mikrofon almak isteyenler HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu hala indirimde amazonda 1.594 tlye aldım lazım olanlar alım yapabilir normal fiyatı 2.600 bandında |
HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu
-
-
telegram 5dk da yürüttü haberi
-
al sat için alınır mı
-
Ben aldım umarım memnun kalırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alınır hatta 2 tane bile olabilir,yayıncılar bayılıyor bu mikrofona 2x nerdeyse fiyat farkı var.
-
12/04/2022 tarihinde aynısının RGB'li Quadcast S olanını TR GARANTILI 1699TL + 3 taksit ile aldım. 4 ay öncede RGB'siz olan hemen hemen aynı fiyattı ve Resmi distribütör garantiliydi. Alacağınız ürün AMAZON GERMANY gönderimli sorun yaşama durumunda TR'de garanti geçerli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 28 Temmuz 2022; 11:31:19 > -
Ben de Teknosa'dan HyperX QuadCast S yani RGB olan modeli 5 ay önce 1600 TL civarına satın almıştım. Ama bir düzeltme yapmak isterim. Amazon Germany olması TR'de garantisiz olduğu anlamına gelmiyor. Garanti olarak Amazon Türkiye'ye yolluyorsunuz ve garanti şartlarını yerine getiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 30 Temmuz 2022; 17:18:14 > -
Böyle bir sey yok. İnsanlara yanlis bilgi vermeyin.satci Amazon.tr değil ise urunun tr de garantisi olmuyor. Amazon.tr sadece amazon germany satici icin iletisimi kolaylastiriyor. Urun arizalanma durumunda urunu almanyaya kargolamanizi istiyor. Bu durumdada tekrar gumruk vergisi odeme gibi durumlar ile karsilasabiliyorsunuz.
Bunuda buraya birakayim.
Amazon’un kendisinden alintidir.
Uluslararası ürünler ayrı şartlara tabidir, yurt dışından satılmaktadır ve, yaş kısıtlamaları ve ürün dili, etiketleme veya talimatlar bakımından yerel ürünlerden farklı olabilir.
Üretici garantisi geçerli olmayabilir. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamındaki yasal haklarınız etkilenmemektedir.
Amazon Turkey, uluslararası ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce sakin olun, kimseye yanlış bilgi verdiğim yok. Tecrübe etmediğiniz konularda kesin konuşmayın. Arızalı ürünü gönderirken gümrük vergisi falan ödemiyorsunuz.
Aklında soru işaret olanlar için yaşadığım tecrübeyi aktarmak istiyorum.
2 sene önce amazon.com.tr üzerinden amazon germany satıcısından Logitech G29 satın aldım. Uzun süreli kullanımdan sonra arızalandı ve amazon.com.tr üzerinden arıza talebi açtım. Ürünün adresimden gelip teslim aldılar ve sorunsuz iade ettim. Şimdi bunu yaşamış birine ürünler kesinlikle garantisizdir derseniz komik bir söylem olur ve insanları yanlış yönlendiren siz olursunuz. amazon.com.tr üzerinden yurtdışı ürün alımlarında dikkat edilmesi gereken şey satıcının Amazon Germany olmasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 31 Temmuz 2022; 11:45:31 > -
Ben gayet sakinim. Ayrıca tecrübe etmediğimi nereden biliyorsunuz??? Garanti ve yurtdışı servis ile alakalı cevap yazmıcam. Anlatmaya çalışsam uzunca yazı yazmam gerekecek. Gereksiz polemik oluşacak. Bence herkez araştırıp kendisi öğrenebilir. İyi forumlar.
-
Siz zahmet etmeyin ben anlatayım. Ne kadar bilsen de bir bilene sor demişler. İsteyen Amazon Türkiye ve Amazon Germany ile iletişime geçip teyit edebilir. Amazon Avrupa sitelerinde garanti 2 yıldır. Genelde fatura bedel iadesi olur. İsteyen aşağıdaki konulara girip diğer üyelerin yaşadığı tecrübe ve bilgilerden de faydalanabilir. Özellikle ilk eklediğim "Ekran Kartı Stok Takibi" konusunda çok güzel açıklanmış. Aşağıya bir kısmını bırakıyorum. Forumlar araştırma ve bilgi edinme yeridir. Hakaret, terbiyesizlik, saygısızlık yapılmadığı sürece doğrularımızı savunabiliriz. Bu da gereksiz polemik değildir. İyi forumlar dilerim.
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-amd-ekran-karti-stok-takibi-ana-konu--147631216
Alıntı
metni:* Japonya ürünlerinde 1 aylık Amazon garantisi var. Onun dışında resmi bir garanti yok. Şansınıza denk gelirse yardımcı olabilirler fakat 1 ay dışında garanti yok olarak kabul etmek gerek. * Avrupa Amazon sitelerinde satıcı veya gönderici Amazon ise 2 yıl Amazon garantisi mevcut. * Amazon Global Store US ürünleri genel olarak Türkiye'ye gönderilmiyor. * Göndericisi veya Satıcısı ve göndericisi Amazon olan ürünlerde vergiyi sipariş verirken ödersiniz. Sizden tekrar bir ödeme talep edilmez. Tüm işlemler tamamlanıp adresinize teslim edilir. Satıcısı Amazon olmayan ürünlerin alınması pek tavsiye edilmez. * Ürününüz geldiğinde kutuyu açarken video çekerek açın. Olası bir problemde elinizde kanıt olur. https://forum.donanimhaber.com/wd-black-sn850-1tb-nvme-ssd--153438558-2
https://forum.donanimhaber.com/wd-black-sn850-1tb-nvme-ssd-pcie-4-0-amazon-prime-1795-tl--153280528
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 1 Ağustos 2022; 0:32:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X