Şimdi Ara

hyde drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hyde nin drop nedir dün gece 46 ıwı magemle kesdim arkamda 720 healla ama kutudan sadece safir düşdü

hydenin drop ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyde Dropları: Knight Online'da Nadir Eşyalara Ulaşmanın Anahtarı

Knight Online'da nadir eşyaların peşindeysen, Hyde Dropları vazgeçilmez bir hedeftir. Bu eşyalar, güçlü canavar olan Hyde'ın yenilmesiyle elde edilebilir.

Hyde, Knight Online dünyasında bulunan en güçlü canavarlardan biridir ve onu yenmek ciddi bir çaba gerektirir. Ancak ödül, buna değerdir. Hyde Dropları, karakterini güçlendirecek ve maceralarında sana avantaj sağlayacak nadir ekipmanlar, malzemeler ve iksirler içerir.

Hyde Drop'ları elde etmenin en iyi yolu, Knight Online'ın özel "Hyde Zindanı"nda bir grupla mücadele etmektir. Zindan, çok sayıda Hyde ve onların koruyucularına ev sahipliği yapar ve onları yenmek zorlu bir görev olabilir. Ancak, bir grupla çalışarak ve doğru stratejiyi uygulayarak, Hyde Dropları elde etme şansını artırabilirsiniz.

Hyde Drop'ları, Knight Online oyuncuları arasında son derece değerlidir ve oyun içindeki pazarlarda yüksek fiyatlara satılabilir. Nadir eşyalar için avlanmak ve elde etmek zaman alıcı ve zorlu olabilir, ancak Hyde Dropları gibi ödüller, çabaya değecektir.

Hyde Droplarıyla ilgili bazı önemli noktalar şunlardır:

• Hyde'ın yenilmesi zorlu bir görevdir ve uygun bir grup ve strateji gerektirir.
    • Hyde Dropları nadir eşyalar içerir ve Knight Online'da son derece değerlidir.
    • Hyde Zindanı, Hyde Dropları elde etmenin en iyi yeridir.
    • Hyde Drop'ları, karakterinizi güçlendirmek ve maceralarınızda size avantaj sağlamak için kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üzülmene gerek yok

En fazla adını unuttuğun sword çıkar (sword of deadmıydı şimdi iyice merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

Üzülmene gerek yok

En fazla adını unuttuğun sword çıkar (sword of deadmıydı şimdi iyice merak ettim
    bana bi kere warrior kafalık shell çıkmıstı 47 lwl rogue ile kesmistim çok mutlu olmustum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame7_

bana bi kere warrior kafalık shell çıkmıstı 47 lwl rogue ile kesmistim çok mutlu olmustum o zaman

Alıntıları Göster
    sword of dead dusuor ama para etmez
  • dün akşam bende kestim hyde içinden çıka çıka zombie gözü çıktı yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatksa

dün akşam bende kestim hyde içinden çıka çıka zombie gözü çıktı yaaa
    ben o kadar kestim(9-10 kere) hiç bi item düşmedi pot paramı bile karşılamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frıghtBoY

ben o kadar kestim(9-10 kere) hiç bi item düşmedi pot paramı bile karşılamadı...

Alıntıları Göster
    hyde'den sword of dead duşer +7'si dies de 9gb ye fln koyuyolar ama 1aydır satılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRapT

hyde'den sword of dead duşer +7'si dies de 9gb ye fln koyuyolar ama 1aydır satılmıyor

Alıntıları Göster
    gecenlerde bende kestim ama boş gerci o sword cıkcana hiç cıkmasın daha iii ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRapT

Alıntıları Göster
    gecen bizde kestik boş cıktı sen yine iisin safir cıkmıs 100 - 150k para edio
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcuneyt

gecen bizde kestik boş cıktı sen yine iisin safir cıkmıs 100 - 150k para edio

Alıntıları Göster
    BANA HEP COİNS ÇIKIOO SANA SAFİR ÇIKMIŞ İŞTE :) 1M EDER
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame7_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flame7_

biraz sallamışın gibime geldi çünkü nereye bakarsan bak hyde dan anca sword of dead çıkar başka bir high class item çıkma ihtimali yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: flame7_

biraz sallamışın gibime geldi çünkü nereye bakarsan bak hyde dan anca sword of dead çıkar başka bir high class item çıkma ihtimali yok

Alıntıları Göster
    nası yok bana 9 defa kestim 4 defa shell 2 defa sword den 3 defada boş cıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlydozen1905

nası yok bana 9 defa kestim 4 defa shell 2 defa sword den 3 defada boş cıktı

Alıntıları Göster
    kaç kere kestim ama hiçbişey çıkmadı..
    Sword of dead kafalık sheel falan çıkıo galiba
  • İyi sana safir düşmüş dword of deadden dha değerli

ancak item basarken ittem yakıyorusunuz ve uniq itemler her zaman daha değerlidir

işe yaramaz zannedilipte ucuza satıla sod (sworf of dead)leri alıp upgrade ederken kullanabilirsiniz

Uniq itemler her zaman daha değerli olduğu için ucuza iyi item basma şanısınız artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

İyi sana safir düşmüş dword of deadden dha değerli

ancak item basarken ittem yakıyorusunuz ve uniq itemler her zaman daha değerlidir

işe yaramaz zannedilipte ucuza satıla sod (sworf of dead)leri alıp upgrade ederken kullanabilirsiniz

Uniq itemler her zaman daha değerli olduğu için ucuza iyi item basma şanısınız artar
    Arkadşlar bana hydeden bir yıl kadar önce bera da oynarken deep scar çıkmştı one handed axe
  • quote:

Orjinalden alıntı: saqopa_

beyler hyde nin drop nedir dün gece 46 ıwı magemle kesdim arkamda 720 healla ama kutudan sadece safir düşdü

hydenin drop ?

Sword of The Dead,Durandal,Mirage dagger.
    Ama kolay kolay cıkmıor safir cıktıgına dua et

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Alıntıları Göster
    hyde genelde düşük lwl olan arkadaşlarımızın boss kesmeleri içindir içinden genelde high class item düşer ama sana safir düşmüş o da senin şansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeral_Mist

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

+15553
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

hyde genelde düşük lwl olan arkadaşlarımızın boss kesmeleri içindir içinden genelde high class item düşer ama sana safir düşmüş o da senin şansın

Alıntıları Göster
    Salamander staff da düşüor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.