Şimdi Ara

HY 500 DK + HY 1000 SMS + 2 GB INTERNET = 25 TL / YILDIZ GENC PAKETI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca sormayı unuttum arkadaşlar biz şimdi gençturkcell kampanyalarından yararlana biliyormuyuz?

(Sinema, yemek gibi kod kampanyalarından.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Ayrıca sormayı unuttum arkadaşlar biz şimdi gençturkcell kampanyalarından yararlana biliyormuyuz?

(Sinema, yemek gibi kod kampanyalarından.)

Evet yararlanabiliyorsunuz

• labkamil kullanıcısına yanıt
    Bugün deneyeyim dedim ama yararlanamıyormuşuz.

Bu tarifede olupta gençturkcell kampanyalarından yararlananlar var mı peki? Ona göre MH arayayım.

Yurtici Kargo kampanyasi sadece gnctrkcll'lilere ozeldir. Hemen gnctrkcll'li olmak icin GNC TCKNO yazip 2222 gonder, detaylar gnctrkcll.com'da

Ekleme: birde bu tarifeden çıkınca bir daha yararlanamıyormuşuz bayideki arkadaş dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 12 Nisan 2015; 22:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Bugün deneyeyim dedim ama yararlanamıyormuşuz.

Bu tarifede olupta gençturkcell kampanyalarından yararlananlar var mı peki? Ona göre MH arayayım.

Yurtici Kargo kampanyasi sadece gnctrkcll'lilere ozeldir. Hemen gnctrkcll'li olmak icin GNC TCKNO yazip 2222 gonder, detaylar gnctrkcll.com'da

Ekleme: birde bu tarifeden çıkınca bir daha yararlanamıyormuşuz bayideki arkadaş dedi.

dominostan yararlandım 2-3 kere. ,bu tarife zaten gnctrkcll liler için. bu tarifeyi kullanıyorsan gnctrkcll lilerin için olan tüm avantajlardan yararlanırsın.
  • Şimdi görüşme yaptım daha hat iki gün oldu açılalı TL gitti. Daha önce tabiki görüşme yapmıştım paketim tanımlı yani. Vergi desem değil nasıl iş anlamadım.

Birde arkadaşlar her görüşme sonunda gelen bi gri bildirim ekranını kapatabiliyormuyuz?

• beyler benim yas 25 fakat ben gencturcell den de yararlanmak için geçiyorum şimdi seneye 26 olunca ne olacak gencturkcell seysi bitecek mi kampanya ok bitecek orası belli ama sinema bileti vs alma seyleride 26 ya girince biterse kötü o yüzden benden küçük kuzenin tc sinimi versem diye düşünüyorum?
    gencturkcellin sitesinde 26 yas üstüyle de ilgili birsey gördüm ama tam bilmiyorum
  • ben bu pakette sms kullanmak istemiyorum sadece smsi iptal edebiliyor muyuz?

• Arkadaşlar bugün mesaj geldi yıldız ek genç ve yıldız 500 sonra erdi diye kullanabileceğimiz uygun kampanya varmı.
  • Tarifeye geçtim 30 tl yukledim. Gecer gecmez 100mb hediye geldi sonra 30 tl yükledim normal paket tanımlandi ve 30 tl yukledigimden turkcell lilerle 1000 sms ve 100 mb daha geldi

