Şimdi Ara

hyper 212Evo Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında 212evodan memnunum ama belli bir hızı geçtikten sonra üstündeki fandan tıkır tıkır(tam nasıl tarfi edilir bilimiyorum ) ses geliyor. Fanı çıkartıp hafif vurduğumda , aynı ses geliyor , çok büyük ihtimal üstündeki fan sıkıntılı , acaba ne yapabilirim? Başka bir fan alıp taksam olurmu(mesela Corsair Air Series AF120 LED Quiet)

Birde ben bunu amazondan aldım acaba söylesemmi oraya?

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5177

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6514

2 de senin fandan daha fazla hava ufler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trefetr -- 3 Ocak 2016; 13:53:53 >
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba amazon yenisini yollarmı fanın biliyormusunuz?
    Şimdi o kadar para veremem
  • daha once ordan alışveriş yapmadım.
  • Yollamasına yollarda komple bütün işlemci sogutucuyu geri isterler öle fanı yollıyım gibi birşey söz konusu degil ne yazık ki yerine yenisini sıfırını yollarlar kargo parasını sen ödersin onlarda amazon hesabına tanımlı banka kartına yatırır kargo ücretini bana sorarsan hiç ugraşma fanı düzeltebilecegine inandıgın birine yaptırmayı dene yada sat at bişey yap yerine benzer bir fan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 3 Ocak 2016; 15:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black modern kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu soğutucunun üstündeki fanın değerlerini nerden öğrene bilirim ona göre alttaki fanı alabilirim.

Noctua NF-F12 PWM Cooling Fan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim şuandaki fanım çok kötüymüş anlaşılan , hem diğerlerine göre sesli hemde yeterli soğutmayı sağlamıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.