Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Bu zamanda en mantıklısı LPG.
  • aracım.2004 admire 1.3
    ellibin bakımını yaptıracağım
    yağ değişimi sırasında bor katkısı koyayım mı.kullananan yararını gören var mı
    bujiler orjinal otuzbin de değişmişti.normalde altmışbinde değişmesi gerekiyor.erken değiştireyim mi.faydası olur mu
    xenon kit taktırdım.ancak ön cam şeffaf olduğu icin ışığı odaklamıyor ve cok dağıtıyor.benim gibi sorun yaşayıp cözüm bulan var mı
    şimdiden ilgilenenlere teşekkür ediyorum.bir de foruma yeni üyeyim ve ilk kez soru yazıyorum.yanlış mesaj alıntısı yapmış olabilirim.direkt nasıl soru soracağımı söyleyip klavuzluk eden arkadaş olursa minnettar kalırım.iyi günler .
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyoglubeyy

aracım.2004 admire 1.3
    bujiler orjinal otuzbin de değişmişti.normalde altmışbinde değişmesi gerekiyor.erken değiştireyim mi.faydası olur mu
    xenon kit taktırdım.ancak ön cam şeffaf olduğu icin ışığı odaklamıyor ve cok dağıtıyor.benim gibi sorun yaşayıp cözüm bulan var mı
    şimdiden ilgilenenlere teşekkür ediyorum.bir de foruma yeni üyeyim ve ilk kez soru yazıyorum.yanlış mesaj alıntısı yapmış olabilirim.direkt nasıl soru soracağımı söyleyip klavuzluk eden arkadaş olursa minnettar kalırım.iyi günler .

Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Araba bakımı ile ilgili söyleyebileceğim birşey yok ama mesaj yazarken sayfanın üst ve alt kısmında bulunan cevapla butonunu kullanabilirsiniz. Alıntı yaparkende alıntı yapacağınız mesajın üst kısmında bulunan Alıntı butonunu kullanabilirsiniz. Saygılarımla.

• teşekkürler.yardım icin.ancak aracına xenon kit uygulatmış arkadaş var mı.ya da bununla ilgili bilgiyi forumun hangi bölümünden öğrenebiliriz.
    quote:

Orjinalden alıntı: chelick

quote:

Orjinalden alıntı: beyoglubeyy

aracım.2004 admire 1.3

Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Araba bakımı ile ilgili söyleyebileceğim birşey yok ama mesaj yazarken sayfanın üst ve alt kısmında bulunan cevapla butonunu kullanabilirsiniz. Alıntı yaparkende alıntı yapacağınız mesajın üst kısmında bulunan Alıntı butonunu kullanabilirsiniz. Saygılarımla.

• arkadaşlar bende 2006 115 binde bir accent 1.5crdi alacagım. kliması yok fiyatı 13250 bu fiyat nasıldır . araclarınız şuan şehir içi ve şehir dışı km nekadar yakmakta birde bunu çok merak ediyorum.mesajınızı bekliyorum saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar bende 2006 115 binde bir accent 1.5crdi alacagım. kliması yok fiyatı 13250 bu fiyat nasıldır . araclarınız şuan şehir içi ve şehir dışı km nekadar yakmakta birde bunu çok merak ediyorum.mesajınızı bekliyorum saygılar

1.5crdi hakkında bilgim yok yanlız klima standart olarak sunuluyor ve fiyatı düşük geldi bana
    bakın klima standart
    />

/>

• Araba 2006 model ve 115000 km çok fazla dizel bir araç için. Hele hele 2006 model. Şirket aracı olabilir. Bence biraz daha araştırıp ve bütçeyi arttırıp daha düşük kmli bir accent bulun. Dizellerde masraf daha ağır. Bence bu zamanda benzinli alıp lpg taktırmanız daha mantıklı olacaktır. Saygılarımla.

Mesela bir dizel
    http://www.sahibinden.com/acil_satlik_15000WQQaXQQ9405980WQQpXQQdisplayitem

Benzinli
    http://www.sahibinden.com/46000_kmde_2004_model_hyundai_admire_1_6WQQaXQQ10028403WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/bayandan_enlerde_km_53000-2005_model-temizWQQaXQQ10018322WQQpXQQdisplayitem

Sıkı pazarlıklarla 14500 liraya alınabilir bu araçlar. Eğer araştırılırsa daha uygun fiyata düşüşebilir.

