Şimdi Ara

# Hydrus # Sphinks-120 lwl Blader 13D Legend+5 Set(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server : Hydrus
    Build : Bicheon/Fire/Force
    LvL : 120
    SP Miktarı : 3.022.957
    Gold Miktarı : 1.000.000.000
    E-mail Koruması : Hotmail

Satış Yöntemi & Durum Bilgisi :

Satış Yöntemi : Bartın İci elden diger illerden banka veya ptt havalesiyle.
    İstenilen Karşılık : 1.300TL (Takas teklif etmeyiniz)
    Karakter Satış Durum Bilgisi : Satış Devam Etmektedir.

İletişim Bilgileri :

Adı Soyadı :Orhan ENEZ
    Yaşadığı Şehir : Bartın
    GSM : ciddi alıcılara özel mesaj yoluyla verilecektir.
    Konuşmak isteyenler Facebooktan ekleyebilir.
    Charda 13Degree Legend+5 Armor-Pro Set bulunmaktadır.Takılar Full Legend+12dir.Fb Job Set vardır.

İtemler(GÜNCEL 13D İtemlerdir)

13D Görünüm:

Job itemler,C ekranı,exp sp..:

Skiller:

Charda devil-pet 3 avatar mevcuttur.Çoluk çoçuk eklemesin.Pazarlık yoktur.Char itemli verilecektir.Serverda yıkabilen kişi yoktur.Geçmişi temizdir herhangi bir problemi yoktur.Char 120 lwl %50dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 5 Temmuz 2012; 11:43:21 >

• Helal olsun
  • Hayırlı Satışlar
  • 120 lvl çin char görmek güzel Hayırlı satışlar.
  • Sağolun.Günceldir satış.
  • Boyle bi char yapmak gercek emek isder pvp sini videolarsan izlemek isterimm
  • 600 tl vereyim bundan fazlası için aylarca beklersin zaten ,istediğin paraya çar satılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elimde 700tl nakit var istersen konuşabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEGENDFATURACI

Elimde 700tl nakit var istersen konuşabiliriz

İstenilen Karşılık : 2.300TL Bu arada 700tlye onun setini bile alamazsın.
  • 600 700 komik durmuş fakat en komigi 600 liradan fazlasını aylarca beklersin dedikten 1 saatten kısa sürede 700 teklif edilmesi olmuş. Bu karakterin açık arttırma başlangıcı bile 1.500 olur. Oyuna böyle bir para harcayabilecek ekonomik durumda olsam saniye düşünmez çoktan almış olurdum. Çok olağanüstü karakter hayırlı satışlar umarım memnun olduğun bir fiyata satarsın blade 120 kolay olmamış olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

600 700 komik durmuş fakat en komigi 600 liradan fazlasını aylarca beklersin dedikten 1 saatten kısa sürede 700 teklif edilmesi olmuş. Bu karakterin açık arttırma başlangıcı bile 1.500 olur. Oyuna böyle bir para harcayabilecek ekonomik durumda olsam saniye düşünmez çoktan almış olurdum. Çok olağanüstü karakter hayırlı satışlar umarım memnun olduğun bir fiyata satarsın blade 120 kolay olmamış olsa gerek.

Sağol yorumların için
    Kasmak zor oldu 2 tane eu charım vardı onlarla birlikte diğer arkadaşlarla pt yaptık 7/24 kastık aralıksız görevleri falan yaptım full, 120 oldu.Sırada wizardım var oda 119 %70.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 10 Ocak 2012; 17:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SphinksTroy

quote:

Orijinalden alıntı: LEGENDFATURACI

Elimde 700tl nakit var istersen konuşabiliriz

İstenilen Karşılık : 2.300TL Bu arada 700tlye onun setini bile alamazsın.

Eminmisin o seti 700TLye alamayacağına ? Hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ettim 2300 TL demişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_
    Eminmisin o seti 700TLye alamayacağına ? Hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ettim 2300 TL demişsiniz.

Bulursan bana söyle alıcam tüm seti 700e blade shield takılar dahil Troy serverında.Ben Türkiye'de yaşıyorum istediğim fiyatı veririm zorla kimseye al diyen yok.Sana cok gelebilir ama bnm için normal bi fiyat böyle bi char için.

