Şimdi Ara

hyundai 1.3 ls veya lx tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai 1.3 ls veya lx tavsiye almak istiyorum kaça alabilirim tavsiye edermisiniz.1998 model ve üstü düşünüyorum.klima falan özellik aramıyorum.8000 e kadar .tşk.

• Güzel araçlardır fiyatına göre. 8bine rahatlıkla bulursunuz.
  • bildiğim kadarıyla ls modellerinde hid.direksiyon yok.sadece merkezi kilit var.lx modellerinde ise hepsinde hid.direksiyon var.bazı modellerinde ise klima bile var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih

bildiğim kadarıyla ls modellerinde hid.direksiyon yok.sadece merkezi kilit var.lx modellerinde ise hepsinde hid.direksiyon var.bazı modellerinde ise klima bile var.

hayır lx te hid. direksiyon yok. bende vardı ilk arabamdı ama tavsiye ederim rahat arabadır.
  • donanım aramasan bile hidrolik direksiyondan vazgeçme bence. gerçekten çok ağır direksiyonu var hyundain. bir defa kullanmıştım. fakat hyundain tipik özelliği onca yaşına rağmen koltukları filan yumuşayıp yayıllmıyor gerçekten güzel. belki kimisine konforsuz gelir ama bi çok araçtan rahat bence.
  • Parçası yetkili serviste bile ucuzdur, fazla masraflı bir araç değildir. Güvenlik açısından zayıf bir modeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.