Şimdi Ara

Hybrid vs Full//İzleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babel Server'ındaki bir grup oyuncunun videosu.Round $eklinde full str ve hybrid charlar kar$ı kar$ıya gelmi$ler.

Bu Video'da Full STR Ice Glavie vs Hybird Int Spear var.2. olarakta Full STR Bow ve Hybrid Bow var.

PvPvPvPvP

Buda Pure Str Ice Glavie vs Hybird Int Sword

PvPvPvPvP2

Hybird Spear vs STR Glavie bi ba$ka.

PvPvPvPvP3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 6 Haziran 2006; 23:15:30 >

• saol süper eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: destrega

saol süper eline sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: destrega

saol süper eline sağlık

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe

quote:

Orjinalden alıntı: destrega

saol süper eline sağlık

rica ederim

Alıntıları Göster
    Hybridleri harcamı$lar pvpde^^
    Te$kler payla$ım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyntha

Hybridleri harcamı$lar pvpde^^
    Te$kler payla$ım için.

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkürler kardeş

hybrid charlar 2 int 1 str hepsi ve yeniliyorlar adam gibi hybrid yapsalardı yani tam eşit o zman yenilmezlerdi 2 int 1 str veya 2str 1int tamamen saçmalık yapacaksan tam eşit yapacaksın.
    çünkü oyun tamamen eşit yapılmış full str gidenler çok az damege vururyor ve mag defansları berbat, full intler çok damage vuruyo canları yok ve phy defanları berbat 2 int 1 str veya 2 str 1 int ninde bunlardan fazla farkı yok zaten
    iş böyle olunca tamamen eşit gitmekten daha mantıklısı yok ben bunu bilir bunu söylerim.

herkese kolay gelsin boş şanslar en iyi itemler sosunlar sizin olsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LoL_ -- 7 Haziran 2006; 0:11:56 >

• kardeş flim ler süper ya sevdim. Eline sağlık.

Yanlız bi şey soracam 1. videonun 2. sahnesin de full srt olan germant giyinen mi?

(Doğrusu öle gözüküyo ama )
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

kardeş flim ler süper ya sevdim. Eline sağlık.

Yanlız bi şey soracam 1. videonun 2. sahnesin de full srt olan germant giyinen mi?

(Doğrusu öle gözüküyo ama )
    sağolun beyler,,,

@_LoL_

her ikisinede e$it dağıtanlar tam ne yapar bilmiyorum ama doğrusu ya tamamen str yada tamamen int gitmek...Bunun nedeni çok basit.Full str gidiyorsan tank olmalısın.Tank demek zor ölmek demek.Eğer int'e puan verirsen HP dü$ük olur.Dolayısıyla tank olamazsın...Yine aynı $ekilde int isen str'ye verdiğin puanlar LvL 60'a kadar gözüne ho$ gelebilir.Lakin int charlar en hızlı öldüren veya öldürmesi gereken charlardır ve group pvp char'larıdır.Dolayısıyla max magical attack'a ihtiyacın olmalı...Çünkü görüldüğü gibi STR'ye verilen puanlar char'ın yatmasını önleyemiyor...

@Materyal_

evt garment giyiyor.Spear ise armor/protector karı$ımı bir $ey giyiyor sanırım.Dikkat ederseniz burda da Spear str'ye puan verdiği için magical attack'ı dü$üyor...Silahlarını bilmiyorun amma Glavie'den daha güçlü vurması gerekiyorken Glavie'ile yakla$ık vuruyor.Sonuç olarak canı yine Glavie'den az olduğu için sağlam 1-2 critic yedi mi yatıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe

sağolun beyler,,,

@_LoL_

her ikisinede e$it dağıtanlar tam ne yapar bilmiyorum ama doğrusu ya tamamen str yada tamamen int gitmek...Bunun nedeni çok basit.Full str gidiyorsan tank olmalısın.Tank demek zor ölmek demek.Eğer int'e puan verirsen HP dü$ük olur.Dolayısıyla tank olamazsın...Yine aynı $ekilde int isen str'ye verdiğin puanlar LvL 60'a kadar gözüne ho$ gelebilir.Lakin int charlar en hızlı öldüren veya öldürmesi gereken charlardır ve group pvp char'larıdır.Dolayısıyla max magical attack'a ihtiyacın olmalı...Çünkü görüldüğü gibi STR'ye verilen puanlar char'ın yatmasını önleyemiyor...

