Arkadaşlar yeni çar kasmaya başlıyorum ve warlock - dagger olacak.Ben hem warlock atak hemde dagger skilleri,bu yüzden 2 int 1 str veriyorum.Sizce yanlışmı yapıyorum
İnt 2 verdiğim için dagger ile yaptıgım atak düşermi,yardım edin arkadaşlar
Çok saçma olmuş bence hem warlockla vuramıcaksın hem daggerla ve çabuk öleceksin Bence daggerı kapa cleric aç daha iyi olur defans için
2/1 Hybrid EU olmaz.Bana kalırsa hiç olmaz ama en fazla 8/1 yapanı gördüm(onunda yan buildi clericti).Warlock rogue istiyorsan full str olacak.Walock cleric istiyorsan da full int
18 lv a kadar 2/1 verdim,bundan sonra sırf str giderim ozaman çünkü baya bir sp yaptım,bi problem olmaz değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
18 lv a kadar 2/1 verdim,bundan sonra sırf str giderim ozaman çünkü baya bir sp yaptım,bi problem olmaz değilmi
34 stat str verdin sanırım.30 adet verseydin 10/1 hybrid olacaktı yanılmıyorsam.İstiyorsan devam et tabi ben olsam etmezdim yinede
Tesekkürler... Dagger atak yaparken vuruşunda azalma olurmu peki
Tesekkürler... Dagger atak yaparken vuruşunda azalma olurmu peki
İnt rogue olmaz.Daha öncede dediğim gibi eğer rogue(dagger)istiyorsan full str olmalı.Senin dediğin int warrior benziyor.Ne kadar sp kastığını bilmiyorum ama bence yeninden kasmayı dene.Yada bundan sonra full int giderek warlocku ana cleric de ikinci build olarak açarsın.
58986 sp kastım ve şimdi yeniden açmak zor gelecek,sıkıntısı çok olur derseniz yeni açayım yoksa devam edeyim.Keşke önceden yazsaymışım buraya
60k sp birşey değil bence yeniden aç
Malesef yeniden açıyorum
Rogue/warlock olacaksa kesinlikle yeniden açman lazım.Warlock cleric olacaksa da full int olmalı bana göre.
İlginiz için teşekkür ederim.Ayrıca silkroadda özellikle pwp de bu buildin güzel ve eğlenceli oldugunu düşünüyorum,unique keserkende warlock işe yarar diyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu kadar denk gelmez . Bende warlockum.Warlokun yanına dagger açayımmı diye topik açacaktım.Bu konuda görüş soracaktım. Warlock zaten 110 anabuildim o.Dagger beğendiğim bir build.SP derdim yok zaten.Hybrid bir build benimkide.Bende biliyorumki Dagger STR olmak zorunda.Fekat insan merak ediyor ve arzuladığı bir şey olunca STR int pek bakmıyor.Soru şu ne kadar vururum bunun tahminini istiyorum. Fiziksel balans % 77 de.Bunun % 100 en az olması lazım.Elime dagger alsam nereye varır acaba. @CYCLOMOTEUR Hyridde kaldıryor Warlock.Serverde biliniriz biz...
Yan build warlock olacaksa setinin çok iyi olması gerekiyor.Ayrıca Eulara zehir işlemiyor diye biliyorum.Chn chn charlarda da Firewall sorun oluyor diye duydum.Tabi bu söylediklerim pvp için geçerli.Ben olsam rogue/cleric yapardımAma zevk meselesi sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: 300üb500
Bu kadar denk gelmez . Bende warlockum.Warlokun yanına dagger açayımmı diye topik açacaktım.Bu konuda görüş soracaktım. Warlock zaten 110 anabuildim o.Dagger beğendiğim bir build.SP derdim yok zaten.Hybrid bir build benimkide.Bende biliyorumki Dagger STR olmak zorunda.Fekat insan merak ediyor ve arzuladığı bir şey olunca STR int pek bakmıyor.Soru şu ne kadar vururum bunun tahminini istiyorum. Fiziksel balans % 77 de.Bunun % 100 en az olması lazım.Elime dagger alsam nereye varır acaba. @CYCLOMOTEUR Hyridde kaldıryor Warlock.Serverde biliniriz biz...
