Şimdi Ara

HY 1000 DK 1000 SMS 1GB 19 TL VODAFONE(25 YAŞ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea daki hattımı bu tarifeye taşımak istedim,25 yaş altı için 10 yaşındaki oğlumun tc sini de götürdüm ,fakat vodafone bayisi böyle bir şey yok diyor,

bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? nasıl bu tarifeye taşıyabilirim hattı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 21 Kasım 2014; 16:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

avea daki hattımı bu tarifeye taşımak istedim,25 yaş altı için 10 yaşındaki oğlumun tc sini de götürdüm ,fakat vodafone bayisi böyle bir şey yok diyor,

Böyle bir tarife resmiyette yok bu sebeple bayilere sormanıza gerek yok. Herhalde 50. kez forumda yazılıyor ama ben üşenmeden tekrar yazayım.

Bu özel bir pakettir ve Vodafone bayisi üzerinden geçiş yapamazsınız.

İŞLEM ADIMLARI

+ Vodafone bayisine gideceksiniz
    + Hattımı Vodafone faturasız Yeni Özgür Genç tarifesine taşı diyeceksiniz. (Tarife fark etmiyor ama örnek olsun diye veriyorum.)
    + Hattımı taşırken bu TC numarasını kullanıcı olarak hattıma tanımla diyeceksiniz.
    + Taşıma işlemi bitip hattınız açıldığında önce FREEZONE yazıp 1525'e göndereceksiniz.
    + Onay mesajının ardından GENC1000 yazıp 7000'E göndereceksiniz.
    + Onay mesajının ardından hattınıza 20 TL yükleyeceksiniz.

Paketinizi güle güle kullanın.

Paket başlayınca size bilgi verecek. Paket yaş sınırından dolayı alınamıyor derse Vodafone bayisi kullanıcı tanımlama işlemini yapmamıştır.

Bu arada bu tarifeye forumda herhalde 2000 kişi geçmiştir. Bu kişilerden gönlünden gelenler için aile eşrafına hayır duası bekliyorum. Teşekkürler.

• çok teşekkür ediyorum,zahmet oldu.
  • ikili bin kullanıyorken buna mesaj attım. kabul edildi. bugün lira yükledim ikili binden devam etti. sms hakkı gelmedi.

genc1000 yazıp yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 21 Kasım 2014; 21:45:49 >
  • 2 vodafone hattım var.hattımın birini yeğenimin TC siyle genc1000. tarifesine geçirdim.diğer hattımıda aynı yeğeninin TC siyle kullanıcı gösterip genc1000 yapabilrmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

ikili bin kullanıyorken buna mesaj attım. kabul edildi. bugün lira yükledim ikili binden devam etti. sms hakkı gelmedi.

genc1000 yazıp yolladım.

İkili bin bitince bu pakete geçersiniz. İkili binin bitiş tarihini bekleyin. Ayrıca Freezone aboneliğinizi kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmi

2 vodafone hattım var.hattımın birini yeğenimin TC siyle genc1000. tarifesine geçirdim.diğer hattımıda aynı yeğeninin TC siyle kullanıcı gösterip genc1000 yapabilrmiyim

Olur. Aynı TC ile 3 faturasız hat genç paketlerden yararlanabiliyor. Bayi kanalından yapacaksanız bayiye bu TC ile başka hattım var demeyin, bayilerin çoğu aynı TC ile 3 faturasız hat kullanılabildiğini bilmezler. Bu sebeple olmayacağını v.s. iddia edebilirler (edende çok oluyor) ancak olur sorun olmaz. Bu TC'yi hattıma tanımlatmak istiyorum demeniz yeterli. Sistem otomatik olarak 3 TC'den sonra kullanıcı tanımlamaya izin vermediği için zaten yapamıyorlar.

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Fatural%C4%B1/Freezone-fatural%C4%B1ya-1-tane-faturas%C4%B1za-3-tane/td-p/290853

• quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

avea daki hattımı bu tarifeye taşımak istedim,25 yaş altı için 10 yaşındaki oğlumun tc sini de götürdüm ,fakat vodafone bayisi böyle bir şey yok diyor,

Böyle bir tarife resmiyette yok bu sebeple bayilere sormanıza gerek yok. Herhalde 50. kez forumda yazılıyor ama ben üşenmeden tekrar yazayım.

