Şimdi Ara

Hybrid warlock / cleric hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir serverda spli charım varda hybrid warlock yapmak istiyorum sizce nasıl dağıtmalıyım statlar 5/1-7/1-9/1 vs.Ben pvp için istiyorum hangi skiller uplanmalı gereksiz skilleride açmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim "Aradım hybrid warlock / cleric hakkında rehber bulamadım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 22 Kasım 2009; 13:24:24 >

• Hybird warlock çok tehlikeli iş.sanırım 9/1 yapıyorlar yada 8/1.Eosta koffe var hybird warlock sağlam fakat söylemiyor ama bazı arkadaşlar duydum diyor 8-1miş ama bilmiyorum ben warlock kullanıyorum full int gidiyorum memnunumda gayet çünkü hybird yapmak sadece HP kazandırır ve atağını düşürür başka bi etki yaratmaz.mag ve phy defansta oynama yapar az olur bunlar tabi ama EUlarda hybirde iyi şekilde bakmıyorum ben
  • EU'larda hybrid olmaz. Hele hele warlock'ta hiç olmaz.

Full int yap sen onu.

quote:

Warlock Dotlarında %80 Silahin etkisi vardır.Silahin etkisini göstermesi statlar etkiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 22 Kasım 2009; 14:22:07 >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim sayın modum önderin bu build hakkında fikirlerini bekliyorum kendisi 100 lvl hybrid warlock / cleric sahibi onun önerileri benim için yol gösterici olacak statlar hakkında kendi yorumumu eklersem;

Hybrid olmasının avantajı galiba hp'nin daha fazla olması dezavantajı ise daha az hasar veriyoruz.Ancak warlock debufflarıyla verdiğimiz hasar daha yüksek oluyor böylelikle dezavantajımız ortalıkdan kalkıyor.

Ayrıca skiller konusuna değinmek istiyorum hangi skiller açılmalı warlock'ta alan skilleri gereklimidir aydınlatırsanız beni sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 22 Kasım 2009; 14:39:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.