www.teknosa.com HyperX Cloud II Kablosuz Gaming Kulaklık 4P5K4AA Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/hyperx-cloud-ii-kablosuz-gaming-kulaklik-4p5k4aa-p-125082943akakce.com HyperX Cloud II Wireless 7.1 HHSC2X-BA-RD Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-ii-wireless-7-1-kablosuz-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1034868165.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 9 Aralık 2022; 11:56:29 > |
HyperX Cloud II Kablosuz - 1699TL
-
-
aldım
-
Güzel fiyat kablolu c2 var çok arada kaldım. Kablosuz özgürlüğü çok iyi de gerçekten ihtiyacım var mı şimdi yekten bunu almama...
-
dip ses şikayetleri var gibi internette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 9 Aralık 2022; 12:36:54 > -
Ben de aldım konu sahibine teşekkürler.
-
Bu fiyata bedava kablolusu ölmek üzereydi ben de aldım teşekkürler.
-
1000 liraya cloud core almasam alırdım güzel fiyat
kablolusu da 1700 lira civarı şu an, uçmuş piyasa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Aralık 2022; 12:26:53 > -
Dayanamadım aldım yedek dursun cII wired da napalım. 1700'e bunu bi daha dünya gözüyle EU girip bi şekilde euro birimine vs geçmedikçe göremeyiz.
-
Sonuncuyu almisim tesekkurler bilgi icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçtan satıldı bu? Daha dün 2099 dan aldım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 9 Aralık 2022; 13:3:39 > -
Aldım da niye aldım bilmiyorum. Diğer forumlarda okuduğuma göre bedava fiyata almışız, en kötü al sata gider herhalde
Benimde ihtiyaç olmamasina rağmen arkadaşlar aldı diye alacaktık ama stokta yok
teknosa club üyeliği aktifleştirip bugün mağazadan ekstra 400 lira indirim ile 1699 a aldım.
sitede stok yok görünüyor ama yakınınızdaki teknosaları arayıp stok sorun ben o şekilde sorup mağazaya gidip aldım.
-
2099 a bugün sipariş etmiştim iptal ediyorum o zaman.
-
2016 Amazon Germany den kablolu cloud 2 aldım hala taş gibi çalışıyor
Bozulsa bu sefer kablosuz alırdım tabi ses yüksekliği aynisa tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 9 Aralık 2022; 19:58:14 >
Yeni çıkan alpha modeline bakıyordum ama onu fiyatı çok düşmüyor sanırım.
-
Onda ses kartı yok o kötü
Kablosuz olan yeni modelini söylüyorum.
-
Hangisi o?
-
akakce.comHyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-alpha-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,2533514.html
Benzer içerikler
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X