İŞLEM ADIMLARI

+ Hattımı Vodafone faturasız Yeni Özgür Genç tarifesine taşı diyeceksiniz. (Tarife fark etmiyor ama örnek olsun diye veriyorum.)
    + Hattımı taşırken bu TC numarasını kullanıcı olarak hattıma tanımla diyeceksiniz.
    + Taşıma işlemi bitip hattınız açıldığında önce FREEZONE yazıp 1525'e göndereceksiniz.

Paket başlayınca size bilgi verecek. Paket yaş sınırından dolayı alınamıyor derse Vodafone bayisi kullanıcı tanımlama işlemini yapmamıştır.

Bu arada bu tarifeye forumda herhalde 2000 kişi geçmiştir. Bu kişilerden gönlünden gelenler için aile eşrafına hayır duası bekliyorum. Teşekkürler.

Bu sefer de kişinin 13-25 yaş arasında olması gerekiyor dediler,10 yaşındaki oğlumun Tc sini kabul etmediler,

13 yaş altı olmuyor mu gerçekten ?

• quote:

quote:

quote:

İŞLEM ADIMLARI

Bu sefer de kişinin 13-25 yaş arasında olması gerekiyor dediler,10 yaşındaki oğlumun Tc sini kabul etmediler,

2003 doğumlu yeğenim olmamıştı

• usta ne müşteri temsilcisi nede vodofone bayileri böyle bir tarifenin tanımlanmadığı söyledi

ben de arkama bakarak bir tebessümle gittim

eğer bunu siz yapabiliyorsanız size özelden kimlik fotokopisini gönderim

siz yapın ben size teşekkür edeceğim....
  • quote:

quote:

ikili bin kullanıyorken buna mesaj attım. kabul edildi. bugün lira yükledim ikili binden devam etti. sms hakkı gelmedi.

genc1000 yazıp yolladım.

İkili bin bitince bu pakete geçersiniz. İkili binin bitiş tarihini bekleyin. Ayrıca Freezone aboneliğinizi kontrol edin.

nasıl yani. 30 gün sonunda zaten bitmiyor mu.
  • Bende sizler sayesinde bu tarifeye gectim.Yalniz duble1000tarifesinden kalan dakika ve internetim var ve aralik 11ekadar suresi var yani yaklasik 20gun.Suan hatta tl yok ben 20gun sonra tl yuklesem o zamana kadar tarife tl yuklemedim diye iptal olmaz degilmii yani bi suresi varmi 15gun felan tl yuklemek icin?

• Bugün Vodafone faturasız hat fiyatını sordum 39 TL dediler
  • Bende size birşey danışayım biz daha önce 3 hattımızı Vodafone'a taşımıştık ve kardeşim üzerine tanımlatmıştık daha sonra iki numarayı tekrar Turkcell'e taşıdık şimdi o numaralardan birini bu paket için tekrar Vodafone'a taşıyınca kardeşimin 3 hakkının dolu olduğunu dolayısıyla kullanıcı olarak tanımlatamayacağımızı söylüyorlar bu konu hakkında ne yapabiliriz sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bende size birşey danışayım biz daha önce 3 hattımızı Vodafone'a taşımıştık ve kardeşim üzerine tanımlatmıştık daha sonra iki numarayı tekrar Turkcell'e taşıdık şimdi o numaralardan birini bu paket için tekrar Vodafone'a taşıyınca kardeşimin 3 hakkının dolu olduğunu dolayısıyla kullanıcı olarak tanımlatamayacağımızı söylüyorlar bu konu hakkında ne yapabiliriz sizce ?

Sondan başlayarak devam edeyim. İlk önce yapılacak işlemi silver bayide yapamazsınız, Vodafone'un esas cep shoplarına gideceksiniz, silver bayilerin bu işlemi yapma yetkisi olmadığı için ekranlarında yetkili olmadıkları gözükecektir. Vodafone tabelası olan bayiye kademe kodunu sorun ve esas cep merkezi olduğunu doğrulayın.