Bu arada kendi magic setli charına 1000TL demişsiniz garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 10 Ocak 2012; 20:55:25 >
  • Nadir oldugundan fiyati kendi belirler isterse hepsi 300 lira der isterse hepsi 3000 der çünkü bir tane daha 120 level satılık blade olduğunu sanmıyorum bu da onun fiyatını belirlemesine sebep oluyor. Wizard/cleric mesela heryerde kaynıyor hele eski serverlerda aynı serverda 10 tane wiz/cleric var 120 level ama bir tane 120 level blade bulmak neredeyse imkansız olanlarda işte böyle parmakla sayılacak kadar az. O yüzden hakkıdır fiyati kendı biçmesi 2300 olmasada dedigim gibi 1500den aşagısı imkansız şu karaktere 1500den yukarıda çıkar çıkabildigi kadar ama çıplak 1500 eder bu karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Nadir oldugundan fiyati kendi belirler isterse hepsi 300 lira der isterse hepsi 3000 der çünkü bir tane daha 120 level satılık blade olduğunu sanmıyorum bu da onun fiyatını belirlemesine sebep oluyor. Wizard/cleric mesela heryerde kaynıyor hele eski serverlerda aynı serverda 10 tane wiz/cleric var 120 level ama bir tane 120 level blade bulmak neredeyse imkansız olanlarda işte böyle parmakla sayılacak kadar az. O yüzden hakkıdır fiyati kendı biçmesi 2300 olmasada dedigim gibi 1500den aşagısı imkansız şu karaktere 1500den yukarıda çıkar çıkabildigi kadar ama çıplak 1500 eder bu karakter.

Kusura bakma ama Türkiye şartlarında bir Allah'ın kulu 2300ü bırak 1000 TL bile vermez..
  • Bence bu char icin para konusulmasa. oyununa devam edip tadina cikarsa
  • Yahu türkiyenin durumuyla ilgili yorum yapmıyorum ben 2300 lirayı sadece oyuna verebilecek çok az insan vardır bunu kabul ediyorum fakat başka karakterler ile kıyaslandığı zaman fiyatı bu civarda çıkacaktır hadi 2000 olsun fakat dedigim gibi bu karakterin sadece 120 level blader olması durumuna bile itemsız 1500 verilir. Bundan aşağı satıldığı takdirde diğer karakterlere kıyasla ucuza gitmiş olur. Bir çok 700-800 liraya 120 level elinde legend+12 olan wizard satılıyor bu karakter 1500-2000 arası kafadan eder o yüzden. Dediğim gibi itemları katmıyorum çünkü onlar m alınıp zorlansa yapılebilecek şeyler itemların o kadar pahalı olmadığı konusunda hem fikirim önemli olan bu karakter çok para eder.
  • 120 lvl blader hem de +12 legend setli. Bu karakter 2000+ TL'yi bence hak eder blade kasmanın ne kadar zor olduğunu oyunu bilen bilir, ayrıca built olarak hem üstün sayılır hem de oynaması en zevkli built'tir. Nick de güzel ciddiyeti var _ TR - 4hM3t69 gibi salakça bir şey de değil. Hayırlı satışlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Ocak 2012; 0:44:23 >
  • Konuyu saptırmayalım(_Caudion_).
    Char halen satılıktır,sp kasılmakta,pvp,job war herşey yapılmakta Zevkini çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 11 Ocak 2012; 1:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SphinksTroy

quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

Bulursan bana söyle alıcam tüm seti 700e blade shield takılar dahil Troy serverında.Ben Türkiye'de yaşıyorum istediğim fiyatı veririm zorla kimseye al diyen yok.Sana cok gelebilir ama bnm için normal bi fiyat böyle bi char için.

Bu arada kendi magic setli charına 1000TL demişsiniz garip.

Magic set mi? Sen bi göz doktoruna görün, ayrıca o fiyat şu saçma event gelmeden önceydi serverda tek 120 + full honor buff ben vardım, smdi millet ztn 120 oluyor, yani konuyu saptırmaması gereken sensin, hayırlı satışlar sana.
    Edit: charı değerli yapan şeyde honor bufflar zaten yoksa 700 bile etmeyecegini bende biliyorum heleki bu piyasada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 11 Ocak 2012; 14:39:39 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.