Cevaplar için teşekkürler. Peki ikisinden hangisini tavsiye edersiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch 849,00TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
HyperX Alloy MKW100 için hyperx kendi switchini yapmış gözüküyor. açıkçası hiç kullanmadım yeni bir switch çünkü. mkw100'ü zaten almışsınız hayırlı olsun. ben de olsam ikisi arasından seçeceksem kailh switchli yerine yeni olan bu modele şans verirdim.
-
Zevkler tartışılmaz hocam ama tuşların yerini bildikten sonra problem olmayacağı kanaatindeyim. Ha sticker vs de temin edilebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ister bakarak ister bakmadan isterse amuda kalkıp, üstünde büyük enter ve türkçeye özgü orjinal tuş barındırmayan klavyeyi eve ofise sokmadım sokmam. Bu benim konforum, ha ing kullanılamaz mı elbette kullanılır ama ben tercih etmiyorum.
Ben de aldım bi tane gamepower almıştım zamanında çok eskidi umarım pişman etmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tercihler hocam :) umarım TR klavye denk gelir gönlünüze göre
HyperX'in pudding TR keycapslerini takarsınız olur biter diyecektim ama 400+ TL olmuş o da. İyi ki bir kaç ay önce 150 TL civarına almışım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevaplar için tekrardan teşekkürler . yarın akşam gelecek bakar yazarım buradan durumları :)
-
Tekrar stokta.
-
klavye nasıl hocam memnun musunuz?
ben de almayı düşünüyorum.
size de sormuş olayım hocam @dezenfekte39
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 2 Ekim 2022; 13:4:58 > -
İçinde hyper x in kendi switchi yok, ttc red switch var.
-
Aktif kullanıyorum ses seviyesi güzel çok yüksek sesli bir klavye değil. RGB ışıklarıda iyi . Malzeme kalitesi güzel.
Açıkçası fiyat performans açısından benden geçti.
Ancak Türkçe klavye olamaması ve büyük enter tuşu olmaması çok yazı yazan birisi için sorun olabilir.
Kablosuda örgülü ve altın uçlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam eski klavyem de zaten ingilizceydi ve küçük enter tuşluydu alışırım. Piyasadaki klavyelere baktım ve hiç değmeyecek klavyelere para vermek istemedim. 860 tlye itopyadan sipariş verdim. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.
-
Ben de itopyadan 875 TL gibi bir paraya aldım geçen hafta. Enter tuşunun küçük olması gerçekten sinir bozucuymuş. İlk kez küçük enter tuşlu klavye aldım hep alttaki veya üstteki tuşa da basıyorum. Ben oyun + mühendislik öğrencisi olduğum için almak istedim. Daha çok başlardayım ama Türkçe karakterler yerine simgelerin olması bana çok çekici geldi sırf bu yüzden ingilizce klavye seçtim.
Elimde blue switch bir mekanik klavye vardı oyun için kullandığım, onunla kıyaslayınca bunun basma hissi bir tık daha sessiz ve bence çok keyifli. İnsansın yazası geliyor yazdıkça :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGN55 -- 6 Ekim 2022; 15:11:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X