Şimdi Ara

# Hydrus # Sphinks-120 lwl Blader 13D Legend+5 Set(SATILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız böyle bir char yapıp da neden satılır anlamıyorum, belki kendinize göre sebepleriniz vardır ama ben olsam oyuna devam eder ve charın tadını çıkarmayı tercih ederdim.
  • Günceldir.
  • Ararsan Görüşelim 0541 551 57 64
  • Arkadaşlar siz siz olun sakın bu kikicihan54 e güvenmeyin ,ilhan abi bana kefil dedi bende aradım tlfnu kapalydı abinin .s bende verdim caspianda 114 wariorumu çaldı, adı soyadı: cihan bilal msni: chetobaskan@w.cn cep teli: 0541 551 57 64 !
  • G.olsun, ben zaten ya yüz yüze yada PTT havalesi olarak satıyorum.İlk parayı almadan hiç birşey vermem kimseye.
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SphinksTroy

G.olsun, ben zaten ya yüz yüze yada PTT havalesi olarak satıyorum.İlk parayı almadan hiç birşey vermem kimseye.

bot155 aracılığıyla bir karakterimi Bursa'da ikamet eden birine satmıştım 5 tl komisyon aldı site. Güvenle satış yapmıştım haberin olsun. Karakter alım satım işlemine bakan kişi İlhan Bey bu foruma da uzun zamandır üye ve kendi karakterlerini de bol bol yapıp satıyor, güven sorunu olacağını sanmıyorum. Bu forumdaki rumuzu _aNaToLia_
  • Bana uyar.

Neclace ve earingte legend+12 olmuştur.
  • Günceldir.
  • Günceldir.
  • Güncel.FB job set yapılmıştır.
  • Valla car cok güzel bende aynı tip car kastım Blade force fire ne kadar zor kasildigini biliyorum 2300 tl fiyatı rahat eder artı setlere bak hepsi sox +12 ve sp side var rahat eder fiyatı ama alanda arkadas gibi Kinq biri olması lazım kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 31 Ocak 2012; 16:09:04 >
  • 2300 eder etmesine de alan çıkar mı bilmiyorum şahsen kendim kasmayı tercih ederdim çok zor ve emek isteyen bir iş de olsa... Sonuçta 2300'ün üstüne 2000 daha katıp araba almak var.

Char çok güzel hayırlı satışlar.
  • Yahu o kadar merak edıyorum ki süper duruyor karakter bir videosunu falan koy bari :D
  • süper char elimde okadar para olsa alirdim
  • Bowkenki uniq videoları var youtubede.Bladeyken daha video yapmadım üşeniyom:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 1 Şubat 2012; 14:27:26 >
  • Hani 120 lvl kasmak zor filan değil. Sadece itemlerin ön planda 1700 ederi var her bir item için 1000 silk harcadığını düşünürsek tabi ...
  • valla bende king bi char yaptım onu satıp baskası kullanması bana cok pis koyar bence satma oyuna devam her gun tadını cıkar :D ™

para dedigin ne nedirki 2-3 gunde biter ama charın emegı yıllarla ölçülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LouisVuitton

Hani 120 lvl kasmak zor filan değil. Sadece itemlerin ön planda 1700 ederi var her bir item için 1000 silk harcadığını düşünürsek tabi ...

ptde 1 chin olması ptnın seri kasılmasını zorlastırıyo o yüzden chin char değeri çok yüksek ama warior chara tek geçerim :D ™
  • Benimki 120 olana kadar ohooo acık daha kasıyım bende Lady_Mary i koyucam inşallah, hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.