Vodafone faturasız da aynı TC ile 3 adet hat için tanımlama yapılabilir, daha önce tanımlanmış hatlar başka operatöre taşınsa dahi sistemden bu tanımlama düşmez. Bu sebeple daha önce tanımlama yaptığınız ve sonra taşıdığınız hatlar için iptal işlemi yapacaksınız. Vodafone cep merkezine numarayı söyledin, hat pasif olarak görünecek, bu basip hattı seçecek ve kullanıcı tanımlama adımından iptal işlemi yapacak. Bu işlem sonunda 3 hakkınızdan 1 tanesi boşa düşecek, diğeri içinde aynını yapın.

Yalnız dediğim gibi aktif olmayan hatlar üzerinde ilgili işlemi sadece ana yetkili cep merkezleri yapabilir. Müşteri hizmeti de işlemi yapabilir ancak standart müşteri hizmetleri yapamaz. Müşteri hizmetleri çok uğraştıracağı için cep merkezinde yaptırmanız gerekiyor. İşlem yaptıracağınız ili ve ilçeyi söylerseniz bu işlemi yaptırabileceğiniz ana bayilerin listesini paylaşırım.

Silver bayiye veya alt satış noktalarına giderseniz onlar pasif hatları (yani taşınmış hatları) göremeyeceği için işlem yapamayacak ve genelde böyle bir şey yok diyeceklerdir. Standart kısa dönemli eğitim almış müşteri temsilcileri de aynı şeyi söyleyecektir. Yetkisi olmayan bayilerde pasif hat girildiğinde ekranın üst köşesinde kırmızı yazı ile işlem için yetkiniz bulunmamaktadır yazacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Bende sizler sayesinde bu tarifeye gectim.Yalniz duble1000tarifesinden kalan dakika ve internetim var ve aralik 11ekadar suresi var yani yaklasik 20gun.Suan hatta tl yok ben 20gun sonra tl yuklesem o zamana kadar tarife tl yuklemedim diye iptal olmaz degilmii yani bi suresi varmi 15gun felan tl yuklemek icin?

20 gün sonra TL tükleyebilirsiniz. Tarifeye kaydınız yapıldıktan sonra 60 gün içinde TL yüklemeniz gerekiyor. Duble1000 tarifesinin bitiş gününde TL yüklemesi yapıp genç 1000 tarifesinden faydalanacağınız hakları kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

Bitiyor. Şu an SMS atıp 19 TL yüklediğiniz anda tarife geçerlilik kazanır, eski tarifenizden kalan hakları da eski tarifinizin bitiş tarihine kadar kullanabilirsiniz. Eski tarifeniz bitmesine 1 gün kala bu işlemi yaparsanız mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

usta ne müşteri temsilcisi nede vodofone bayileri böyle bir tarifenin tanımlanmadığı söyledi

ben de arkama bakarak bir tebessümle gittim

eğer bunu siz yapabiliyorsanız size özelden kimlik fotokopisini gönderim

siz yapın ben size teşekkür edeceğim....

Ah ah. Şu donanım haber forumun dili olsa da konuşsa.

Öncelikle forumdan ben dahil kimseye kimlik fotokopinizi göndermeyin.

Vodafone cep merkezine gidip hattınızı özgür genç tarifesine taşıtın, 25 yaşından büyükseniz de kullanıcı tanımlaması yaptırın. Taşıma bittiğinde ve hat aktif olduğunda FREEZONE yazıp 1525'e SMS gönderin. Onay mesajı gelirse GENC1000 yazıp 7000'e SMS gönderin.

Tarife 30 kasım 2014'de kapanacaktır. Yararlanmak isteyenlerin acele etmelerini tavsiye ediyorum.

• quote:

Yaş sınırı 12 - 25 arasıdır.
  • quote:

quote:

Bitiyor. Şu an SMS atıp 19 TL yüklediğiniz anda tarife geçerlilik kazanır, eski tarifenizden kalan hakları da eski tarifinizin bitiş tarihine kadar kullanabilirsiniz. Eski tarifeniz bitmesine 1 gün kala bu işlemi yaparsanız mantıklı olacaktır.

e ben de aynısını dedim. bitime bir kaç gün kala genc1000 yazıp yolladım. kabul edildi. sürem doldu. daha sonra lira yükledim. ikili binden devam etti.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.