Şimdi Ara

# Hydrus # Sphinks-120 lwl Blader 13D Legend+5 Set(SATILDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • char çok güzel fiyat normal.hayırlı satışlar.
  • Günceldir.Sp:2.638.522 olmuştur.
  • Güncel.Sp 3mil :)
  • Güncel.Legend+12 kalkan yapılmıştır.Fiyat sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 5 Nisan 2012; 2:28:19 >
  • dostum hangi sehirde yasiyorsun?? yakinsak bi görüselimm..
  • 2.300 tl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyqusuz07

dostum hangi sehirde yasiyorsun?? yakinsak bi görüselimm..

istanbul-beşiktaş..

Resimler güncellenmiştir.Job itemler vs. resimleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinksTroy -- 20 Mayıs 2012; 12:50:30 >
  • Sphinks özelden numarani yazsana kardes .. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyqusuz07

Sphinks özelden numarani yazsana kardes .. ?

Yazdım.
  • Ben Normalde blade char sevmem ama bu char harbiden cok super baksana arkadadışımız ne kadar cok emek vermış charı herşeyyi tamam bu char buyuk bi olasılıkla servurun en onde gelen charlarındandır belkıde başında beri ola bılır fiyat bence gayet uygun ancak tabi maddi acıdan bi sıkıntısı olmayan bu oyunun hastası olan bi zengin bulması gerekiyo kardeşimizin ancak öyle sata bilir fiyat gayet uygun En yakın zamanda satmaı dilerım kardeş hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackheayn

Ben Normalde blade char sevmem ama bu char harbiden cok super baksana arkadadışımız ne kadar cok emek vermış charı herşeyyi tamam bu char buyuk bi olasılıkla servurun en onde gelen charlarındandır belkıde başında beri ola bılır fiyat bence gayet uygun ancak tabi maddi acıdan bi sıkıntısı olmayan bu oyunun hastası olan bi zengin bulması gerekiyo kardeşimizin ancak öyle sata bilir fiyat gayet uygun En yakın zamanda satmaı dilerım kardeş hayırlı satışlar

Sağolasın.Konu günceldir.
  • Sinanın elinden az uniq almadk :) Char swnin kinglerindendir yatırmak zor değil imkansız gibidir. Hayırlı satışlar sinan
  • Hep hayalimdeki blade char herseyi ile dörtdörtlük ne zevklı olur oynaması :) sro durumu suan kötü ilerde düzelecegini bilsem yine alırdım char buram buram emek kokuyor tebrıkederım senı dostum. İnsan pwp yapmaya kıyamaz :) ins en kısa zaman ıstedıgın fıyata satarsın.
  • Hayırlı satışlar usta.Süper Çar.
  • Bu charı yatırabilen STR karakter var mı? PHY vuran herhangi bir varlık yatıramaz gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukiyanen

Hep hayalimdeki blade char herseyi ile dörtdörtlük ne zevklı olur oynaması :) sro durumu suan kötü ilerde düzelecegini bilsem yine alırdım char buram buram emek kokuyor tebrıkederım senı dostum. İnsan pwp yapmaya kıyamaz :) ins en kısa zaman ıstedıgın fıyata satarsın.

Eyw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bu charı yatırabilen STR karakter var mı? PHY vuran herhangi bir varlık yatıramaz gibi geliyor.

Pre+ ve devil olmadımı yatırıyolar arada :D Sağlam warlock-dagger zorluyo.
  • Konu güncellenmiştir.
    İtemler 13D ye cevirilmiştir.Şu anda FB değiller ama yakında maxlarım:D
  • Güncel.İtemlerin blueları maxlanmıştır.
    1.600TL güncel fiyat.
  • Yorumları okudumda alırım diyenlerin yarısı yalan atiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.