< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 30 Ağustos 2019; 10:40:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 30 Ağustos 2019; 10:40:38 > |
Başlığı baştan sona okudum. Bu güzel paylaşım için teşekkürler.
Söylediklerinizin bir çoğunu, araç içindeki multimedya sistemini takip ederseniz ve işi biraz da oyuna çevirirseniz, sizi otomatik olarak söylediklerinizi yapmaya yönlendiriyor. Tabi işin ayrı incelikleri var epsini yazmışsınız. Söylediklerinizi yaparsanız; 15-20 Km'lik şehiriçi seyahat sonunda: 1-Daha ekonomik seyahat 2-Daha huzurlu bir kullanış 3-Gereksiz yarış, acele ve bunun yarattığı saçma tartışmalardan uzaklaşma gibi kazanımlarınız oluyor. Ben bir noktayı daha denedim, bu sakin kullanımda kaybım ne oluyor diye. 17 Km'lik kısmen dur-kalk trafiğin olduğu bir yolculukta yaklaşık 3 Dakikalık bir kayıp yaşadım. Eski bir basketbolcu olarak şunu söyleyebilirim: 3 dakikada 16 sayı farkı kapatıp galip geldiğimiz oldu, ama gittiğim hiçbir yerde 3 dakikanın bir faydasını görmedim. Selamlar Saygılar. |
Aslında böyle arabyı kullanmaya başladıktan sonra eskiden ne kadar savruk araba kullanırmışız,yakıt ekonomisi bir yana kazaya davet çıkarıyormuşuz meğer..
Bence tüm bunların içinde en önemlisi trafiği zlemek ve gereksiz gazlayıp gereksiz fran atmamak sadece bu bile %20 ekonomi sağlayacaktır size.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 25 Mayıs 2017; 11:24:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 15 Mayıs 2017; 11:16:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer demir -- 23 Mayıs 2017; 11:16:48 > |
|
|
|
|
|