amazon HyperX Alloy Origins PBT – Red Switch Klavye https://www.amazon.com.tr/dp/B0BR5S3NQM?ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_PGZ4CZZJGMR0TZNCJKGA&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR |
HyperX Alloy Origins PBT – Red Switch Klavye - 1619 Lira
-
-
US fiyatı 110$ +pbt tuşlar ekstra 25$mış
1619tl şaka mı :D çook iyi fiyat -
Bedava
-
Alınır mı beyler ? -
Ben aldım sahsen sadece Tr mi bilemiyorum. Tr veya US oması farketmez de bambaska bir dil cıkarsa bir de keycaps almak gerekecek. Cıkacagını sanmam o da ayrı.
-
Yok hocam boşver ya Daha iyi bir ürün bulabilirsin o fiyatlarda 3-5 gün daha bekle. Kasım indirimleri yeni başlıyor ay sonuna kadar fırsatlar çıkar.
-
Ay sonuna kadar ben de acmıycam kutuyu ki 1 ay iade sürecinde daha iyi bir fırsat cıkarsa oraya dogru yönelirim ben de. Güzel fırsatlar denk gelebilir. Ola ki aldıgım bu ürüne gelirse amazon zaten iadesini yapacak.
-
Bu fiyatlara böylesi bir klavye geleceğini asla düşünmüyorum.
-
ingilizce Q dizilim olarak satılıyor diğer sitelerde. muhtemelen ingilizce Q olarak gelecektir. ufak enter sevmeyen arkadaşların dikkatine.
-
Mayıs ayında 1650 liraya almıştım. Bu fiyat bedava sayılır. Sırf yanında gelen 1.5m'lik braided type-c kablo bile 100 liradan fazla eder. Kıyas olarak normalde kendisinden çok daha ucuz olan mkw100 modeli de 1620 lira.
Klavyeden memnunum. Kasa komple aluminyum ve kaliteli hissettiriyor. -
Mekanik klavye arayanlar incanın mekanik klavyesine bakabilir. Mavi sviç var. Kalitesini beğendim ben. 690 mıydı ne. Bu paraya gayet iyi. Zaten önemli olan sviçler.
-
hocam haber için teşekkürler, hiç ihtiyacım yoktu ama kaçmaz bu fırsat :D
-
Incayı bend e aldım hocam o fiyattan. henüz hiç kullanmadım ama 1140 lira su an fiyatı. 1150 ona verene kadar bu daha mantıklı her anlamda.
-
Yine o fiyattan satılırsa diye dedim hocam. Yoksa dediğiniz gibi. Aktif olarak kullanmadım ben incayı. Ama malzeme kalitesi vs hoşuma gitti.
-
Klavye Türkçe mi? -
Klavye teslim edildi. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Türkçe çıktı bu arada. -
Hocam eğer zahmet olmazsa bir görsel paylaşmanız mümkün mü? -
-
Zaten uygundu fiyatı, birde Türkçe karakter olan ürün için çok çok iyi fiyatmış.
-
Evet gelen klavyeler türkçeymiş ben de sevindim türkçe karakterlerin olmasına. Hayırlı olsun benimki de teslim edilir bugün.
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- a101 canon yazıcı
- deepcool morpheus
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X