@Materyal_

evt garment giyiyor.Spear ise armor/protector karı$ımı bir $ey giyiyor sanırım.Dikkat ederseniz burda da Spear str'ye puan verdiği için magical attack'ı dü$üyor...Silahlarını bilmiyorun amma Glavie'den daha güçlü vurması gerekiyorken Glavie'ile yakla$ık vuruyor.Sonuç olarak canı yine Glavie'den az olduğu için sağlam 1-2 critic yedi mi yatıyor...

Alıntıları Göster
    videoları izledim cok teşekkürler.
    sevgi saygı hürmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

videoları izledim cok teşekkürler.
    sevgi saygı hürmet.

Alıntıları Göster
    Hybrid şaşırttı beni.Bi kez kesti glavie yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Xydar_Khalin

Hybrid şaşırttı beni.Bi kez kesti glavie yi

Alıntıları Göster
    saol bilader ellerıne saglık sımdı server gıtı izleme ımkanım oldu supers

• quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss
    Bu Video'da Full STR Ice Glavie vs Hybird Int Spear var

Benim anlamadığım bunlar nasıl Hybird Int gitmiş Hybird mı olur ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinheadtr

quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss
    Bu Video'da Full STR Ice Glavie vs Hybird Int Spear var

Benim anlamadığım bunlar nasıl Hybird Int gitmiş Hybird mı olur ya.
    ne bu ya abicim 3000-4000 vuruşlar harbiden hoş olmuş özellikle müzik eşliğinde çok tatlı gidiyor...
    şimdi full str glavie mi iyi yoksa full int spear mı? ben tam anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperbey

ne bu ya abicim 3000-4000 vuruşlar harbiden hoş olmuş özellikle müzik eşliğinde çok tatlı gidiyor...
    şimdi full str glavie mi iyi yoksa full int spear mı? ben tam anlamadım...

Alıntıları Göster
    hybrid tam 50 - 50 olacak ve protector ayrıca itemler sos olacak biraz yatması zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

hybrid tam 50 - 50 olacak ve protector ayrıca itemler sos olacak biraz yatması zor gibi.

Alıntıları Göster
    MUHTEŞEM OLMUŞ.İZLEYE İZLEYE DOYAMIYOM.TEKRAR TEKRAR İZLİYOM
  • 1. videoda karşıdaki biraz salakça haraket ediyor karşısındaki full str ci ve hp si yüksek
    bu tutuyo güçlü olmadığı şekilde vuruyo bende 30 ve 50 vuruşlarıyla çalışması lazım dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: djats2

1. videoda karşıdaki biraz salakça haraket ediyor karşısındaki full str ci ve hp si yüksek
    bu tutuyo güçlü olmadığı şekilde vuruyo bende 30 ve 50 vuruşlarıyla çalışması lazım dı
    wayyy bee süpermiş saol kardeş eline sağlık

• Yaw arkadaslar şimdi acaip kafam karıstı oyunda yeniyim lvl 29 glavie charım war lvl 1 den beri hep 2 str bi 1int verdim su an armor giyiniyorum daha guclu olabilmem için ne yapmam lazım bi yardım ederseniz cok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1912 -- 9 Haziran 2006; 16:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1912

Yaw arkadaslar şimdi acaip kafam karıstı oyunda yeniyim lvl 29 glavie charım war lvl 1 den beri hep 2 str bi 1int verdim su an armor giyiniyorum daha guclu olabilmem için ne yapmam lazım bi yardım ederseniz cok sevinicem
    quote:

Orjinalden alıntı: Emre1912

Yaw arkadaslar şimdi acaip kafam karıstı oyunda yeniyim lvl 29 glavie charım war lvl 1 den beri hep 2 str bi 1int verdim su an armor giyiniyorum daha guclu olabilmem için ne yapmam lazım bi yardım ederseniz cok sevinicem

charı sil...oyuna yeniden başla {yeni karakter aç} glavie gideceksen sadece str ver... bir de garment giyersen tadından yinmez...

bu arada videolar güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 9 Haziran 2006; 18:51:27 >

• ben ızleyemedım hocam sunun adresını verırsenız bırde ben ızleyım tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForcecanRealm

ben ızleyemedım hocam sunun adresını verırsenız bırde ben ızleyım tesekkurler
    quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

ben ızleyemedım hocam sunun adresını verırsenız bırde ben ızleyım tesekkurler

Linkler çalı$ıyor PvPvP yazan yere tıkla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.