• Bana da bugün mesaj geldi kampanya bitti diye, dün de tam 30 tl yüklemiştim. Bilseydim hiç yükleme yapmaz aveanın 19 tl ye 1000 dk, sms, internet paketine geçerdim. Gençtırkcel in yavsiye edebileceğiniz hesaplı bir paketi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Valla bende baktım en düz kampanya turkcell de 500 dk 1 gb 30 tl
    bende dün vodafone gittim altın tarifesinden 500 dk 1000 sms 2 gb lik paket 25 tl ona geçiş yaptım.
  • Arkadaşlar acil bir cevaba ihtiyacım var.Aveadayım taahhütüm bitti. Yeni fatura kesim tarihi 23.04.2015 diyor yani 3 gün sonra. Normalde turkcelle geçeceğim ama ne zaman geçeceğimi şaşırdım. 23 ünden önce mi geçmeliyim ki tekrar fatura gelmesin? 1 gün daha kullansak sanırım aynı fatura tekrar geliyor çünkü eşimin hattında başımıza geldi ayın şey. Şimdi ben bu akşam başvuru işlemlerini başlatsam ekstra bir fatura gelmez değil mi?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Ben aynı duruma benzerini yaşamıştım. Aynen şöyle yaptım. Müşteri hizmetlerini aradım. Aradığım saat dakika ve görüştüğüm kişinin adını not ettim. Taahhütüm biter bitmez hattımın kontörlüye çevrilmesini, yeni fatura döneminde fatura gelmemesini istiyorum dedim. Müşteri temsilcisi bekletti iki dakika. Sonra onayladı. Taahhüt bitti, hat kontörlü olmadı. Ben bir sürü görüşme yaptım. Sonra hat taşındı. Fatura geldi. Aradım müşteri temsilcisini. Şikayet kaydı oluşturdum. Saat tarih görüşme bilgilerini verdim. Konuşmanın ayrıntılarını aktardım ve müşteri hizmetlerinin yalan bilgi ile beni dolandırdığını şikayetçi olacağımı söyledim. 2 saate kalmadı fatura iptal oldu şikayetiniz sonuçlandı mesajı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Ben aynı duruma benzerini yaşamıştım. Aynen şöyle yaptım. Müşteri hizmetlerini aradım. Aradığım saat dakika ve görüştüğüm kişinin adını not ettim. Taahhütüm biter bitmez hattımın kontörlüye çevrilmesini, yeni fatura döneminde fatura gelmemesini istiyorum dedim. Müşteri temsilcisi bekletti iki dakika. Sonra onayladı. Taahhüt bitti, hat kontörlü olmadı. Ben bir sürü görüşme yaptım. Sonra hat taşındı. Fatura geldi. Aradım müşteri temsilcisini. Şikayet kaydı oluşturdum. Saat tarih görüşme bilgilerini verdim. Konuşmanın ayrıntılarını aktardım ve müşteri hizmetlerinin yalan bilgi ile beni dolandırdığını şikayetçi olacağımı söyledim. 2 saate kalmadı fatura iptal oldu şikayetiniz sonuçlandı mesajı geldi.

Şimdi aradım MH yi.Aynen dediğiniz gibi yapmak istediğimi söyledim. Yalnız faturalıdan faturasıza geçerken 20 TL +17 tl ücret alınacağını söyledi arkadaş.Sanırım o 20 TL daha sonra hattıma kontör olarak gelecekmiş geri.Bu arada taahhütüm 22 sinde doluyormuş ve fatura kesim tarihim 23 ü. Bende dedimki, ben sizi 22 sinde arayıp hattı direkt kapatsam nasıl olur dedim, tekrar ayrı bir fatura gelir mi dedim yok gelmez dedi.Biz direk hattı kapatırız dedi.Bende ok dedim. Şimdi hemen bu akşam Turkcelle gidip hattı taşıma formu doldurmam lazım ki 3-5 günde hallolsun yoksa 1-2 gün hatsız kalacağım.

• turkcell sürekli reklam mesajı yolluyor avea yollamıyordu
    avea nın edge si turkcellinkine 3-4 basıyor turkcell edge kullanımda harbiden berbat. bende avea 21 mbps turkcell 2-3 mbps görüyor ama yazlık için geçtim bakalım memnunum ama sorun yok sarjı sanji biraz daha fazla sömürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 22 Nisan 2015; 18:36:41 >
  • beyler bu gün türksele geçtim YILDIZ GENC --->>2222 yazıp gönderdim benden 25tl kesti hat babamın üstüne açılmıştı zamanında babam 55 yaşında nasıl oluyor ben anlayamadım bu işi birde kalan dakika sms detaylarını nerden öğrencem bu tarife oldumu olmadımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 1 Mayıs 2015; 22:58:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

beyler bu gün türksele geçtim YILDIZ GENC --->>2222 yazıp gönderdim benden 25tl kesti hat babamın üstüne açılmıştı zamanında babam 55 yaşında nasıl oluyor ben anlayamadım bu işi birde kalan dakika sms detaylarını nerden öğrencem bu tarife oldumu olmadımı

Merhaba Arkadaşım hattınızı Turkcell'e yeni taşıdığınız 01.04.2015 tarihinden itibaren Turkcell bu paket için YAŞ sınırını kaldırdı. Saygılar...

• bugün aveadan türkcelle geçmek için bir bayiye gittim. tc numarasını biz hallderiz dedi. sadece kimlik fotokopisi telefon no ve adres aldı. Onun dışında birşey istemedi. Katakulli olmasın
  • bence genelde oyle oluyor bende aynı sekilde gecirmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.A ARKADAŞLAR TÜRKCELL HAZIR KARTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ve DE YILDIZ EK GENÇ PAKETİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ( 25 TL YE HER YÖNE 500 DK + 2GB İNTERNET + 1000 SMS )

AMA SORUM BU PAKETİ ALABİLMEM İÇİN 25 YAŞ VE ALTINDA OLMAM LAZIMMIŞ BENİM YAŞ ( 38 ) KUZENİMİ KULLANICI OLARAK TANITABİLİRMİYİM VE NASIL YAPABİLİRİM BUNU TEŞEKKÜRLER ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.