Şimdi Ara

hyosung gt250r yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 ay ya oldu ya olmadı daha hyosung GT250R aldım daha 100km de bi kac sorunum var. frene biraz sert basınca gıcırdıyo sanki bastırarak anahtarla ciziyomus gibi bir ses ve vitesi bazen gecmiyo takılıyomus gibi oluyor acaba ilerde bana daha büyük bir sorun cıkarırmı acaba bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?

• Fren balatan bitmiş olabilir, değiştirirsin. Hyo'nun vitesleri biraz sert geçer diyorlardı. Yani hayvanı biraz tepmek gerekebilir.

www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 12 Aralık 2014; 22:38:49 >
  • Hyosung kullanıcısıyım bende.
    Vites geçişleri çokta sert değil inazuma ile neredeyse aynı.
    Eğer motorun rodajda ise vites geçişleri sert olabilir bu çok normal.
    Rodajda değilsen motor yağın incedir. Malum kış ayı geldi kalın yağ koymak gerekir motora.
    Bunların hepsi tamam ama hala dediğim gibi vitesler sert geçiyor diyosan debriyaj ayarını kontrol ettir.

Frende sürtünme sesini balatanı değiştirerek çözebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Hyosung kullanıcısıyım bende.
    Vites geçişleri çokta sert değil inazuma ile neredeyse aynı.
    Eğer motorun rodajda ise vites geçişleri sert olabilir bu çok normal.
    Rodajda değilsen motor yağın incedir. Malum kış ayı geldi kalın yağ koymak gerekir motora.
    Bunların hepsi tamam ama hala dediğim gibi vitesler sert geçiyor diyosan debriyaj ayarını kontrol ettir.

Frende sürtünme sesini balatanı değiştirerek çözebilirsin.

vites normalde iyi geciyo ama bazan takılıyo yada ben atmıyorum
    motor daha rodajda aldıgım yer 5.000 deviri gecme ve arkana birini alma dedi bn 3-4 kere deviri gectim 2-3 defa arkama birini aldım ilerde ne gibi sorunla karsılasırım
  • Motora kalin yag yazin konur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IndıgoMobıle

Motora kalin yag yazin konur

Kafam allak bullak karıştırdım doğru söylüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osihan

merhaba arkadaşlar 1 ay ya oldu ya olmadı daha hyosung GT250R aldım daha 100km de bi kac sorunum var. frene biraz sert basınca gıcırdıyo sanki bastırarak anahtarla ciziyomus gibi bir ses ve vitesi bazen gecmiyo takılıyomus gibi oluyor acaba ilerde bana daha büyük bir sorun cıkarırmı acaba bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?

Hyosong a o paraları nasıl verıyorunuz anlaşılır gibi değil.Madem japon almayacan bari ucuzundan al Daelim Roadwin 250 kullan. Çatır çutur olur motorun tabi. Rodajdaysan parçalar oturuyor tabi o sesler çıkacaktır nasıl ki en basitinden arabada balata değiştin mi 50 km gıcırtı yapar onun gibi düşün. Apaçilere selam 250SL cilerle yola devam
  • mehmet188 M kullanıcısına yanıt
    kasası 600lük gibi durdugu için sectim benim hoşuma gidiyor zaten çok uzun sürede binmicem seneye eylül ekim gibi satıcam
  • Satma sakın, boşuna zarar edersin. Mümkün mertebe çok kullan motorunu. Motoru satışa çıkardığında akbabalar motorunun başına üşüştüğünde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

hyosung gt250r yardım
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    yok benim arkadaşım var o alıcak motoru yabancıya gitmesin benim iyi kullandıgımıda biliyor ondan dolayı satıcam yoksa 3-4 sene kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osihan -- 14 Aralık 2014; 20:00:33 >
  • Arkadaşa gidecekse olur

Şaka bir yana ben zor yoldan öğrendim (Allahtan bizim motor pahalı değildi de çok koymadı) motoru aldın mı kullanacaksın, hem de mümkün mertebe çok. Beyefendiler senden ucuz fiyata kapatıp en azından 800-1200TL kar etmeye çalışıyorlar.

Hoş gerçi otomobilde durum daha beter, otobüste duydum. Adam Reno marka arabasını satmış, daha satılır satılmaz alan adam aldığı fiyatın 4000TL üstü fiyatla malum siteden ilan açmış

Neyse, Hyo'dan sonra sakın ha gidip SS makine alma!

http://forum.donanimhaber.com/m_98564879/mpage_0/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.