1,5 accent 1,6 focus'u geççek ha hahahahahaha sana gülüyorum armii..
Bırak gülmeyi geçer tabi arkadaşım focus kullanmadın heralde sen hiç...
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
quote:
Orjinalden alıntı: armi
1,5 hyundai focus u havada karada harcar arkadaslar zaten canlı canlı harcamıstırda..hondaya ise saygı duymak lazım derim..
ya bırak allah aşkına 1.5hyundai nasıl yiyecek focusu.o adam bile hayret etmiş ama focustaki sürücü fazla bişe yapamamıştır.yoksa focus bırakır mı yaa?birazcık düşünceli olun motor yapılarına bakın. ama iş hondaya gelince o ayrıo araç gidiyor...ona sözüm yok ama yapma allah aşkına hyundai nerde focus nerde.hadi 1.4focus olsa neyse
1.4 focus var mı ki ???
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
quote:
1,5 hyundai focus u havada karada harcar arkadaslar zaten canlı canlı harcamıstırda..hondaya ise saygı duymak lazım derim..
ya bırak allah aşkına 1.5hyundai nasıl yiyecek focusu.o adam bile hayret etmiş ama focustaki sürücü fazla bişe yapamamıştır.yoksa focus bırakır mı yaa?birazcık düşünceli olun motor yapılarına bakın. ama iş hondaya gelince o ayrıo araç gidiyor...ona sözüm yok ama yapma allah aşkına hyundai nerde focus nerde.hadi 1.4focus olsa neyse
1.4 focus var mı ki ???
vardı 90bg
ama accent geçer benim tahminim. çünkü focusun şanzımanı daha uzun oranlı ve focus daha ağır bir otomobil. ama virajlı bir pistte kapıştırırsak tabiikii focus
quote:
Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta
quote:
quote:
quote:
1.4 focus var mı ki ???
vardı 90bg
ama accent geçer benim tahminim. çünkü focusun şanzımanı daha uzun oranlı ve focus daha ağır bir otomobil. ama virajlı bir pistte kapıştırırsak tabiikii focus
hayır usta kesinlikle focus ilk vitesinde 4000 devirin üstüne taşınınca hyundai felan bırakmıyo.çok sert bi kimliğe bürünüyo 1.6 100hp lik araca göre mükemmel gidiyo.bak ben sana şunu söyleyeyim.citroen C3 92hp versiyonuna sahip olan arkadaşım var ve dün sahilde 1.3lük hyundaiyi yedi bitirdi.bunlarda arkadaşmışlar kolasına girdiler.sonra işte berabe konuşurken bana dediler seninki nasıl kaçıyo iyi felan dedim sonra deneyelim dediler.dedim yarış yapmam abi araç daha 1,5haftalık.baya bi ikna etmek için uğraştılar.sonunda ikna oldum c3 ile kalkmaya ama dedim hemen ilerden dönerim ona da tamam dediler. c3 ile ilk viteslerde başabaş kalktık benim araç 4000d/d ye gelince ben gazı tam dipledim sonra hızlı bir şekilde arayı açtım ardından 2. viteste geçtim araç patinaja düştü (içim yandı vallahii o ses çıkınca) iyice arayı açtım ve sonunda bıraktım ilk çıkıştan geri döndüm. bunu söylememdeki amaç 1.3 lük hyundai nerde focus nerde yapmayın allah aşkına.hadi 1.6 105hp lik hyundai olsa neyse, 1.5 lik hyundai de yiyemez focusu.
1.5 accent her türlü focus u yer !!
bnmki 1.3 ama yed açıkhava filtresi var .. adam zaten o sesi duydugunda gaza basamıyo yaa :P
ama 1.5 hertürlü ee bi de arabayı ben sürüyorsam her türlüüü yanii
isterseniz hodri meydann izmitte olan varsa kalkış yaparız...
bencede accent yer abi tabi jokeyden jokeye fark eder ama accent bi kere kesin daha ii kafa kaldırır focusun sonradan toparlayıp yetişmesi zor
quote:
Orjinalden alıntı: hyundaiLX
1.5 accent her türlü focus u yer !!
bnmki 1.3 ama yed açıkhava filtresi var .. adam zaten o sesi duydugunda gaza basamıyo yaa :P
ama 1.5 hertürlü ee bi de arabayı ben sürüyorsam her türlüüü yanii
isterseniz hodri meydann izmitte olan varsa kalkış yaparız...
Her topiğin kilitleniyor , uyarıyorum hala dengesiz dengesiz konuşmalar yapıyorsun ... Motorsporları kurallarını oku ve ona göre mesajlar yaz ...
