Şimdi Ara

Hybird

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hybird ne demektir nasıl yapılır 7-1 8-1 vs. vs. ne demektir nasıl yapılır.

NOT:Üst konularda hybird ile ilgili bolumlerde hep 7-1 8-1 geçiyo ne demek olduğu yazmıyor

Cvp verenlere şimdiden teşekkürler Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiStatik -- 18 Ağustos 2007; 19:15:59 >

• hybrid char demek statları hem str hem int e belli bi oranla veren char demektir.
    7 ye 1 oran gibi düşün misal 70 e kadar int e verip 70ten 80 e kadar str veren chara 7-1 int hybrid char denir .
    Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • Gayet güzel FAKAT benim 70 e ulasmam imkansız bunun 30 40 için olan modeli var mı bi akıl verseniz
  • spear mı swordmu?
  • Bow
  • eğer int hybrid açıcaksan bence bow kullanma
  • Az once bir topic de hybird bow un süper olduğunu solediler ama int hybird mi str hybird mi onu soylemediler ne yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman 2.1 spear hybird wer.2 int 1 str git.
  • Sağlam bişi olur mu o yav ayrıca ben BOW istiyorum 10 lvl im str gidiyodum ama hybird BOW un sağlam olduğunu gorunce bu konuyu açmak zorunda kaldım YANİ ŞUNU SÖYLÜYORUM BOW HYBİRD İN YAPILANDIRMASI NASIL OLMALIDIR VEYA BOW NASIL YAPILANDIRILMALIDIR bugün lvl 35 full str fire glavie charımla 35 lvl bow ile kapıştım ve adam beni yerden yere vurdu ... not üzerimde 3 sos ve +5 glavie vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiStatik -- 18 Ağustos 2007; 19:30:06 >
  • bow san full str ver,yok int hybrid istiosan spear veya sword bowsa full str ver hybrid verrisen kötü olur.
  • Eyvallah işte istediğim cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.