sanirim her ikiside kumandali. babaerkan arkadasim senin soyledigin gibi biriyle kitleyince digeri acmiyor ise bir anahtari kaybetmis yerine kopya anahtar koymus olabilir. dolayisiyle kopyanin icinde beyin olmadigindan immo kabul etmeyip alarmi devreye sokuyor olabilir.
gerci bende gormeden birsey soyleyemem, bu bir tahmin ama sanovel arkadasin her ikiside kumandali ise dusundurucu.
üstad kopya anahtar değil onda da immobilizer ın çipi mevcut sadece içinde yada herhangi bir tarafında kumanda modülü mevcut değil ayrıca şimdi hatırladım aldığımda anahtarlığın üzerinde metal bir parçada imb.kodu yazıyordu.yani bu yedek anahtarla kapıları açıp aracı çalıştırıyosun yani çipi var.ama kumandalı anahtar pasif alarmı devreye soktuğu için diğerinde onu devreden çıkaracak sistem olmadığı için alarm devreye girip ötüyor.sanovel arkadaşın dediğide doğrudur tabiki ama belki onunki 2006 dır benim ki 2005 çünkü aldığım sahibi öyle demişti bayandı zaten keşke benimkiside çift kumandalı anahtar olsaydı
gerçi onunkide 2005 miş benimkinin aynısı ama demek ki bir onun arabasının çıktığı parti çift kumandalı anahtar benimki tek yada aracı aldığım bayan yalancı
her iki anahtarda kumandali olmayabilir, ancak her iki anahtarda beyinli oldugundan hangisiyle acarsan ac immo pasif olur ve alarm otmez. benim bildigim boyle. diger araclarimdakide senniki gibiydi biri kumandali digeri kumandasiz, normal ikisinide kullanaibliyordum.
bu arada buldugum araci gormek icin az once aradim, SATILDI dediler. zaten fiyatindan belliydi hemen satilacagi. ne sanssiz adamim ya. bulamiyorum, bulamiyorum, tam buldum derken satiliyor.
Benim araç 2005 Model ve anahtarların ikiside aynı kumandalı iki anahtarıda kullanıyorum aralarında hiç bir fark yok.seninkinde niye öyle anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: babaerkan
üstad kopya anahtar değil onda da immobilizer ın çipi mevcut sadece içinde yada herhangi bir tarafında kumanda modülü mevcut değil ayrıca şimdi hatırladım aldığımda anahtarlığın üzerinde metal bir parçada imb.kodu yazıyordu.yani bu yedek anahtarla kapıları açıp aracı çalıştırıyosun yani çipi var.ama kumandalı anahtar pasif alarmı devreye soktuğu için diğerinde onu devreden çıkaracak sistem olmadığı için alarm devreye girip ötüyor.sanovel arkadaşın dediğide doğrudur tabiki ama belki onunki 2006 dır benim ki 2005 çünkü aldığım sahibi öyle demişti bayandı zaten keşke benimkiside çift kumandalı anahtar olsaydı
immobilizer ın alarmla alakası yok ikisi tamamen farklı şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
her iki anahtarda kumandali olmayabilir, ancak her iki anahtarda beyinli oldugundan hangisiyle acarsan ac immo pasif olur ve alarm otmez. benim bildigim boyle. diger araclarimdakide senniki gibiydi biri kumandali digeri kumandasiz, normal ikisinide kullanaibliyordum.
bu arada buldugum araci gormek icin az once aradim, SATILDI dediler. zaten fiyatindan belliydi hemen satilacagi. ne sanssiz adamim ya. bulamiyorum, bulamiyorum, tam buldum derken satiliyor.
arkadaslar bir turlu temiz bir accent bulamiyorum.
diger modellere yoneldim. peki getz e ne dersiniz. nasil bir arabadir. accent ile kiyaslarsak. performans, yakit, konfor, donanim ve yedek parca servis giderleri olarak.
valla hocam ben 2005 te sıfır aldım benzinlisini 3 ay zor kullandım psikolojim bozuldu.ne gider ne az yakar keçi gibi zıplar vs.vs. kesinlikle tavsiye etmem.20 bine almıştım 16500 e verdim sağlığımı kurtardım
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
arkadaslar bir turlu temiz bir accent bulamiyorum.
diger modellere yoneldim. peki getz e ne dersiniz. nasil bir arabadir. accent ile kiyaslarsak. performans, yakit, konfor, donanim ve yedek parca servis giderleri olarak.
bana gore avantajlarini ve dezavantajlarini soyleyeyim, sizde yorumunuzu yapin.
dez avantaj; - 2 parca boyali, degiseni varmi bilmiyoruz. - lpg takili fakat markasini ve takani bilmedigimiz icin fason birsey ise dezavantaj. - baska ilde ve galericide. guvenilirmi bilemiyoruz.
avantaj; - arac gercekten temiz gorunuyor. - ve sadece 25binde
ne dersiniz arkadaslar gidip goreyimmi. osmaniye adanaya 1 saat uzaklikta fakat sehri tam olarak bilmiyorum, hyundai servisi varmi yokmu, kime gosterecegim bir fikrim yok.