Şimdi Ara

HY 500 DK + HY 1000 SMS + 2 GB INTERNET = 25 TL / YILDIZ GENC PAKETI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. Bence Turkcell tarihinin en iyi tarifesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Son 90 gun icinde turkcell e geldiysen faydalanabiliyorsun daha oncesindeysen baska operatorde 1 ay kalip geri gelmen gerek.

• Suan turkcelldeyim Vodafone a geçip hemen buna geçebilir miyim?

• Arkadaşlar ben de bu tarifedeyim.Ayın 8 inde yenileniyor.Bu ay yurtdışında olacağım için yenilensin istemiyorum.İçeride bakiye bırakmazsam gelecek ay yenilenmesinde sorun olur mu ? Nasıl ayarlayabilirim bu durumu?
  • İnternet bitince internet hızı nasıl oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ComeWithMe-

İnternet bitince internet hızı nasıl oluyor?

Para çekmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: -ComeWithMe-

İnternet bitince internet hızı nasıl oluyor?

Para çekmeye başlıyor.

Turkcell'den de bu beklenirdi zaten. :)

• Mrb. Bende no yu turkcell e taşıdım onay gelince geçiş olacak ta! bu paketi almak için her ay ek paket almak için mesaj atıyormuyuz yoksa bir kere mesaj yetiyormu.aynı tarifeden vodafonda var fakat şarjı resmen emiyor.allahtan sürekli şarj aletim yanımda da, kurtarıyor yoksa kullanamayacaksın neredyse.
  • ya birde herkez turkcell kazık diyor ama?. neden se 35 milyona yakın abonesi var.hala nasıl oluyor bu?. bukadar millet hala kullanıyor.
  • ZAZA5565 Z kullanıcısına yanıt
    bende bugun numara tasima icin basvurdum turkcell'e, bende bu tarifeye gecicem. 1 kez mesaj atıldımı 30 gün sonunda tekrar yenilenir yazıyor turkcell sitesinde.
  • Eyv.sağolasın.
  • Sabah hattim sms ve internet için para çekmeye başladı meğer aboneliğin 1yılı dolmuş herhangi bir uyarı mesajıda gelmedi 4tl araya gitti

Bu paket çok işime geliyordu tam Vodafone geçip oradan tekrar Turkcelle geçip paketi tekrar almayı düşünüyorken sms attım ve yıldız paketine tekrar abone oldum böylece hattı tekrar taşımama gerek kalmadı

• İstanbul icin tavsiye etmem pttcelden gectim onu arar oldum yogun yerlerde hat kesilmesde olmaya basladi zaten int yok suan 20 kb ile baglaniyorum mecidiye koyde daha 700 kb gectigi olmadi forumu bile zor aciyo ama f/p oraniniza gore karar verin. Ben memnun degilim ay dolsun kacicam

• paket hala geçerlimi degilse ,2 gb internet ve minumum 300 dk buna benzer paket varmı aveadan geçiş yapmayı dusunuyorum
  • Arkadaşlar bu paket her yöne 500 dk mı, yoksa her yöne 250dk+turkcell 250 dk mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurosim

quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

paket hala geçerlimi degilse ,2 gb internet ve minumum 300 dk buna benzer paket varmı aveadan geçiş yapmayı dusunuyorum

Kampanyaya katılım 30 Nisan 2015 tarihine kadar geçerlidir. Hattınızı Genç Tarife olarak açtırdıktan sonra YILDIZ GENC yazıp 2222'ye SMS gönderirseniz 25 TL karşılığında paketi satın alabilirsiniz.

İzmir Bornova'da bir Türkcell abone merkezine gittim numaramı taşıyıp yıldız genç paketine geçmek istediğimi söyledim. İlgili kişi yıldız genç paketi alımının mart sonunda bittiğini söyledi. Bende Türkcellin sitesinde 30 nisana kadar yazdığını bu şekilde uzatıldığını söyledim. Bu seferde turkcell paket için kimine onay veriyor kimine vermiyor dedi . Anladım ki bu arkadaş numaramı taşımamam için çaba sarfediyor. Gerek yok öyleyse dedim ve oradan ayrıldım başka bir merkezden tekrar danışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 11 Nisan 2015; 8:29:15 >

• sitede göremiyorum yalnız ,birde telefon benim uzerime kayıtlı degil ben ogrenciyim yinede paketten yararlanabilirmiyim
  • quote:

quote:

sitede göremiyorum yalnız ,birde telefon benim uzerime kayıtlı degil ben ogrenciyim yinede paketten yararlanabilirmiyim

Her yöne 500 dakika veren Yıldız 500 paketi (19 TL) :http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi
    1 GB + 1000 SMS veren Yıldız Ek Genç paketi (6 TL) :http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

Turkcell, ikisini ayrı ayrı alma imkanı verdiği için göremiyor olabilirsiniz. 19+6= 25 TL

Sadece dakikayı almak isterseniz YILDIZ 500 yazıp 2222’ye gönderiyorsunuz.

Dakika + İnternet + SMS'i birlikte almak isterseniz YILDIZ GENC yazıp 2222'ye gönderiyorsunuz.

Telefonun sizin üzerinize kayıtlı olmasına gerek yok, hattın sahibi müşteri hizmetlerini arayarak sizin TC numaranızı verirse sizi kullanıcı olarak tanımlarlar. Yaşınız 25 veya altı olması gerekiyor.

Tesekkurler

• İnterneti yetmeyenler için alınabilecek en uygun paket hangisi öneriniz var mı?

• quote:

quote:

sitede göremiyorum yalnız ,birde telefon benim uzerime kayıtlı degil ben ogrenciyim yinede paketten yararlanabilirmiyim

Her yöne 500 dakika veren Yıldız 500 paketi (19 TL) :http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi
    1 GB + 1000 SMS veren Yıldız Ek Genç paketi (6 TL) :http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

Turkcell, ikisini ayrı ayrı alma imkanı verdiği için göremiyor olabilirsiniz. 19+6= 25 TL

Sadece dakikayı almak isterseniz YILDIZ 500 yazıp 2222’ye gönderiyorsunuz.

Dakika + İnternet + SMS'i birlikte almak isterseniz YILDIZ GENC yazıp 2222'ye gönderiyorsunuz.

Telefonun sizin üzerinize kayıtlı olmasına gerek yok, hattın sahibi müşteri hizmetlerini arayarak sizin TC numaranızı verirse sizi kullanıcı olarak tanımlarlar. Yaşınız 25 veya altı olması gerekiyor.

Hocam bende bugün geçtim bu tarifeye. Avea'dan geçtim. Bugün bayiye gittim 25 yaş olayı kalkmış artık.

Bende 25 yaşından büyüğüm. Bugün geçtim hiçbir problem olmadı. Ayrıca bende 250 heryöne 250 turkcell biliyodum. Heryöne 500 dk ise çok iyi olur.
    Ayrıca Avea'nın bir diş çoğu zamanda servis yok dediği yerde Turkcell full çekiyor bazı noktalarda bir diş iniyor sadece. Ilk defa Turkcell kullanıyorum inş. Pişman olmayız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.