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 6 Ağustos 2008; 13:16:34 >

• evet araç şirket aracıymış dediginiz gibi.klima standart diyorsunuzda bundA yoktu ama.bende şaşırdım aslında 2006 model 4 cam otomatik klima yok.araç teşiz durumdaydı fakat lokal boyalar mevcuttu.benimde dediginiz gibi için sinmedi fakat acele ediyorum işte araç alma konusunda .yardımlarınız için teşekkğr ederim .almaktan vazgeçtim
  • quote:

evet araç şirket aracıymış dediginiz gibi.klima standart diyorsunuzda bundA yoktu ama.bende şaşırdım aslında 2006 model 4 cam otomatik klima yok.araç teşiz durumdaydı fakat lokal boyalar mevcuttu.benimde dediginiz gibi için sinmedi fakat acele ediyorum işte araç alma konusunda .yardımlarınız için teşekkğr ederim .almaktan vazgeçtim

Çok acele etme araba alma işinde. Evet insanda heyecan oluyor. Ama acele aldıktan sonra pişman olabilirsin. Sana tavsiyem biraz daha bekle ve bütçeni yükselt. Daha sonra daha iyisini bulabilirsin.
  • selamlar;

Arabamın muayenesini yaptırdım yazayım bilginiz olsun.

Muayene harcı : 111 ytl
    Egzost emisyon ölçümü: 20 ytl
    LPG sızdırmazlık raporu : 25 ytl

Toplam ....................................156 ytl.
  • güncelleyin klubünüzü
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfd538

güncelleyin klubünüzü

Kimse ilgilenmiyo ki kluple.

quote:

selamlar;

Arabamın muayenesini yaptırdım yazayım bilginiz olsun.

Muayene harcı : 111 ytl
    Egzost emisyon ölçümü: 20 ytl
    LPG sızdırmazlık raporu : 25 ytl

Toplam ....................................156 ytl.

Özel istasyonda mı yaptırdın dostum muayeneyi yoksa özelleşmemiş istasyonda mı?
  • normal muayene istasyonu. Tuzla da.

2 dakika sürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_sönmez

quote:

arkadaşlar bende 2006 115 binde bir accent 1.5crdi alacagım. kliması yok fiyatı 13250 bu fiyat nasıldır . araclarınız şuan şehir içi ve şehir dışı km nekadar yakmakta birde bunu çok merak ediyorum.mesajınızı bekliyorum saygılar

1.5crdi hakkında bilgim yok yanlız klima standart olarak sunuluyor ve fiyatı düşük geldi bana
    bakın klima standart
    />

/>

arkadaslar bende guvenlık aketlı admıra var abs +ebd yazıyorrr ebd varmı gercekten bılgı paylasırsanız tesekkurler....

• merhabalar bana resim nasıl yüklerinir söyleyebilirmisiniz (ayrıntılı olarak söylerseniz sevinirim ) ?
  • -www.imageshack.us gir
    - gozat tikla ve fotografini sec
    - resize image tikla ve boyut olarak en fazla 800x600 sec
    (daha buyugu forumda goruntulenmesi zor olur)
    - host it tikla
    - yukleme sonucu acilan sayfada en alttaki direct link olanini kopyala
    - forumda cevap kisminda "image" butonuna tikla
    - [simage]x[/simage] x in yerine, x olmayacak tabi linki kopyala

sanirim bize admire 1.3 aracinizi tanitacaksiniz. kolay gelsin. iyi aksamlar.
  • çok teşekkür ederim clone
     _ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46
  •  _ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46
  • rica ederim.
    araciniz guzel gorunuyor. allah kaza bela vermesin.
    aracinizda lpg mevcutmu acaba.
  • ben 17 yaşımdayım babam memur. eski arabamız toros lpg"li idi babam accenti alınca taktırdı ve şu anda çok ekonomik lpg"yi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.