arkadaşlar bu benim arabanın kapı kollarıyla yan aynaları arabanın renginde yapmak istiyorumda bu plastik üzerine boya oluyormu yada aynalarla kapı kollarınımı değiştirmem gerekiyor cevap please...
7-8 parça.. Sormak lazım..
ya arkadaşlar bugün arabaya bindim yine canım sıkıldı arabadan bi ses geliyor böyle ince tiz bi ses motordan değilde lastiklerin oralardan biyerden anlayamadım 2005 model hyundai accent admira araba immobilizer arıza yaptığı zaman ses cıkarırmı? valla araba cok canımı sıkıyor bide bu benim ilk arabam 2 ay oldu olmadı alalı istanbulda yaşayanlar bilir uçar plazadan aldım arabayı sol arka dingildende bi gacırtı sesi geliyor amortisörlere baktırdım ama yeni değişmiş dediler bakalım cuma günü servise vericem ama sizinde görüşleriniz ve tecrübelerinizden yararlanmak istedim
spawww arkadsım aracın anahtar okuyucusunda sorun olabılır gecen benımde basıma geldı garantıden anahtar okuyucuyu degıtırdıler 98 ytl cıvarı bır meblag tutuyormus elektırkıcler anlamaz servıse gotur bence arıza kodu hemen cıkıyor
gördünmü YGTBC kardeş ikinci el dizel riskli bende kesin alınmaz demedim.ayrıca senin getzdeki motorun aynısı var admirede ve çok yakıyor biz taksiciyiz neyin ne kadar yaktığını en iyi biz biliriz.o motorların teknolojisi biraz fiyasko 3 silindirli onlar onun içinde zaten motoru komple değiştirdiler aynı araçta(getz)kasa aynı kaldı.hadi bakıyım hem burda admire yi konuşuyoruz sen ne alaka getzi bahsediyosunki burda.bana görede hayatumda sıfır olarak aldığım en berbat arabaydı getz keçi gibi zıplayan bir araba o 3 ay zor bindim 3 milyar zarar ettim ama sağlığımı kurtardım
quote:
Orjinalden alıntı: spawww
arkadaşlar bende 2005 model hyundai accent admira 1.5 cdri var yeni aldım 1 ay felen oldu 100 bin km de aracın bi sorunu var çözemedim yardımcı olusanız sevinirim sorun şu: kontak anahtarını takıp marşa basıyorum araç çalışmıyor birkaç kez anahtarı takıp cıkartıyorum ondan sonra tık diye çalışıyor acaba bu elektronik pompadamı bi sorun var motoru felen kitliyo olabilirmi bu sorun arada bir oluyor arabanın calışmasında veya marşı almasında bi sorun yok yardımcı olusanız sevinirim arkadaşlar sevise göstermeden size bi sorayım dedim
quote:
Orjinalden alıntı: babaerkan
gördünmü YGTBC kardeş ikinci el dizel riskli bende kesin alınmaz demedim.ayrıca senin getzdeki motorun aynısı var admirede ve çok yakıyor biz taksiciyiz neyin ne kadar yaktığını en iyi biz biliriz.o motorların teknolojisi biraz fiyasko 3 silindirli onlar onun içinde zaten motoru komple değiştirdiler aynı araçta(getz)kasa aynı kaldı.hadi bakıyım hem burda admire yi konuşuyoruz sen ne alaka getzi bahsediyosunki burda.bana görede hayatumda sıfır olarak aldığım en berbat arabaydı getz keçi gibi zıplayan bir araba o 3 ay zor bindim 3 milyar zarar ettim ama sağlığımı kurtardım
quote:
arkadaşlar bende 2005 model hyundai accent admira 1.5 cdri var yeni aldım 1 ay felen oldu 100 bin km de aracın bi sorunu var çözemedim yardımcı olusanız sevinirim sorun şu: kontak anahtarını takıp marşa basıyorum araç çalışmıyor birkaç kez anahtarı takıp cıkartıyorum ondan sonra tık diye çalışıyor acaba bu elektronik pompadamı bi sorun var motoru felen kitliyo olabilirmi bu sorun arada bir oluyor arabanın calışmasında veya marşı almasında bi sorun yok yardımcı olusanız sevinirim arkadaşlar sevise göstermeden size bi sorayım dedim
Valla bizim 1.6 admire 95000 'e geldi dün bakıma gittik. Hiç bi sorun çıkartmadı Getz'te aynı şekilde 2. el aldık 60000'e geldi o da aynı gün bakıma gitti yine bi sorun çıkmadı. Demek sorun sizlerde arkadaşım. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama. Bilinçli kullanıcı belli ediyor kendisini. Çukura 60 ile girmek var, 10 ile girmek var.. Aynı motor 2 arabada da var 1.5 accent süren çevremde var. Hiç sorunları yok! Sorun bendemi yoksa sizinkiler numunelik mi ?!
