Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuStRal

Vodafona numara taşısak bu paketi alabilirmiyiz?

Up lutfen. Numarami dun tasidim daha kapanmadi turkcell hattim, 3gune falan kapanir dedi adam. Gecebilir miyim buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonkayaa

vodafone hız testı sonucları ıstıyorum kac cıkıyor foto yollarmısınız

Şu mesajıma denk gelmemeniz şanssızlık olmuş, buyrun burdan 2. sayfadaki ilk mesaj :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93811895

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 29 Haziran 2014; 16:06:15 >
  • Sonunda yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: alexjoan

Arkadaşlar Vodafone nin bu tarifesi numara taşıma ile gelen bireysel müşterilerine herkeze açıktır bir yaş sınırı yoktur. Ayrıca Vodafone nin şuan ki kendi bireysel müşterileri kullanıcıları bile alabilir. Saygılar...

Ne zamana kadar geçerli bu tarife
  • 19 tl'ye bulamadım, 25 tl olmuş yeni tarifede
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    KOMPLE1000 yazıp 7000'e gönderdiniz mi?

• pttcelden geçmek için fırsat geçebiliyor muyuz ?
  • Tarife aktif az önce geçtim
  • Sözleşmeye kaç gün kala hattı taşırsak sorun olmuyordu ?
  • arkadaslar bu tarıfe internet az..2 gb yapmak ıcın extra formul varmı?
  • Mevcut Freezone'lu olanlarda bu paketten yararlanabiliyor mu?
  • bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim tarife bitti mı acaba son bşvuru ?? bide 25 yaş sınırı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 7 Temmuz 2014; 10:08:45 >
  • 1gb sinirsiz mi peki bittikten sonra ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim tarife bitti mı acaba son bşvuru ?? bide 25 yaş sınırı var mı

tarife mevcuttur. 25 Yaş sınırı var

• quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

bilen birileri cevaplarsa cok sevinirim tarife bitti mı acaba son bşvuru ?? bide 25 yaş sınırı var mı

tarife mevcuttur. 25 Yaş sınırı var

hocam ben turkcelım eger mevcut ıse geçiş yapıp almayı dusunuyorum ancak 1 temmuz son dıyor bır kaç yerde okudugum kadarıyla sitesinde de bilgi yok...

bir diğer konu 25 yaşı geçtik malesef kardeşimin tc si ile yapabılır mıyım ?
  • Son katılım tarihi uzamış bugün birkaç tanıdık buna katıldı. Son katılım 31 temmuz ama elinizi çabuk tutun çünkü bir sınırlama varmış. Ayrıca açıklama da belirtilmemiş ama bu kampanya 12 fatura dönemi boyunca geçerliymiş.

Ayrıca bu tarife + paket değilmiş. Bu 22- 25 TL olan freezone kampanyaları tarifeye ek paket olarak alınıyordu bu ise bildiğiniz 12ay boyunca geçerli size özel bir tarife. Mevcut freezone paketiniz varsa ve bu tarifeye geçerseniz paketiniz iptal olmuyor, son kullanım tarihine kadar kullanabiliyorsunuz.
  • Bu faturasiz ve taahhutsuz bir tarife mi? Vodafone faturalilar da yararlanabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa yada ilk mesaja 25 yaş altı diye yazsın bari konuyu açan. Forumun genel'i 25 yaşın altında olabilir ama herkes 25 yaş altı değil bu forumda. Boşuna girip sevinmiştim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 8 Temmuz 2014; 16:09:54 >
  • FAturalılarda bu tarifeye geçebiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife Özellikleri

* Tarife 25 yaş ve altındakiler içindir.
    * Tarifeye katılım için KOMPLE1000 yazıp 7000'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    * Tarifeye son katılım uzatılmazsa 31 Temmuz 2014 tarihidir.
    * Bu bir paket değildir, tarifedir. Dolayısı ile eski Freezone paketlerinden farklıdır.
    * 19 TL'lik fiyattan 12 ay boyunca yararlanılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.