Buda benim araba. 2005 model 41.000 Km'de.. 1600 motor 106 hp.. Araca Yapılan İşlemler:
Motor :Racing Açık Hava Filtresi İç :JSV Vites Topuzu , JSV Vites Körüğü , JSV Metal Paspas , JSV Pedal Takımı , JSV Ayak Dayama , İç Işıkları Buz Beyazı Led Yapma , Torpido altı , direksiyon altı ve koltuk altına buz beyazı led iç ışıklandırma , Koltuk Kafalık Yayları , Bagaja Buz Beyazı Led Işıklandırma vs. Dış :Parkları sinyalleri ve plaka ışıklarını buz beyazı led yapma , sinyallerle parkları paralel bağlama , Mtec 4300K ampül , Panjura Nikelaj , Marka İptalleri , Paçalık İptali , 2. Sis Farı Ekleme , Arka Farı Boyama , Mtec 8000K Xenon Far vs. vs.
Ses Sistemi olarakta şuan için sadece Pionner DEH-6950 var..
Yakın Zamanda Yapılacaklar : Angel Eye + Far Karartma , Sislere 8000K xenon , Son Susturucu , Katalizör İptali..
Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..
orjinal aracin orjinalligini bozmadan sade halde eklemeler yaparak daha kullanisli hale getirmissin.
fakat ic aydinlatmayi biraz abartmissin gibi geldi. birde egsoz olarak biraz daha iri bir nikelaj takabilirsin. bu biraz ufak kalmis. hatta tamponu hafif oydur, biraz icine gomdur daha orjinal durur. ilerde bide camlari karartip, kaliteli bir jant attinmi daha iyi olur.
bu kadar masraf etmissin, demekki merakinda var. altindaki aracin 0-100 hizlanmasini ihc denedin mi. kac saniyede ulasiyor. veya cekmis oldugun bir videon varmi.
Accent Admire 1.6 için en iyi motor yağı hangisidir?
yanlış bilgi....
Hyundai nin BRC ile anlaşması var. kocaeli BRC bayii FS otogaz Hyundai fabrikasında BRC dönüşümü ile ilgili , eğitimler veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: babaerkan
tartarini hyundai-assan nın resmi lpg stratejik ortağıdır bütün bayiiler özellikle ticariye verilecek sıfır araçlara bu markanın montajını yaptırır.zaten bende yıllardır çeşitli marka arabalarımda tartarini kullanmaya başladıktan sonra hep bu markayı tercih ettim ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım kaldıki benim aracımda sizinkinin aynısı ve ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum hem yakıt tasarrufu hem sorunsuzluğu hemde performansı süper bence kafanızı fazla karıştırmayın diğer markalarda iyidir hatta çok iyidir amaaa ya öyle çıkmazsa bu bir risktir bence çünkü tartarini garanti
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
arkadaşlar bende 2005 model 1.6 GP li araç var.Zamanında 0 km almıştım. Satmaya karar vermiştim ama işlerim dolayısıyla vazgeçtim.Şimdi LPG taktırmak istiyorum ama marka olarak karar veremedim.Taksiciler Zavolli taktır dedi. Burda Tartarini gördm.Sanayide konuştuklarım ise BRC en iyi uyum sağlayan dedi.Kafam allak bullak noldu..Siz hangi marka kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz?
castrol magnetec 10-40 motor yağı
quote:
Orjinalden alıntı: ferrari_ocb
Arkadaşlar pazarda 15.000 ytl ye 2005 model elentra satıyorlar.
ben olsam aynı fiyata accent alacağıma elentra alırım.
hyundai assan fabrikasının müşteri hizmetleri aranıp gerekli bilgi teyit edilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
yanlış bilgi....
