Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ikinizde araclarinizi tarihne gore cok iyi rakamlara almissiniz.
    benim bu aralar acil arabaya ihtiyacim var. almisken 1.6 olsun, temiz olsun derken zar zor temiz buldugum 1.6 araci hafta sonu gormeye gidecektim ki arac ilandan kaldirilmis. umuyorum duzenlemek icin kaldirdi. ama satilma ihtimali cok yuksek.

bu gidisle pazar gunu onuma cikan ilk arabayi alacagim gibiye benziyor. hay allah ya bu ne zor is boyle.
  • sayın clone en üst limitiniz ne?
    eğer 20.000 ytl e kadar çıkarsanız daha başka arabalarada bakabilirsiniz.
  • kardes aslinda ben bu araci uzun sureli dusunmuyorum, onceki aracimla kaza yaptim ve aracim pert oldu. (allah sizlerin basina vermesin.)

cok fazla para vermeden ayagimi yerden kesecek birseyler almak istiyorum. almiskende full olsun biraz donanimli oldun istiyorum. satarkende zorlamasin istiyorum.

cok temiz bir lancer bulmustum kismet olmadi. megane 1 onerdiler en full olanina baktim berbat bir araba idi. marea buldum tutulmuyor dediler. derken iyice dustuk. clio zaten ben almam. albea dedik onuda gozum tutmadi. derken aralarinda yine en iyisi accent dedim ve su anda accent bakiyorum.

aslinda 15bin verecektim hersey dahil. temiz olsun, full olsun, lpg li olsun derken 17bini bulacak gibi.hatta gececek.

diyorumya biraz isim acele. yarin 2004 1.6 olanini gormeye gidecegim. bakalim temiz ise alacagim. kismet diyelim.

allah utandirmasin. insallah dogru duzgun birsey denk getiririm.
  • 2004 model 1.6 52 bindeki araci gormeye gittim. arac temizdi fakat 52 bindeki bir arac kadar temiz degildi. birkac cizik, catlark stop, rengi soluk far vs.. araci mersinde hyundai servisine ekspertiz yaptirmaya goturduk, hani motoru temizse ve uygun birakirsa aliriz belki diye. ekspertiz icin 100 ytl gibi komik bir rakam istediler. adanada hyundai 30 ytl, honda ise 80 ytl aliyor ekspertize.
    arabadan iyice soguduk ve evimizin yolunu aldik.

yolda adana hyundai plazaya ugradik tam kapatmak uzerelerdi. bikac goz gezdirdik hep 1.3 ve dizel modeller vardi. 1.6 hic yoktu. fakat birtane 1.3 vardi ki araba jilet gibi duruyordu. ici tertemiz daha 19 bindeydi. (2004 model)

neyse adamlarla gorustuk ellerine bizim istedigimiz turden bir arac gelirse haber edecekler. su anda beklemedeyim. hayirlisi diyelim.

iyi geceler.
  • hayırlısı olsun bu işlerde kısmet işi abi o gün babam galeri sahibi arkadaşının yanına gitmiş aracı beğenmiş almış herşey 30 dakkika gibi kısa sürede olmuş.
  • hocam eğer lpg taktıracaksan kesinlikle 1,6 düşünmeni tavsiye ederim ben 2005 modelini 10 ay önce 15750 ye aldım 23bindeydi gp yok.eğer araç temiz ve orjinalse (1600 olanı için konuşuyorum)fiyat gayet makul.ayrıca alırsan lpg de tartariniden şaşma özellikle hyundai için birebir uymlu bir marka istanbuldaysan yardımcı olabilirim.sana şöyle diyeyim ki ben aracımı bu haliyle (35 binde ve biraz aksesuar var)18 den aşağıya asla vermem 17500 verip almak isteyen iki alıcıda peşimde ama kesinlikle vermem 1.6 bir araba bu kadar özellik bu kadar konfor bu kadar performans ve bu kadar ekonomiklik başka arabada bulunamaz asla.

bilgi ekranı;

dış ısı sıcaklığı
    toplam km
    günlük km
    ortalama yakıt tüketimi 100/lt
    mevcut yakıtla katedilecek menzil

• bu işler aceleye gelmez hayırlısı olsun üstad
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan
    hocam eğer lpg taktıracaksan kesinlikle 1,6 düşünmeni tavsiye ederim ben 2005 modelini 10 ay önce 15750 ye aldım 23bindeydi gp yok.eğer araç temiz ve orjinalse (1600 olanı için konuşuyorum)fiyat gayet makul.ayrıca alırsan lpg de tartariniden şaşma özellikle hyundai için birebir uymlu bir marka istanbuldaysan yardımcı olabilirim.sana şöyle diyeyim ki ben aracımı bu haliyle (35 binde ve biraz aksesuar var)18 den aşağıya asla vermem 17500 verip almak isteyen iki alıcıda peşimde ama kesinlikle vermem 1.6 bir araba bu kadar özellik bu kadar konfor bu kadar performans ve bu kadar ekonomiklik başka arabada bulunamaz asla.