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
bencede accent yer abi tabi jokeyden jokeye fark eder ama accent bi kere kesin daha ii kafa kaldırır focusun sonradan toparlayıp yetişmesi zor
abi jokey yerine pilot deseydin bari çok güldüm yaw
ok
harbiden murat ha bu topic de sağlam kalsın olm kendine hakim ol gaza gelme sen herkezi geçersin tamam anladık
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
harbiden murat ha bu topic de sağlam kalsın olm kendine hakim ol gaza gelme sen herkezi geçersin tamam anladık
hade leynnn !! . . ama seni harbi geçerimm :P
yaw hadi geçtin diyelim eline ne geçecek...tamam focusun eline verirsin ama milleti niye yarışa davet ediyosun...hodri meydan felan. allah korusun başına bi iş gelmediği için bu kadar rahat konuşuyosun.sana çok sağlam bi adam gelir seni sıkıştırıp atar bi kenara sen parçalanırsın adam durmaz basar gider.ondan sonra görürüm ben seni yarışa çağırıyonmu milleti bi daha...yazık arabaya vallahii..onu sattığın zaman için rahat olacak mı??
quote:
yaw hadi geçtin diyelim eline ne geçecek...tamam focusun eline verirsin ama milleti niye yarışa davet ediyosun...hodri meydan felan. allah korusun başına bi iş gelmediği için bu kadar rahat konuşuyosun.sana çok sağlam bi adam gelir seni sıkıştırıp atar bi kenara sen parçalanırsın adam durmaz basar gider.ondan sonra görürüm ben seni yarışa çağırıyonmu milleti bi daha...yazık arabaya vallahii..onu sattığın zaman için rahat olacak mı??
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak adrenalin meselesi işte bu, insanın kanında oldumu frenleyemiyosun kenidini,atın ölümü arpadan olsun misali
quote:
quote:
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak adrenalin meselesi işte bu, insanın kanında oldumu frenleyemiyosun kenidini,atın ölümü arpadan olsun misali
abi yarış nedirkii...yani illede yapacam diyosa bunu burda beyan edip topic i kitletecek..yani yarışmaya bende yarışım kafa tutarım herkese aracı parçalamaktan ve kazadan korkmam ama ne gerek var cebe zarar abi...
adam gibi benzinini atıp ağır ağır gezip kızları kesmek var.. bi de patinaj yarış felan gitmek var.vallahi kızın yanından böyle geçsen arkadan küfür etmezse adam değilim yaaa..
quote:
quote:
quote:
abi yarış nedirkii...yani illede yapacam diyosa bunu burda beyan edip topic i kitletecek..yani yarışmaya bende yarışım kafa tutarım herkese aracı parçalamaktan ve kazadan korkmam ama ne gerek var cebe zarar abi...
adam gibi benzinini atıp ağır ağır gezip kızları kesmek var.. bi de patinaj yarış felan gitmek var.vallahi kızın yanından böyle geçsen arkadan küfür etmezse adam değilim yaaa..
Kızın da adrenalini yüksek olanını bulacan abi o zaman yoksa başının etini yer valla aracın içinde annem gibi Bazen pederin arabayı alıp aile gezisine çıkarıyorum milleti, araçdan inene kadar etmedikleri dua kalmıyor hepsine amin diyorum bende hehe
valla ben öyle diyeni gördüm ama kız araca binince işler değişiyo...kız yavaş yavaş diyoo.. ya ailede olur anneler hep öyledir yavaş yawrum dikkat et hızlı gitme felan... bi ara yengemleri bir yere götürüyodum o zaman da opel vectra vardı yavaş yavaş diye tutturdular bende sırf deli etmek için sağa dönüş yaparken el frenini çektim baya bi yan yan kaydı opel öyle de biraz devam etmiştim..ama eradnan arkadaşım içerideki çığlık sesleri mahfetti beni eğer 1-2sn daha bağırsalardı kulaklarım bir daha görevini yapamayacaktı vallahi...sende benim gibi yap bi ara.
12 yaşındayken dedemlerin sanayide küçük bi tekstil atölyesi vardı önü bomboş araç trafiğine kapalı alandı bende orda,pederin eski arabasını alıp tur atıyordum annemlerin önünde,annem biraz vakit geçtikten sonra bana bağırarak getir arabayı artık gidiyoruz dedi bende artislik olsun diye gazı bi kökledim o zamanlar,gaza basmamla aracın fırlaması bir oldu ve kocaman demir çerçeveli camlardan içeri daldım arabayla annemin o anki çığlığı hala kulaklarımdan gitmiyor kadın kafayı yedi sandım.Bende bi yandan aracın içinden çıkmaya çalışıyorum bi yandan anneme sus diyorum valla manyak olmuştum o gün,neyse dedemler elemanlar falan koştular çıkardılar beni arabanın içinden zor kendime gelebildim annem zaten iptal olmuştu o gün.O kazadan sonrada zaten araba 2 ay serviste kaldı çıktıktan sonra 1-2 sene araca elimi süremedim.
Araç 92 model opel vectra.
pederin biraz yumuşayıp tekrar aracı kullanmama izin verdiği günden 6 ay sonra da amcaoğluyla beraber gezerken araca aracın motorunu yaktım araç pert oldu