Hyundai nin BRC ile anlaşması var. kocaeli BRC bayii FS otogaz Hyundai fabrikasında BRC dönüşümü ile ilgili , eğitimler veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: babaerkan
tartarini hyundai-assan nın resmi lpg stratejik ortağıdır bütün bayiiler özellikle ticariye verilecek sıfır araçlara bu markanın montajını yaptırır.zaten bende yıllardır çeşitli marka arabalarımda tartarini kullanmaya başladıktan sonra hep bu markayı tercih ettim ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım kaldıki benim aracımda sizinkinin aynısı ve ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum hem yakıt tasarrufu hem sorunsuzluğu hemde performansı süper bence kafanızı fazla karıştırmayın diğer markalarda iyidir hatta çok iyidir amaaa ya öyle çıkmazsa bu bir risktir bence çünkü tartarini garanti
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
arkadaşlar bende 2005 model 1.6 GP li araç var.Zamanında 0 km almıştım. Satmaya karar vermiştim ama işlerim dolayısıyla vazgeçtim.Şimdi LPG taktırmak istiyorum ama marka olarak karar veremedim.Taksiciler Zavolli taktır dedi. Burda Tartarini gördm.Sanayide konuştuklarım ise BRC en iyi uyum sağlayan dedi.Kafam allak bullak noldu..Siz hangi marka kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz?
+1
quote:
castrol magnetec 10-40 motor yağı
quote:
Orjinalden alıntı: ferrari_ocb
o kadar araştırdım bir tane eli ayağı düzgün olupta 17binden aşağı elentra görmedim
quote:
Arkadaşlar pazarda 15.000 ytl ye 2005 model elentra satıyorlar.
ben olsam aynı fiyata accent alacağıma elentra alırım.
İç ışıklar fotoda mavi çıkmış ama aslında buz beyazı daha güzel görünüyor. Garantiyi bozmak istemediğimden fazla oynamadım.Merak çok fazla bende..Yakın zamanda camlara film çektiricem ön camda dahil olarak.. 0-100 km hızlanması 10 sn.
buz beyazini bende severim fakat biraz abarti gibi geldi ama zevk sizin zevkiniz. 0-100 fabrika verisi 10.3sn sizin elde ettiginiz deger 10 sn. acaba 10 un altindami diye merak ettim ama neyse ben bi alayim her turlu testi yapicam.
Arkadaslar ben Adanadayim, birtane arac buldum Hyundai Derya Plaza Mersin de. aranizda Derya Otomotiv hakkinda bilgi sahibi olan varmi.
Hyundai Accent Admire - 2006 - 1.6 - 49.000km - GP YOK - Gri - Sag arka kapi cizikten boyali - 16.500 YTL satislari, bana 16.000 YTL dediler.
araci cuma veya cumartesi gormeye gidecegim. zaten hyundai servisi olduklari icin araci kendileri ekspertiz yapacaklar ve raporu bana sunacaklar.
ne dersiniz fiyat nasil.
admire"lerde 100 km/s hızla giderken devir saati 3000 de değil mi arkadaşlar?
Arkadaşım bende 2005 - 1.6 - 35000 km -GP Yok -Buz gri- aracı 16.000 YTL'ye aldım.Adanada Pazardan direk satıcıdan aldım. Arabada hiç boya veya çizik yok.Aracımdan memnunum Fiyat uygun gibi yinede karar senin.
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
Arkadaslar ben Adanadayim, birtane arac buldum Hyundai Derya Plaza Mersin de. aranizda Derya Otomotiv hakkinda bilgi sahibi olan varmi.
Hyundai Accent Admire - 2006 - 1.6 - 49.000km - GP YOK - Gri - Sag arka kapi cizikten boyali - 16.500 YTL satislari, bana 16.000 YTL dediler.
araci cuma veya cumartesi gormeye gidecegim. zaten hyundai servisi olduklari icin araci kendileri ekspertiz yapacaklar ve raporu bana sunacaklar.
ne dersiniz fiyat nasil.
quote:
Orjinalden alıntı: sanovel Arkadaşım bende 2005 - 1.6 - 35000 km -GP Yok -Buz gri- aracı 16.000 YTL'ye aldım.Adanada Pazardan direk satıcıdan aldım. Arabada hiç boya veya çizik yok.Aracımdan memnunum Fiyat uygun gibi yinede karar senin.
hemserim oncelikle aracin hayirli olsun.
araci hangi tarihte aldiginizi ogrenebilirmiyim. soylediklerinize gore sizin aracta gayet iyi, hem km si hem temizligi cok iyi denk gelmis. bende pazarda bir turlu bulamayinca mersin ve adanadaki plazalara heber verdim onlardan birseyler bekliyorum.
aractan genel olarak memnunmusunuz. aldiktan sonra masraf cikardimi. 1.6 nin performansi nasil. lpg taktirdinizm, veya dusunuyormusunuz.
varsa 1-2 fotografta koyarsaniz sevinirim.
hangi muhitte oturdugunuzuda ogrenebilirmiyim.
iyi aksamlar.
ist piyasasına göre fiyatı gayet iyi gözüküyor neticede 2006 model
quote:
ne dersiniz fiyat nasil.