bilgi ekranı;

dış ısı sıcaklığı
    toplam km
    günlük km
    ortalama yakıt tüketimi 100/lt
    mevcut yakıtla katedilecek menzil

bilgiler icin tesekkurler. bende 1.6 konusunda artik karar kildim. 1.3 olani biraz bos kaliyor. ve performans lpg ile hic kalmayacak.

madem 1.6 kullanicisisiniz. size sorayim. ozellik demissiniz fena sayilmaz evet gerekli bircok donanim zaten standart. konfor demissiniz; yol sesi nasildir, direksiyon tepkileri nasildir, yuksek hizlarda sayahat edilebiliyormu, sehir icinde takirti sesleri geliyormu. performans demissiniz; 1.6 16v 105 hp lik bir aracin hizlanmasi nasil. haza tepkisi ne durumda, yuksek hizlara ulasabiliyormu. ekonomiklik demissiniz, gerek benzinde gerek lpg de ytl/km hesabini verirseniz sevinirim.

bilgi ekranindaki bilgileri aynen teyit ettim. soyledikleriniz aynen var. fakat benim aklima birsey takildi, 100 km deki ortalama lt 7.2 de sabit duruyordu. bindigim tum arabalarda ve olmasi gereken, o degerin her gaza basmada ve cekmede yani saniyede bir sefer degismesi lazim, gerek 3lt ye iner gerek 15lt ye cikar bu aractaki sabit 7.2 deydi. acaba diyorum aracin benzin isigi yaniyordu ve gidecegi menzil bilgisi gorunmuyordu, ki bu her aracta boyledir, acaba ortalama tuketimede etkisi varmidir.

tartarini yi ne zaman kaca taktirdiniz, memnunmusunuz. aklimdan landi renzo geciyor, cevremdekiler 1970 modelinden 2008 modeline kadar gordugum araclara landi takmislar ve hic bir problemle karsilasmamislar, banada oneriyorlar. arabayi alalimda lpg si kolay.

bugun ogleden sonra tekrar hyundai plazaya gidecegim bakalim gelen giden var mi. bu arada ben adanadayim yardimlariniz ve onerileriniz icin tesekkurler.

• öncelikle eğer alacağınız araç yıpranmamış ve hor kullanılmamış bir araç olursa kokpitte kesinlikle bir ses duymazsınız süspansiyon olarak zaten bunlarda çift darbe emişli amortisörler olduğu için oldukça konforlu bir araç.motor sesi özellikle 160 km/h a kadar içerde hiç hissedilmiyor ancak bu süratten sonra hissedilmeye başlanıyor ama kesinlikle çok makul seviyelerde diğer iyi arabalar kadar.sadece yol sesi konusunda eğer üzerinde bu konuda iyi bir lastik yoksa sıkıntı yaşayabilirsin ben onu Barum marka lastik takarak çözdüm farklı markalarda var tabi bu konuda.performans ve hızlanma olarak çok seri bir araç olduğunu söyleyebilirim zaten motor hacmi ve beygir gücü ortada kaldıki üstündeki makine şu an teknolojinin kullandığı son nesil motorlardan biri dohc 16 valve çift eksantrik full elektronik kontrollü.hızlanmada sadece 5. vites ile düşük hızlarda seriliğini yitiriyor(bu viteste 80-90 a düşmüşsen yüksek süratlere çıkman biraz zaman alıyor. direksiyon tepkilerinde herhangi bir olumsuzluk görmedim yol tutuşunun ve frenlerininde çok iyi olduğunu söyleyebilirim yakıt konusunda benzinde 100km de 9 lt benzin yakıyordum ş.içi tabiki.. lpgde şu an 100 km de 10 lt lpg yakıyorum tabiki bunlar ş.içi değerler ortalamam biraz ş.arasına kaydığı zaman sana şöyle diyeyim lpg de yakıtım 150 binliraya düşüyor km.de.
    yol bilgisayarında senin gördüğün değer yaklaşık 100 km.aralıklarında ölçüp ortalamayı veriyor yani anlık oynamaları kaydedip daha sonra ortalama bir değer veriyor.
    lpg konusunda bu sitede tartarinini forum sayfası var ordaki yetkililer sana adana nerde taktırabileceğin konusunda yardımcı olurlar mutlaka.diğer lpg sistemleride iyidir ama tartarini hele ki hyundai için vazgeçilmezdir

• arkadaşlar bende 2005 model 1.6 GP li araç var.Zamanında 0 km almıştım. Satmaya karar vermiştim ama işlerim dolayısıyla vazgeçtim.Şimdi LPG taktırmak istiyorum ama marka olarak karar veremedim.Taksiciler Zavolli taktır dedi. Burda Tartarini gördm.Sanayide konuştuklarım ise BRC en iyi uyum sağlayan dedi.Kafam allak bullak noldu..Siz hangi marka kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz?
  • tartarini hyundai-assan nın resmi lpg stratejik ortağıdır bütün bayiiler özellikle ticariye verilecek sıfır araçlara bu markanın montajını yaptırır.zaten bende yıllardır çeşitli marka arabalarımda tartarini kullanmaya başladıktan sonra hep bu markayı tercih ettim ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım kaldıki benim aracımda sizinkinin aynısı ve ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum hem yakıt tasarrufu hem sorunsuzluğu hemde performansı süper
    bence kafanızı fazla karıştırmayın diğer markalarda iyidir hatta çok iyidir amaaa ya öyle çıkmazsa bu bir risktir bence çünkü tartarini garanti
    quote:

