Şimdi Ara

hyundai 1.6 içi,n tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai 1.6 2003 model aracıma lpg taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz.
    bir ara forumları araştırdım hyundai lerde hep sorunlardan bahsediyorlardı acaba gerçekten sorun oluyormu. bagajda küçülsün istemediğim gibi yedek lastiği de çıkarmak istemiyorum. sizler simit olanımı yoksa diğerini taktırmamı tavsiye edersiniz. teşekkürler

• Hyundaılerde sorun yaşamadığımız gibi , Stepne tipi simit tanklar harika oluyor bu araçlara...
    Stepne yuvasına arkaya yakın yere bizim tankı koyduktan sonra, kalan ön boşluğa stepnenizi dik olarak arka koltuklara yaslıyoruz, En sevdiğimiz araçlardır hyundaıler :)
    Bagajınız size kalıyor
  • hangi marka olursa olsun yeterki usta olsun atiker tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: anyy

hyundai 1.6 2003 model aracıma lpg taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz.
    bir ara forumları araştırdım hyundai lerde hep sorunlardan bahsediyorlardı acaba gerçekten sorun oluyormu. bagajda küçülsün istemediğim gibi yedek lastiği de çıkarmak istemiyorum. sizler simit olanımı yoksa diğerini taktırmamı tavsiye edersiniz. teşekkürler
  • ne guzel yerli marka arabaya
    yurdumun malı atiker yakışır
    sorunsuz ve perfonmans kayıpsız
    quote:

Orjinalden alıntı: anyy

hyundai 1.6 2003 model aracıma lpg taktırmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz.
  • Ben accentime atiker taktırdım hiç memnun değilim arkadaşım.Hyundai hassas araba. Atiker o hassaslığı yakalayamıyor bence.Taktırmadan önce sorunsuz, süper vs.. sayıyor ustalar, ama sorun çıkınca kimse kalmıyor yanında.Haa sorunsuz accent yokmu var ama bence çok az..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 8 Mayıs 2008; 9:02:28 >
  • Merhaba; Aracınıza stepne tank en uygunu hem bagaj daralmaz.hemde yanak lastik yerine lastik tamir spreyleri var yani çıkan araçlara stepme koyulmuyor.kendi aracımda bile simit tank var lastik taşımıyorum.
    lastik spreyi taşıyorum herhangi bir sorun çıkarmıyor marka olarakta BRC TAVSİYE EDERİZ.
  • tak tartariniyi bak keyfine km.de 170 ykr yak daha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar anyy

Sanırım aracınızın motoruyla benim arabamın motoru tıpatıp aynı..

Cerato 1.6 benimkisi.

Valla ne yalan söyliyim.. Ben BRC ya da ATİKER taktırıcaktım.. BRC ye hesap uymadı, ATİKER için de 1 hafta gibi bi zaman verildi (montajına çok güvendiğim bir ustada, ATİKERi sadece oraya taktırırdım)

Neyse derken KME diye bi markayla karşılaştım.. Montaj servisi baya bi övdü.. Diğer markaları da takan bi yerdi.. Ben bütçemi söyledim.. ALDESA ve ya KME önerdi.

Ben de KME ye karar kıldım.. Ama şu an için memnunum. Bi sorun yok.

Detay soruların olursa cevaplarım..

İlla KME tatkır demiyorum ama bence çok iyi..
  • yani takdırma diyorsun anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceratobey

Merhabalar anyy

Sanırım aracınızın motoruyla benim arabamın motoru tıpatıp aynı..

Cerato 1.6 benimkisi.

Valla ne yalan söyliyim.. Ben BRC ya da ATİKER taktırıcaktım.. BRC ye hesap uymadı, ATİKER için de 1 hafta gibi bi zaman verildi (montajına çok güvendiğim bir ustada, ATİKERi sadece oraya taktırırdım)

Neyse derken KME diye bi markayla karşılaştım.. Montaj servisi baya bi övdü.. Diğer markaları da takan bi yerdi.. Ben bütçemi söyledim.. ALDESA ve ya KME önerdi.

Ben de KME ye karar kıldım.. Ama şu an için memnunum. Bi sorun yok.

Detay soruların olursa cevaplarım..

İlla KME tatkır demiyorum ama bence çok iyi..

Bu yazdığımdan TAKTIRMA sonucunu mu çıkardın, pes valla

• Konu yu yanlış açtım galiba mert Bülent hyundai
    Accent çalışmama(benzin pompası veya başka neden) sorununa antalyada bir ustanın çözüm bulduğunu yazmıştı ona özelden ustanın bilgilerini istemek için yazmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.