1.3 ile 1.6 farkeder diye düşünüyorum ama benim 1.6 araç yolun ve havanın durumuna göre 3000 rpm de 100-110 arası değişiyor(5.viteste tabiki)
quote:
Orjinalden alıntı: r-o-d
admire"lerde 100 km/s hızla giderken devir saati 3000 de değil mi arkadaşlar?
Aracı yaklaşık 1 ay önce aldım Gaziantepte ikamet ediyorum.Adanada tanıdıklarım olduğu için 3 gün galerileri gezdim en son pazara gittim orda karşıma bu aldığım araç çıktı.Aracı gördüm çok beğendim servise bile göstermeden aldım.sonra Gaziantepteki Hyundai servisi arkadaşım ona getirdim serviste herşeyine baktırdım.herşeyi orjinal mükemmel bir araç olduğunu söylediler.Aldıktan sonra hiçbir masraf yapmadım LPG taktırmadım.sadece benzin koyup biniyorum.Ama bu aralar evlenme durumum var arabamı satmam gerekiyor fakat hiç satmak istemiyorum napıcam bilmiyorum.en yakın zamanda fotoğraf ekliycem.inşallah sende güzel bi araç bulursun.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sanovel Arkadaşım bende 2005 - 1.6 - 35000 km -GP Yok -Buz gri- aracı 16.000 YTL'ye aldım.Adanada Pazardan direk satıcıdan aldım. Arabada hiç boya veya çizik yok.Aracımdan memnunum Fiyat uygun gibi yinede karar senin.
hemserim oncelikle aracin hayirli olsun.
araci hangi tarihte aldiginizi ogrenebilirmiyim. soylediklerinize gore sizin aracta gayet iyi, hem km si hem temizligi cok iyi denk gelmis. bende pazarda bir turlu bulamayinca mersin ve adanadaki plazalara heber verdim onlardan birseyler bekliyorum.
aractan genel olarak memnunmusunuz. aldiktan sonra masraf cikardimi. 1.6 nin performansi nasil. lpg taktirdinizm, veya dusunuyormusunuz.
varsa 1-2 fotografta koyarsaniz sevinirim.
hangi muhitte oturdugunuzuda ogrenebilirmiyim.
iyi aksamlar.
bizimle ilgilenen mudur sehir disindaymis o bi gelsin yarin veya engec cmtesi gidecegim bakmaya.
valla pazara gitmiyorum artik, ortalik oyle karisikki. satanda satmayanda arabasini getirmis. fiyatlar cok yuksek. ve adam neyi var neyi yok soylemiyor. saticiya guvenmeyince arabadanda soguyorum. kismet artik.
birde arkadaslar bu aracla birlikte ben ne teslim alacagim sizin bildikleriniz.
sanirim 1 asil, 1 de yedek anahtar. varsa kitapciklari. peki immobilizer kodunun oldugu kart falan varmi bu araclarda. bilgilendirirseniz sevinirim.
ben sadece yedek anahtarını aldım ama haberin olsun yedek anahtarı kumandalı değil ve kumandalı anahtarla kilitlediğin zaman diğeriyle açamazsın yoksa alarmı öter.
1 Asıl 1 Yedek Anahtar aldım anahtarların ikisine aynı ikiside kumandalı ve orjinal.Kullanma klavuzu,Yedek anahtar üzerinde immobilizer kodu bulunmakta.Garanti belgesi vardı.
quote:
bizimle ilgilenen mudur sehir disindaymis o bi gelsin yarin veya engec cmtesi gidecegim bakmaya.
valla pazara gitmiyorum artik, ortalik oyle karisikki. satanda satmayanda arabasini getirmis. fiyatlar cok yuksek. ve adam neyi var neyi yok soylemiyor. saticiya guvenmeyince arabadanda soguyorum. kismet artik.
birde arkadaslar bu aracla birlikte ben ne teslim alacagim sizin bildikleriniz.
sanirim 1 asil, 1 de yedek anahtar. varsa kitapciklari. peki immobilizer kodunun oldugu kart falan varmi bu araclarda. bilgilendirirseniz sevinirim.