arkadaş yanlış anlaşılma olmuş galiba araç 1'de 6500d\d da 79km ye çıkıyo 2'de 6000d\d de 120'yi görüo bahsettiğin gibi 2'de 100km'nin altında bitmio ayrıca s2000'in 0-100 fabrika verisi 6.0sn değil 6.2 sn
yeni civiv type-r 6.6 sn fabrika verisi....ki 6.3 sn yede 100km ye ulaşan birçok insan var....
video için teşekkür daha başka şeyler varsa elinde aynı adrese bekliyoruz
yep yeni videolar geliyo volvo 0-130(tam deger degil kalkarken biraz patiye kaldı ayrıca accent 0-100 11.1sn(IR) önümüzdeki hafta hizmetinizde ayrıca 1.vites 52 2.vites 92 3.vites 142 4.vites 170 accentin fotoları var
photos of gear
+3.vites
beyler sizin için neler yapıyoruzz ne tehlikeler atlatıyoruzz yaa hepsi sizin için :P
o gormus oldugunuz accent bnm .. dun gece 1.6 100hp lik focusla kalktık kafa kafaya bitirdikk!! arabada eksra olarak YED 2.0lık AçıkHava Filtresi var.. tam perpormans alıyorm .. ee bide aracın üstünde ben varım tabikiii :)))
1.3 toyota 1.4citroen 1.6 reno19 bunlarım yediim ! dün gece hepsii 1.6 focus 1.6 opel kafa kafaya bitirdikk ..
arabanın fabrika verisi 0-100 12.9 sn araba bakıma gittikten sonra (buji,yag degişkligi) + YED filtreli denedim 11.1 sn yeye düştü ! . . isteyene video gönderilir.. volvo 0-100 8sn video volvo 0-130 video accent 1.2.ve3.vites resimler var ..
quote:
Orjinalden alıntı: hyundaiLX
beyler sizin için neler yapıyoruzz ne tehlikeler atlatıyoruzz yaa hepsi sizin için :P
o gormus oldugunuz accent bnm .. dun gece 1.6 100hp lik focusla kalktık kafa kafaya bitirdikk!! arabada eksra olarak YED 2.0lık AçıkHava Filtresi var.. tam perpormans alıyorm .. ee bide aracın üstünde ben varım tabikiii :)))
1.3 toyota 1.4citroen 1.6 reno19 bunlarım yediim ! dün gece hepsii 1.6 focus 1.6 opel kafa kafaya bitirdikk ..
arabanın fabrika verisi 0-100 12.9 sn araba bakıma gittikten sonra (buji,yag degişkligi) + YED filtreli denedim 11.1 sn yeye düştü ! . . isteyene video gönderilir.. volvo 0-100 8sn video volvo 0-130 video accent 1.2.ve3.vites resimler var ..
Sen şimdi arabanın anasını ağlatmışsındır.Acımaya başlıyorum o araca.
bencede o araçtan fazla bişi bekleme yüklü bi harcama yapmadan... ayrıca o opelle 1,6 literlik opelle 1,3accenti geçemeyene yazıklar olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur_uno
bencede o araçtan fazla bişi bekleme yüklü bi harcama yapmadan... ayrıca o opelle 1,6 literlik opelle 1,3accenti geçemeyene yazıklar olsun..
ozgur_uno arkadaşım 1.6 opel ile kafa kafaya gitmesi normal.Çünkü opel 1285kg ve 1.6 100hp.Bu güç bu araca yetmiyor ve aracı kaldırmıyor.Ama bu opelin geride kalma anlamına gelmez.Opel deki adam biraz daha yırtsa aracı hyundaiyi geçebilir.Ama arkadaş focusla kafa kafaya kalktım diyor.İşte ben buna inanmam.Ama focustaki sürücü tecrübesizse ona bişey diyemem.Hyundai kim focus kim...Düşünmek lazım
aynı şeyi bende düşündüm .. hatta focusla kafa kafaya giderken şok oldumm .. arabayı test ediyodum ztn öylee yolda karşılaştık elemanla .. onlar arabada kişiydi biz kişi ..
araçları red line a soktuk 1.viteste bnm ki kafa uzattı .. ztn resimleri gormusunuzdur bnm aracın 1.2.3vites resimleri var forumda..
quote:
aynı şeyi bende düşündüm .. hatta focusla kafa kafaya giderken şok oldumm .. arabayı test ediyodum ztn öylee yolda karşılaştık elemanla .. onlar arabada kişiydi biz kişi ..
araçları red line a soktuk 1.viteste bnm ki kafa uzattı .. ztn resimleri gormusunuzdur bnm aracın 1.2.3vites resimleri var forumda..
dostum focusun sürücüsü iyi değildir diyorum.focus seni daha ilk vitesinde koymaz atar kenara.ya bende focus var ondan biliyorum.ben hyundai accent te kiraladım 1.3 motor vardı.yani onunla focusu aynı kefeye koyamazsın.ben eski focusumla milleti çıldırtıyodum.ama şimdi bu aldığım focusa yapmıyorum.yani yarış felan hiç denemedim.
yaw ona bişii demiyorum zaten normalde geçer zaten tabikide ..
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
quote:
dostum focusun sürücüsü iyi değildir diyorum.focus seni daha ilk vitesinde koymaz atar kenara.ya bende focus var ondan biliyorum.ben hyundai accent te kiraladım 1.3 motor vardı.yani onunla focusu aynı kefeye koyamazsın.ben eski focusumla milleti çıldırtıyodum.ama şimdi bu aldığım focusa yapmıyorum.yani yarış felan hiç denemedim.
iyide arkadaşım ben 1.6 120 bg honda civicle 2,0 130 bg focusu hem kalkışta hemde dayandıktan sonra caddede yiyorum focus ağır araba gitmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
quote:
iyide arkadaşım ben 1.6 120 bg honda civicle 2,0 130 bg focusu hem kalkışta hemde dayandıktan sonra caddede yiyorum focus ağır araba gitmiyor...
honda başka.dediğin gibi güzel araç.bende 120hp lik versiyonunu kullandım.çok iyi kaçıyo.
ben de onun vti ına rastlamaktan korkuyom bizmkide 160hp ama gitmio onun kadar
tabi ya 160 hp yetmez cnm.
1,5 hyundai focus u havada karada harcar arkadaslar zaten canlı canlı harcamıstırda..hondaya ise saygı duymak lazım derim..
quote:
Orjinalden alıntı: armi
1,5 hyundai focus u havada karada harcar arkadaslar zaten canlı canlı harcamıstırda..hondaya ise saygı duymak lazım derim..
ya bırak allah aşkına 1.5hyundai nasıl yiyecek focusu.o adam bile hayret etmiş ama focustaki sürücü fazla bişe yapamamıştır.yoksa focus bırakır mı yaa?birazcık düşünceli olun motor yapılarına bakın. ama iş hondaya gelince o ayrıo araç gidiyor...ona sözüm yok ama yapma allah aşkına hyundai nerde focus nerde.hadi 1.4focus olsa neyse
1,5 accent 1,6 focus'u geççek ha hahahahahaha sana gülüyorum armii..