tranz kullanıcısına yanıt
    1 - Mesaj gelmeden de geçebilirsiniz

2 - İsmi komple 1000 olması lazım,

Not: müşteri hizmetlerinden veya vodafone bayilerinden bu tarifeye geçemezsiniz, sadece mesaj yoluyla geçiliyor,yeni numara taşıma vs yaptıysanız 1 ay geçmeden bu tarifeye geçemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple1000 yazıp 7000 e yolladım.

bana degerli abonemiz taleb ettiğiniz secenekten sadece faturalı abonelerimz yararlanabilir diye mesaj geldi...

.ben zaten 2005 ten beri telsimden beri aynı operatörde faturalı hat kullanıyorum,bir senelikte taahütlü özgür genç tarifesini kullanıyordum hy 500 dk,hy 5000 sms ,tahütte 15.07.2014 te sona eriyor acaba ondan mı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

1 - Mesaj gelmeden de geçebilirsiniz

2 - İsmi komple 1000 olması lazım,

Not: müşteri hizmetlerinden veya vodafone bayilerinden bu tarifeye geçemezsiniz, sadece mesaj yoluyla geçiliyor,yeni numara taşıma vs yaptıysanız 1 ay geçmeden bu tarifeye geçemezsiniz

1.ay bu ay sonunda 27 si gibi doluyor o zaman deneyeceğim zaten hat 3 aylık olsun direkt avea taşıyacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaş altı sınırı nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durmazlar

25 yaş altı sınırı nedir yahu

Aynen. 25 yaş üstünü enkaz olarak görüyor operatörler sanırım. İyi kampanyaların hepsinde yaş sınırı var.
  • Arkadaşlar bu yaş sorununu nasıl çözüyoruz acaba? ben numaramı taşıyacam taşıdıktan sonra kullanıcı olarak tenıdık birinin (örn. yeğenimin) tc sini versem yada kayıt ettirsem olurmu acaba? lütfen bilen biri bilgilendirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_mem

Arkadaşlar bu yaş sorununu nasıl çözüyoruz acaba? ben numaramı taşıyacam taşıdıktan sonra kullanıcı olarak tenıdık birinin (örn. yeğenimin) tc sini versem yada kayıt ettirsem olurmu acaba? lütfen bilen biri bilgilendirsin..

Olur. Yeğeninizle birlikte Vodafone cep merkezine gidin ve numara taşıma esnasında yeğeninizi kullanıcı olara kaydettirin. Her cep merkezi bu işten anlamayacağı için yapmak istemeyenler olacaktır, o durumda Vodafone müşteri hizmetlerini aratın.
  • Yeğen 6 yaşında kullanıcı olarak tanımlatabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 14 Temmuz 2014; 12:25:02 >
  • 1gb biterse üstüne ucuz ek internet pakedi var mı arkadaşlar.çok önemli bu nokta.

1gb normal int pakedi 21 lira vs.

ek paket tarzı bişey lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu yaş sorununu nasıl çözüyoruz acaba? ben numaramı taşıyacam taşıdıktan sonra kullanıcı olarak tenıdık birinin (örn. yeğenimin) tc sini versem yada kayıt ettirsem olurmu acaba? lütfen bilen biri bilgilendirsin..

Olur. Yeğeninizle birlikte Vodafone cep merkezine gidin ve numara taşıma esnasında yeğeninizi kullanıcı olara kaydettirin. Her cep merkezi bu işten anlamayacağı için yapmak istemeyenler olacaktır, o durumda Vodafone müşteri hizmetlerini aratın.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...Bıktım bu aveanın şebeke sorunundan taahhüt bozup geçecem... @SuperFrog

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Msj geldi direk geçtim ben.
    Tamda yeni tarife arıyordum.

bundan ucuz tarife görmedim

Kesinlikle. Birde msj geldi extra net paketi ile ilgili. Yaza özel. Bir bilginiz var mı?

internet paketleri kısa süreliğine 2 katı hak veriyor mesela 21 tl ye 1 yerine 2 gb gibi

web sitesinde bilgisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

1gb biterse üstüne ucuz ek internet pakedi var mı arkadaşlar.çok önemli bu nokta.

1gb normal int pakedi 21 lira vs.

ek paket tarzı bişey lazım

el paketler var ama her tarife ile kullanılmıyor paket esaslarından geçerli tarifelerim bilgisine ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Yeğen 6 yaşında kullanıcı olarak tanımlatabilirmiyim?

tanımlarsın da işe yaramaz 12 taban 25 tavan

• quote:

yiğeniniz baba tarafından olmalı yani amca çocuğu ben amca oğlumun tcsini kullanarak mega3lü tarifesine geçtim 12-25 yaş sınırını unutmamak gerek tabi

kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız taşıma işlemi sırasında bu seçimin yapıldığına emin olun

abonelik sözleşmesinde tarife ismini görmeden imza atmayın bazıları tarife kodu yazıyor kodun karşılığını kendi ekranından göstersin ileride hatalı seçim yapılma durumunda sözleşmede bu yazıyordu ben buna imza attım diyebilmeniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

komple1000 yazıp 7000 e yolladım.

bana degerli abonemiz taleb ettiğiniz secenekten sadece faturalı abonelerimz yararlanabilir diye mesaj geldi...

.ben zaten 2005 ten beri telsimden beri aynı operatörde faturalı hat kullanıyorum,bir senelikte taahütlü özgür genç tarifesini kullanıyordum hy 500 dk,hy 5000 sms ,tahütte 15.07.2014 te sona eriyor acaba ondan mı olmadı

komple1000 faturasız hat kampanyası senin kullandığın da faturalı kampanya dua et ki geçiş olmamış yoksa bi ceza "geçiş" olabilirdi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.