Şimdi Ara

HY 500 DK + HY 1000 SMS + 2 GB INTERNET = 25 TL / YILDIZ GENC PAKETI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7,2 Mbps hız sınırlaması kafamı kurcalıyordu. Bugün test yaptım enteresandır Download 19.93 Mbps, Up 4,07 Mbps'yi gördüm. Acaba sınırlama kaldırıldı mı
  • Bu paket sitede görünmüyor hala açık mı, yaş kısıtı kaldırıldı deniyor, doğru mudur
    12 kez yenileneceği söyleniyor, sonrasında zam falan mı yapılıyor, buna yakın başka paket mi öneriliyor yoksa paketsiz mi kalıyoruz
  • Merhaba Arkadaşlar bu paket halen devam ediyor mu ediyorsa bu paketteki 500 dk her yöne mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu pakete ilave internet paketi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler bu pakete ilave internet paketi var mı?

Ben de merak ediyorum.
    Ayrıca Dakika bitince ek dakika alınıyor mu?
  • s.a arkadaşlar yıldız 500 ve yıldız ek genç paketi her yöne 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl bu kampanyadan numara taşıyarak herkes faydalanabiliyormu 25 yaş altında olma şartı varmı dır ...

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-ve-yildiz-ek-genc-paketi?place=banner-1
  • Bu yildiz genç hala devam ediyor mu arkadaşlar

• Merhaba,

Benim de iki sorum olacak.

1) Bu pakete geçip iki ayda bir 50 TL'lik paket yüklesek yeterli oluyor mu yoksa illa ki ara sıra TL'lerden para düşüyor mu ?
    2) Hazır kart olduğu için internetin biraz daha yavaş olduğuna dair birşey okumuştum. Vodafone'un 3G'si ile kıyaslarsak (hızından genel olarak memnunum) arada ciddi bir fark var mı ? Tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
  • kampanya devam ediyorsa fiyat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Merhaba,

1) Bu pakete geçip iki ayda bir 50 TL'lik paket yüklesek yeterli oluyor mu yoksa illa ki ara sıra TL'lerden para düşüyor mu ?
    2) Hazır kart olduğu için internetin biraz daha yavaş olduğuna dair birşey okumuştum. Vodafone'un 3G'si ile kıyaslarsak (hızından genel olarak memnunum) arada ciddi bir fark var mı ? Tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

1-Telsiz ücreti dahil 25 tl oldugundan 2 ayda 50 tl yüklerseniz olur
    2-Max 7.2 mbps hız var,faturalıda 43 mbps değerinde ama bu paket hızı bile Vodafone hızından daha iyidir

Bu arada
    Üstte birkaç soru birikmiş,özet cevap yazayım
    Bu pakete alımlar hala devam ediyor,
    12-25 yaş arası birinin tc numarasıyla bu paketi alabiliyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman Red tarifesini hiç aratmaz internet olarak. Bu güzel haber, teşekkürler.
  • Bu tarifede bankalara vs kısa mesaj atmak paketten mi düşüyor yoksa ücretlendiriliyor mu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhan_karagoz

Bu tarifede bankalara vs kısa mesaj atmak paketten mi düşüyor yoksa ücretlendiriliyor mu.?

Mesajlar paketten düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Merhaba,

2-Max 7.2 mbps hız var,faturalıda 43 mbps değerinde ama bu paket hızı bile Vodafone hızından daha iyidir

Bu arada

Hocam merhaba;

Arkadaşım 28 yaşında haliyle bu tarifeye başvuramıyor. Turkcell e geçerken başkasının kimliğini verip bu tarifeye geçebiliyor mu acaba?

• Bildiğim kadarıyla yaş sınırlaması kalktı ancak gece kullanımı için ekstra 2GB internet veriyormuş, onun için genç olmak gerekiyor sanırım.
    Tabi arkadaşınız başvurmak isteyipte geçemediyse benim bilgim yanlış sanırım.
  • Bayiye gidip 25 altı bir tc no ile geciyorsunuz,
    Müşteri hizmetlerini arasanız da oluyor
    Gece 2 g slmak içşn de GNC 123.... yazıp 2222 ye gönderin,hemen genç tarife olur ve 2 gb da başvurun gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Merhaba,

Bu arada

Hocam merhaba;

Arkadaşım 28 yaşında haliyle bu tarifeye başvuramıyor. Turkcell e geçerken başkasının kimliğini verip bu tarifeye geçebiliyor mu acaba?

Evet başkasının tc no ile geçiliyor

• Aralıkta bitiyor yıldız tarifem , aynı paketten devam etmek istiyorum aslında .

Bayiye sordum aynısından devam edemeyeceğim söylendi , benzer durumdaki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum .

Hayır o değilde 4.5g destekleyen sim aldım daha yeni , operatör değiştirmek de istemiyorum açıkçası oldukça memnunum .
  • İnternet kotası aşırı çabuk bitiyor yaptıkları hileden dolayı ayrıca 3G'de ikinci sınıf bu paket yani çoğu kalabalık yerde 3G iptal oluyor ayrıca 7.2mbit hız limiti sınırlandırılması var. Kısacası adamlar babasının hayrına 25 liraya vermiyor bu paketi. Şahsen evimde Vodofone çekseydi vodofone kullanmaya devam ederdim ama mecburen geçtim. Ankara için konuşacak olursak Vodofone'un 3G'si Turkcellden kesinlikle çok çok daha iyi
  • Bayi 25 yaş altı olmadan bu tarifeye geçilemeyeceğini söyledi. Bir yiğenden alıcam artık TC'sini ve 1 ay deneyeceğim, eğer memnun kalırsam devam yoksa daha düzgün bir tarifeye geçeceğim. Taahhüt olmaması en güzel yanı. Bir de 25 yaş altı sınırı koymasaydı iyiydi... (Aslında ben yok sanıyordum ama bayi çok israr etti)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.