Orjinalden alıntı: legion90

arkadaşlar bende 2005 model 1.6 GP li araç var.Zamanında 0 km almıştım. Satmaya karar vermiştim ama işlerim dolayısıyla vazgeçtim.Şimdi LPG taktırmak istiyorum ama marka olarak karar veremedim.Taksiciler Zavolli taktır dedi. Burda Tartarini gördm.Sanayide konuştuklarım ise BRC en iyi uyum sağlayan dedi.Kafam allak bullak noldu..Siz hangi marka kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz?

• ya arkadaşlar eminim hepinizin arabaları çok güzeldir e niye burda araçlarımızın resimlerini paylaşmıyoruz foruma görsellik katabilirsek diğer konularda da(aksesuar,modifiye vb.) paylaşacağımız bişeyler çıkar diye düşünüyorum
  • erkan bey cevaplar icin tesekkurler.

bugunde serviste 1.6 arac yoktu biz sizi arariz dediler, bekliyorum simdilik. dedigim gibi daha 19 binde bir 1.3 vardi onun 1.6 olani olsa direk alacagim. cok temizdi aklim kaldi.

lpg konusunda zaten alacagim hyundai yede soracagim sizin tavsiyeleriniz neler, yonlendireceginiz kisiler varmi diye. orta yolu bulup birini taktirmayi planliyorum.

sanirim sizde abs yok. peki yoklugunu hissediyormusunuz. ani frenlerde frenin tepkisi ne durumda, lastikleriniz yeni oldugu halde abs siz olmasndan yolda bir kayma oluyormu.

fotograf demissiniz, sizin aracin icini disini bir gorebilirmiyiz.
  • hocam ben her zaman derim iyi bir normal fren abs li frenden her zaman için iyidir buna herkes katılmayabilir ama benim için öyle.abs nin tek işe yarıyacağı durum virajda yapmanız gereken ani frenlerde arabanın savrulmasını engellemek olur bu konuda da ben sürücülüğüme güveniyorum onun haricinde abs fren mesafesini uzatıyor.Tabi ki bunun için ben lastiklerimi ve fren ayarlarımı sürekli yüksek kondisyonda tutarım.ama abs değilde 2.airbag olsa çok iyi olurdu.
    bir kart reader sorunum var işlerin yoğunluğundan henüz edinmeye vaktim olmadı.bu sorunu çözdüğüm an benim gelinin resimlerini ekliyceğim merak etmeyin ama dediğim gibi herkesten arabalarının fotolarını en kısa zamanda bekliyorum
  • accentinizi kendinize gelin aldiniz yani oylemi. beyaz gelin.
    bekliyoruz.

bide yoneticilerle konusulsa konuyu aktif birine devretsede ilk sayfa adam akilli duzenlense daha iyi olur.
  • aman hocam ben evliyim öyle bir sahiplenme yok tabi ki ama beyaz olduğu için içimden öyle demek geliyor
  • Bende ekleyeyim aracımı fotolarını biraz sora..
  • Buda benim araba. 2005 model 41.000 Km'de.. 1600 motor 106 hp.. Araca Yapılan İşlemler:

Motor :Racing Açık Hava Filtresi
    İç :JSV Vites Topuzu , JSV Vites Körüğü , JSV Metal Paspas , JSV Pedal Takımı , JSV Ayak Dayama , İç Işıkları Buz Beyazı Led Yapma , Torpido altı , direksiyon altı ve koltuk altına buz beyazı led iç ışıklandırma , Koltuk Kafalık Yayları , Bagaja Buz Beyazı Led Işıklandırma vs.
    Dış :Parkları sinyalleri ve plaka ışıklarını buz beyazı led yapma , sinyallerle parkları paralel bağlama , Mtec 4300K ampül , Panjura Nikelaj , Marka İptalleri , Paçalık İptali , 2. Sis Farı Ekleme , Arka Farı Boyama , Mtec 8000K Xenon Far vs. vs.

Ses Sistemi olarakta şuan için sadece Pionner DEH-6950 var..

Yakın Zamanda Yapılacaklar : Angel Eye + Far Karartma , Sislere 8000K xenon , Son Susturucu , Katalizör İptali..

Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legion90 -- 16 Eylül 2008; 13:51:27 >

• dostum aracın çok iyimiş ama hep içten çalışmışsın jant-lastik ve film uygulamasıyla aracın şahane olur bence.. tabiki nacizane benim fikrim bu.neyse bende aracın resimlerini ekliyim daha çok bilgi alışverişinde bulunuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan
    aman hocam ben evliyim öyle bir sahiplenme yok tabi ki ama beyaz olduğu için içimden öyle demek geliyor

takildim sadece.
    herkes aracina bir lakap koyar. benimde koydugum birkac lakap vardi vakti zamaninda.
    bekliyoruz fotograflari.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.