Şimdi Ara

1 m - 1.1 m suv veya sedan otomotik önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba büyuk bagaj ve sunroof olursa super olur. 1 m veya 1.1 m bütce var sizce bu seceneklerden hangisi daha mantıklı?

4x2 veyax4x4 suzuki vitara

Jeep renegade 2015 - 2020 arasi

Tucson 2015

Son secenek bayon 2021 veya civic 2018 olabilir. Sizce hangi araba mantıklı? Neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kona

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Neden hocam?

• Tucsonun kardeşi kia sportage da bakılabilir, tucsona göre daha dolu oluyor ve de 2. Elde fiyat performans olarak daha iyi diye düşünüyorum

• linksiz kullanıcısına yanıt
    4x4 opsiyonu. Keyfe getiren bir motoru var. Biraz yakar ama yaktığına değer.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

177 beygirligi mi?

Vitaralar nasil hocam?

• Bende sizin gibi araç bakıyorum hocam, düşük km duster ve sportage ler karşıma çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Katalogta iyi hoş güzel de ben suzikilerin içini sevemiyorum. Hem demode hem koydukları ekran yan sanayi ekran. Bir olmamış geliyor. 4x4 olmadıkça mantıklı değiş.

Evet 177lik makyaj öncesi makyaj sonrası 192 beygir mi ne öyle bir şey yaptılar. Sürüşü rafine olduğu yorumları yapılmış Uk incelemelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 13 Ocak 2025; 14:8:17 >
  • Google Chorome G kullanıcısına yanıt

Duster 1.3 tce motor korkutuyor. Sportage yeni kasalarda 1.3 milyon civari cok degermi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Katalogta iyi hoş güzel de ben suzikilerin içini sevemiyorum. Hem demode hem koydukları ekran yan sanayi ekran. Bir olmamış geliyor. 4x4 olmadıkça mantıklı değiş.

Evet 177lik makyaj öncesi makyaj sonrası 192 beygir mi ne öyle bir şey yaptılar. Sürüşü rafine olduğu yorumları yapılmış Uk incelemelerinde.

Chery tucson kona baktimda yakit masallah en kotu 8 litre. Vitara tup uyumuda iyi bir tik ona mı kaysam acaba düsünüyorum.

Dizel bakın bu durumda. 1milyon araç alıp lpg takmak pek mantıklı gelmiyor bana. Grandland sportage dizelleri belki bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.