Rogue Strdir.Nasıl İnt warrior veya str wizard olmazsa İnt ağırlıklı hybrid rogue olamaz.Rogue warlock olacaksa kesinlikle full str olmalıdır.Aksini söyleyenin Silkroad bilgisinden şüphe ederim
Edit:Warlock cleric olacaksa belli bir miktar hybrid olabilir eklemeyi unuttum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
@CYCLOMOTEUR Rogue STR olmak zorunda onda yada orada bir sorun yok.Ama baştan bir dagger kasmak fikrinin korkunçluğu insanın aklına bu tip fikirleri aklına getiriyor.Zaten serverde tekim Warlcok olup cleric olmayan, dagger olsamda pek bir kaybım olmayacak.Zaten yan buildimi sadece ihtiyaç olunca kullanıyorum.Ama bu sadece bir hayal ve masraflı bir hayal.Ama insan hayalleri ile yaşar... Elime DAGGER alıp fiziksel atağa bakacağım... NOT:Bir aralar buralarda "CHN BOW kasan biri yanlışlıkla STR verdim ne yapayım" diyen topikler olurdu.Onlarında tek cevap vardı; "Sil o karakteri yeniden aç".Şimdi tüm bowlar STR.Biz bunlarıda biliyoruz.Masraflı bir deney olacak belkide...
Bende senin gibi düşünüyordum ,gerçekten merak ettiğim olay şu; int bir çara dagger açtıktan sonra vuruşu nasıl olur Misal wizarda str verdiğinde atağı düşüyorsa dagger ında düşer,sanırım
quote:
@CYCLOMOTEUR Rogue STR olmak zorunda onda yada orada bir sorun yok.Ama baştan bir dagger kasmak fikrinin korkunçluğu insanın aklına bu tip fikirleri aklına getiriyor.Zaten serverde tekim Warlcok olup cleric olmayan, dagger olsamda pek bir kaybım olmayacak.Zaten yan buildimi sadece ihtiyaç olunca kullanıyorum.Ama bu sadece bir hayal ve masraflı bir hayal.Ama insan hayalleri ile yaşar... Elime DAGGER alıp fiziksel atağa bakacağım... NOT:Bir aralar buralarda "CHN BOW kasan biri yanlışlıkla STR verdim ne yapayım" diyen topikler olurdu.Onlarında tek cevap vardı; "Sil o karakteri yeniden aç".Şimdi tüm bowlar STR.Biz bunlarıda biliyoruz.Masraflı bir deney olacak belkide...
quote:
Chn charlarda hem phy hem mag atack yapan silahlar var.Arada ki fark bu.Daggera bakarsan sadece phy vardır ve str wiz gibi çok komik damageler vuracaktır.Yani ikinci buildi çöpe atmış olacaksın
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Eu str buildlerden hybrid olmaz. 2:1 hiç olmaz zaten. Warlock ya STR/Warlock olr yada int/warlock hybrid-int/warlock olr.
2:1 Warlock olrsan yeterince dmg vuracak kadar str olmadığından rouge skillerin iş görmez. Warlock kısmına bakarsan çok fazla hybrid olduğundan onlar da yeterince dmg vuramaz. Stun vurup dd+prick vursan cri gelse bile vuracağın dmglere gülerler.
Warlock kısmıyla sürekli gitsen, sürekli bi saldıryı devam ettirecek healden eksiksin. Clericde en azından orbit/cycle basıp devam edersin.
Yeniden başlamanı engelleyecek kadar çok sp yada lvlın yok. Hala devam etmek istiyorsan bunda sonra full int verip clerice çevirirsin sağlam bi warlock cleric olr.