Şimdi Ara

Hypergear 10.000 mAH Taşınabilir Şarj Aleti 39TL (amazon.com.tr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZZ5D235/ref=gbps_img_m-9_820f_8332d452?smid=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_p=89f3d3c8-a839-46f4-92fd-153c94fd820f&pf_rd_s=merchandised-search-9&pf_rd_t=101&pf_rd_i=15868654031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_r=Y16H7ZREEP5TQD8JAQME&th=1

• Gayet iyi fiyat. En düşük 60TL civarında ve garantili ürün. Satıcı da Amazon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boşverin bunu adam akıllı birşey alın
  • Acil ihtiyaç olmamasına rağmen fiyat düşmüşken 1 adet sipariş geçtim.Mecbur 50 ye tamamladık.Haber veren arkadaşa tşkler...

Edit:Cihaz geldi boyutuda gayet uygun akıllı cihazımdan ufak 5.5 inç boyutlarında ağır falanda değil. Zaten bu fiyata 5200 mah powerbank alınıyor.Yalnız yanında gelen kablosu yavaş şarj ediyor gibi(sadece çalışıyormu diye test ettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 9 Aralık 2019; 16:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bim'den 49TL ye almıştım. İş görür zamanda şarj ediyor ve çok ısınması yok. Hatta öncesinde mediamarkt i*nesinden "belkin" markalı almıştım bilindik bişey diye de şarjpillerden soğutmuştu beni, belkinden kat kat iyi.

Şimdi beyazını aldım. Haber veren dert görmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 29 Kasım 2019; 9:58:5 >
  • evde 3 tane vardı ama yedek bulunsun diye aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan fiyatı artmış

• Fiyat artmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz olanı seçin siyah pahalı fiyat aynı
  • Hypergear 10.000 mAH Taşınabilir Şarj Aleti 39TL (amazon.com.tr)

Bu komboyu aldım world nakit kartla ödedim inşallah 5 lira da iade gelirse süper olur.

• media marktan philips i alabilirsiniz 59 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Bu komboyu aldım world nakit kartla ödedim inşallah 5 lira da iade gelirse süper olur.
    Dexim 10000 mah daha geçen gün Trendyol'da 48 ₺ idi.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz powerbank bu resimdekinden değil ondan bende var bu biraz daha küçük ve kalın olan 64 liraya kadar düştü bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.