Şimdi Ara

Hybrid.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 95 lv full int light cold bicheon charımı 3 gün önce heuksala çevirdim.Şuanda light cold heuksalım.Light ı kapayıp fire açıcam.Fakar bugün konuştuğum biri bana 10 lv str vermemi ve güzel bi pro set giymemi önerdi.Saolsun baya bi kafamı karıştırdı.Ne yapmalıyım str vermeli miyim ? Teşekkür ederim iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 11 Haziran 2010; 22:01:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

96 lv full int light cold bicheon charımı 3 gün önce heuksala çevirdim.Şuanda light cold heuksalım.Light ı kapayıp fire açıcam.Fakar bugün konuştuğum biri bana 10 lv str vermemi ve güzel bi pro set giymemi önerdi.Saolsun baya bi kafamı karıştırdı.Ne yapmalıyım str vermeli miyim ? Teşekkür ederim iyi akşamlar.

Heuksala çevirme dedim
  • @DeathWall
    Ve beklenen yorum geldi. Ekşın arıyorum , değişiklik şart.
  • 7int 1str yapabilirsin öyle char kasanlar vardı ve spear,fire,cold yapıyorlardı skilleri felan.
    ayrıca heuksal skilleri spear ile daha güzel .Tabi bu benim düşüncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 11 Haziran 2010; 21:13:46 >
  • değiştire basacağıma alıntıya basmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 11 Haziran 2010; 21:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

7int 1str yapabilirsin öyle char kasanlar vardı ve spear,fire,cold yapıyorlardı skilleri felan.
    ayrıca heuksal skilleri spear ile daha güzel .Tabi bu benim düşüncem

7:1 hmm. 95 Lvim 114 str 396 int im var kaç str lazım yani
  • Bence fire yapma. Light devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MG42

Bence fire yapma. Light devam.

Light dwm dionda.. Light çar çöp çar arkadaş:D geçicen onu bi:D fire cold heuksal RULEZ ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBoy_TR

quote:

Light dwm dionda.. Light çar çöp çar arkadaş:D geçicen onu bi:D fire cold heuksal RULEZ ^^

Light char çöp mü? Neden oyundaki nukerlerin tamamına yakını 90 captan beri light o zaman?

Herkes kendi buildini övmesin bir kerede.Hep bu böyle nedense.

Oldukça ilginç bir kaç gün önce bunları yazmışsınız.

quote:

Şuan light düşünüyorum fakat ilerde fire yi de düşüneceğim.Neden Light olmasın ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 13 Haziran 2010; 17:13:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

quote:

quote:

Light char çöp mü? Neden oyundaki nukerlerin tamamına yakını 90 captan beri light o zaman?

Herkes kendi buildini övmesin bir kerede.Hep bu böyle nedense.

Oldukça ilginç bir kaç gün önce bunları yazmışsınız.

quote:

Şuan light düşünüyorum fakat ilerde fire yi de düşüneceğim.Neden Light olmasın ki ?

Hocam arkadaşın 'lighttan çöptür' den kastı light cold heuksal buildindeki light.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 13 Haziran 2010; 19:37:40 >

• int charda light olmazsa olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.