Şimdi Ara

HY 500 DK + HY 1000 SMS + 2 GB INTERNET = 25 TL / YILDIZ GENC PAKETI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada;
    Paketi kullanan arkadaşlar,bunun interneti hızlı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sanırım yeni hat veya numara taşıma için geçerli bu kampanya :( eski aboneler faydalanamıyor mu? Ya da var mı benzer bir kampanya eskiler için?

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Evet 30 Hazirana kadar devam ediyormuş
    Bu arada;
    Paketi kullanan arkadaşlar,bunun interneti hızlı mıdır?

Kalabalik ve yogun olan yerlerde asiri yavas cunku 2.sinif internet.

• Yıldız Ek Genç Paket’ten, son 90 gün içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak birfiyat veya standart tarife harici ön ödemeli bireysel bir Turkcell tarifesine gelen ve son 10 gün içerisinde Yıldız 500, Aylık Nar Paketleri, Her yöne 500 dakika ya da Ben Yaptım 400 paketlerini alan müşterilerimiz yararlanabilir.''

Ben Turkcelle geçiş yapacağım ne yani 90 gün internetsiz mi dolaşçam?
  • daha önceden bu tarifeyi kullanıyordum .vodafonea geçtim
    tekrar turkcelle geçsem tekrar alabilirmiyim ? bu tarifeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

daha önceden bu tarifeyi kullanıyordum .vodafonea geçtim

Vodafone'da 30 gün kalmış olman gerekiyor. Sonrasında yine Turkcell'e taşıyıp alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

daha önceden bu tarifeyi kullanıyordum .vodafonea geçtim

Vodafone'da 30 gün kalmış olman gerekiyor. Sonrasında yine Turkcell'e taşıyıp alabilirsin.

teşekkürler.
    3-4 ay oluyor vodafone a geçeli.
    gençturkcellin yaş sınırı 26 mı ?
    bilginiz var mı?
  • Yıldız genç 1 yıl sürem doldu, bazı arkadaşlar ben mesaj attım yeniden aktif oldu dedi bende Yıldız genç yazıp 2222 ye yolladım. Yıldız 500 ve Ek Genç Paketinden; Genç tarife ve standart tarifedekiler yararlanamaz diye mesaj geldi. Genç tarife için değilmiydi zaten bu kampanya kafam karıştı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Yıldız genç 1 yıl sürem doldu, bazı arkadaşlar ben mesaj attım yeniden aktif oldu dedi bende Yıldız genç yazıp 2222 ye yolladım. Yıldız 500 ve Ek Genç Paketinden; Genç tarife ve standart tarifedekiler yararlanamaz diye mesaj geldi. Genç tarife için değilmiydi zaten bu kampanya kafam karıştı?

süper tarifeye geçin.
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yılı doldurdum, tekrar alamayınca aveaya geçtim 1 buçuk aydır avea kullanıyorum ve muhtemelen bayram da bi kampanya olur diye tetikte bekliyorum

(Edit:imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeoMatrix -- 27 Haziran 2015; 15:45:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Yıldız Ek Genç Paket’ten, son 90 gün içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak birfiyat veya standart tarife harici ön ödemeli bireysel bir Turkcell tarifesine gelen ve son 10 gün içerisinde Yıldız 500, Aylık Nar Paketleri, Her yöne 500 dakika ya da Ben Yaptım 400 paketlerini alan müşterilerimiz yararlanabilir.''

Ben Turkcelle geçiş yapacağım ne yani 90 gün internetsiz mi dolaşçam?

Abi bu cümleden bunu nasıl çıkardın sen yahu

Adam diyo ki bu kampanyaya geçmek istiyorsan en fazla 90 günlük abone olman lazım, daha eski aboneler yararlanamıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanya devam ediyor mu arkadaşlar?
  • Devam ediyor

• yıldıza geçiceğim yere olay 2gb olana geçtim eylülün 20 si gibi tekrardan yıldıza nasıl geçebilirim ? eğer kampanya devam ederse
  • merhaba, turkcell'den 4 Temmuz'da vodafone'a geçmiştim. şimdi tekrar turkcell'e geçsem bu kampanyadan yararlanabilir miyim? 90 gün olayı denmiş ama kafam karıştı doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

merhaba, turkcell'den 4 Temmuz'da vodafone'a geçmiştim. şimdi tekrar turkcell'e geçsem bu kampanyadan yararlanabilir miyim? 90 gün olayı denmiş ama kafam karıştı doğrusu.

90 gün olayını yanlış anlatiyorlar .. 1 ayınız doldu ise hiç durmayın Geçiş yapabilirsiniz 30 gün yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

merhaba, turkcell'den 4 Temmuz'da vodafone'a geçmiştim. şimdi tekrar turkcell'e geçsem bu kampanyadan yararlanabilir miyim? 90 gün olayı denmiş ama kafam karıştı doğrusu.

90 gün olayını yanlış anlatiyorlar .. 1 ayınız doldu ise hiç durmayın Geçiş yapabilirsiniz 30 gün yeterli

teşekkür ettim. geçiş işlemlerini başlatıyorum.
  • Bende bugün geçtim. Tam bir F/P tarifesi...

Şimdi gelip Vödefön'de 2395082 dk veriyor Avia'da 555938378373 meğabayt var falan demeyin Turkcell gerek çekim gücü gerekse hizmet kalitesi olarak sektörde tartışmasız bir numaradır.
  • arkadaşlar benim doğum tarihi de 16.03.1990 . 25 yaşını doldurmuş oluyorum. Yine de bu tarifeden yararlanabiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

arkadaşlar benim doğum tarihi de 16.03.1990 . 25 yaşını doldurmuş oluyorum. Yine de bu tarifeden yararlanabiliyor muyum ?

Evet Turkcell bu tarife icin yas sınırlamasını kaldırdı geçebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.