Accent'le kaza yaptık arkadaşlar. Sol arkadan kamyon çarptı virajda. %100 karşı tarafın hatası çıktı ama exper falan çok uğraşıcaz gibi gözüküyor. Tampon değişecek çamurlu düzeltilecekmiş! İçim gidiyor şimdi..
selam dostlar arabayı yaptırdım dediğiniz gibi sorun immobilizede cıktı tekrar kodlama yaptılar bide kontak sivicimi tam bilmiyorumda kontakta şifreyi algılayan bi cihaz varmıi o araıza yapmış onu değiştirdile şimdi bi sorun yok gitmişken bide rot ayarı yaptırdım arkadaki iki amortisörde patlakmış onlarıda değiştirdiler maliyet baya tuzlu oldu ama benden sırf rot ayarının parasını aldılar 37 ytl bu servisi baya tuttum arabayıda ordan almıştım zaten ikinci el olarak sattıkları arabaya sahip çıkıyorlar gercekten
quote:
selam dostlar arabayı yaptırdım dediğiniz gibi sorun immobilizede cıktı tekrar kodlama yaptılar bide kontak sivicimi tam bilmiyorumda kontakta şifreyi algılayan bi cihaz varmıi o araıza yapmış onu değiştirdile şimdi bi sorun yok gitmişken bide rot ayarı yaptırdım arkadaki iki amortisörde patlakmış onlarıda değiştirdiler maliyet baya tuzlu oldu ama benden sırf rot ayarının parasını aldılar 37 ytl bu servisi baya tuttum arabayıda ordan almıştım zaten ikinci el olarak sattıkları arabaya sahip çıkıyorlar gercekten
Neymiş o servis yaw ?
uçar hyundai plaza servisi iyi bence
Arkadaşlar far tavsiyeniz var mı ..??
quote:
Orjinalden alıntı: YgTBgC
Öncelikle geçmiş olsun kaza yapmışsınız biraz geç oldu. Sizin accent 1,5 miydi yoksa 1,6 mı? Bizde 1,5 crdi var accent, 170 km/h i gördüğü zaman hararet yükseliyor araçta. Normal mi sizce? Max 170 km/h hız yapabiliyormuş 1,5 accentler.
Osram.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chelick
quote:
Öncelikle geçmiş olsun kaza yapmışsınız biraz geç oldu. Sizin accent 1,5 miydi yoksa 1,6 mı? Bizde 1,5 crdi var accent, 170 km/h i gördüğü zaman hararet yükseliyor araçta. Normal mi sizce? Max 170 km/h hız yapabiliyormuş 1,5 accentler.
Teşekkürler.. Cuma kaza oldu Ctesi eksper gelmez diolardı gelmiş.. Perşembe günü aldık.. Araç 1.6
O hararet meselesiyle kafamız bozuk servisle çok tartıştık.. Uzun yolda klimayı açınca hararet tersine dönecek gibi oluyor :D servis gösterge değişecek dedi.. Sonra dayımın hyundaici arkadaşı varmış ona gittik bilmemne kutupları tozlanmış temizledi bişey olmadı sonra tekrar yaptı aynı sorunu şimdi bu aralar pek bi sorun yok araçta.. Normal olabiliyor yani.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chelick
quote:
Teşekkürler.. Cuma kaza oldu Ctesi eksper gelmez diolardı gelmiş.. Perşembe günü aldık.. Araç 1.6
O hararet meselesiyle kafamız bozuk servisle çok tartıştık.. Uzun yolda klimayı açınca hararet tersine dönecek gibi oluyor :D servis gösterge değişecek dedi.. Sonra dayımın hyundaici arkadaşı varmış ona gittik bilmemne kutupları tozlanmış temizledi bişey olmadı sonra tekrar yaptı aynı sorunu şimdi bu aralar pek bi sorun yok araçta.. Normal olabiliyor yani.
Yakında uzun yola gidicez. Yine de göstermek gerekir. Ee otobanda basmayınca da olmaz
arkadaşlar merhaba.merak ettiğim bi şey var.geçen güz admire dizelin motoruna baktım.motorla sürücü arasındaki metal kısımda içeri sesi az versin diye siyah bir malzeme ile kaplamışlar.fakat bu malzeme ziebart değil. benzinlilerde yok.acaba sadece benim arabada olan bir eksiklik mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ınca
arkadaşlar merhaba.merak ettiğim bi şey var.geçen güz admire dizelin motoruna baktım.motorla sürücü arasındaki metal kısımda içeri sesi az versin diye siyah bir malzeme ile kaplamışlar.fakat bu malzeme ziebart değil. benzinlilerde yok.acaba sadece benim arabada olan bir eksiklik mi?
Hiç dikkat edip araştırmadım. Yalıtım malzemesi olduğunu nerden biliorsunuz ? Yani olur ya başka bişeydir; içteki parçalar korunsun die vs..
merhaba bizde accent admire var 1300 cc bu motor arabaya ağır kalıyo yani arabanın perfonmansı çok da iyi deil ama eski arabamıza göre güzel (not eski arabamız toros tu yeni arabaya binince sanki eşekten ata binmek gibi bişe oldu )
selamlar; 2004 model accent admire 1.3 mpı 80.000 km bakımı
Yağ değişimi castrol magnetec 10-40W Yağ filtresi değişimi, Hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, Benzin filtresi değişimi, Buji değişimi (champion marka tek tırnak) Ön balata değişimi, Arka kampana temizliği, el freni gerdirme, amortisör kontrolü, Ön düzen kontrolü,
toplam 150 ytl.
Birde üstüne NNT bor power 250 ml. koyduk. o da 45ytl.
bunların hepsi özel serviste.
iyi akşamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
selamlar; 2004 model accent admire 1.3 mpı 80.000 km bakımı
Yağ değişimi castrol magnetec 10-40W Yağ filtresi değişimi, Hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, Benzin filtresi değişimi, Buji değişimi (champion marka tek tırnak) Ön balata değişimi, Arka kampana temizliği, el freni gerdirme, amortisör kontrolü, Ön düzen kontrolü,
toplam 150 ytl.
Birde üstüne NNT bor power 250 ml. koyduk. o da 45ytl.
bunların hepsi özel serviste.
iyi akşamlar.
Dostum servisin adını özelden söyleyebilirmisin , benimde aracım 84000 de bakıma sokmam lazım. Bizim burda senin saydıklarının yarısını yapacaklar 250 ytl istiyorlar yetkili servis