Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sedatyesilyurt

quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

selamlar;
    2004 model accent admire 1.3 mpı 80.000 km bakımı

Yağ değişimi castrol magnetec 10-40W
    Yağ filtresi değişimi,
    Hava filtresi değişimi,
    polen filtresi değişimi,
    Benzin filtresi değişimi,
    Buji değişimi (champion marka tek tırnak)
    Ön balata değişimi,
    Arka kampana temizliği,
    el freni gerdirme,
    amortisör kontrolü,
    Ön düzen kontrolü,

toplam 150 ytl.

Birde üstüne NNT bor power 250 ml. koyduk. o da 45ytl.

bunların hepsi özel serviste.

iyi akşamlar.

Dostum servisin adını özelden söyleyebilirmisin , benimde aracım 84000 de bakıma sokmam lazım. Bizim burda senin saydıklarının yarısını yapacaklar 250 ytl istiyorlar yetkili servis

isterseniz ben size sayayım gerçi benim araç 1.6 ama parçalarda fazla değişşiklik yok

yağ shell 10w 40 70 ytl oda benzinlikten alınmış fiyat
    yağ flitre 3.5 ytl
    hava flitre 8ytl
    buji takıım bosh super plus hyundai uyumlu 18 ytl
    ön balata 35 ytl
    benzin flitresini bilmiyom ama en fazla 20 ytl yi geçmez bunlar tabiki kdv dahil servisten aldığım parçaların fiyatı ama bu fiyata mümkün değil sizin bahsettiğiniz fiyata bakım yapılması ancak orjinal olmayan ama yine yurtdışından gelen taiwan malı parçlarla belki mümkün olabilir

• Arkadaşım ne demek istediğini anlamadım ama ben fiyatları yazayım madem.
    Dediğim gibi özel servis (yetkili srvis değil.) fiyatları bunlar.

Yağ değişimi castrol magnetec 10-40W................55 ytl (Carrefour fiyatı)
    Yağ filtresi değişimi,...............................................4 ytl.
    Hava filtresi değişimi,.............................................10 ytl.
    polen filtresi değişimi,.............................................12 ytl.
    Benzin filtresi değişimi,...........................................15 ytl.
    Buji değişimi (champion marka tek tırnak).................12 ytl
    Ön balata değişimi,...................................................21 ytl (çifti , kore malı)
    Arka kampana temizliği,
    el freni gerdirme,
    amortisör kontrolü,
    Ön düzen kontrolü,
    işçilik.........................................................................30 ytl

toplam 150 ytl.

Yukardaki malzemeleri değiştirmek için yetkili servise gitmeye gerek yok. Benim servis yetkili sevisten daha kaliteli malzeme kullanıyor.

Yetkili servisin kullandığı yağ Petrol ofisinin en uyduruk yağı. Bak biz magnetek koyuyoruz. Filtreler bütün dünyaya filtre üreten Fil marka.

Yukardaki işi yetkili serviste yaptırsan adam işçilik ücretini saat olarak yazıyor , 150 ytl çakıyor , işçilik ücreti çok çıksın diyede arabanı sabah alıp öğlen veriyor. Ben yukardaki işleri 1 saatte yaptırdım. Hepsindede arabamın başındaydım , takılan tüm malzemelerin ambalajları yanımda açıldı. Herşey içime sindi.

Not : arabamın 10.000 km bakımında yetkili srvisten polen filtresi değişimi olarak 30 ytl aldılar , Eve gelince çıkartıp baktım 30 lirelık filtre nası bişimiş diye , filtre pislik içinde . şerefsizler değiştirmemişler , tekrar döndüm servise bir sürü kavga ettik , adamlar mutlaka değiştirilmiştir diyor, onlara göre ben gidip ps filtre takıp getirmişmişim , ulan ben nereden bulacam pis filtreyi. Filtrenin nasıl değiştirildiğini bile kullanma kılavuzundan zar zor yapmıştım.

Öyle işte kardeşim. daha bizim yetkili servis le yaşadığımız dünya kadar olay varda anlatmayayım şimdi.
    Sanayide güzel bir usta bul arabana çocuğu gibi bakar.

quote:

Orjinalden alıntı: final fantasy

quote:

Orjinalden alıntı: sedatyesilyurt

quote:

selamlar;
    2004 model accent admire 1.3 mpı 80.000 km bakımı

Yağ değişimi castrol magnetec 10-40W
    Yağ filtresi değişimi,
    Hava filtresi değişimi,
    polen filtresi değişimi,
    Benzin filtresi değişimi,
    Buji değişimi (champion marka tek tırnak)
    Ön balata değişimi,
    Arka kampana temizliği,
    el freni gerdirme,
    amortisör kontrolü,
    Ön düzen kontrolü,

toplam 150 ytl.

Birde üstüne NNT bor power 250 ml. koyduk. o da 45ytl.

bunların hepsi özel serviste.

iyi akşamlar.

Dostum servisin adını özelden söyleyebilirmisin , benimde aracım 84000 de bakıma sokmam lazım. Bizim burda senin saydıklarının yarısını yapacaklar 250 ytl istiyorlar yetkili servis

isterseniz ben size sayayım gerçi benim araç 1.6 ama parçalarda fazla değişşiklik yok

yağ shell 10w 40 70 ytl oda benzinlikten alınmış fiyat
    yağ flitre 3.5 ytl
    hava flitre 8ytl
    buji takıım bosh super plus hyundai uyumlu 18 ytl
    ön balata 35 ytl
    benzin flitresini bilmiyom ama en fazla 20 ytl yi geçmez bunlar tabiki kdv dahil servisten aldığım parçaların fiyatı ama bu fiyata mümkün değil sizin bahsettiğiniz fiyata bakım yapılması ancak orjinal olmayan ama yine yurtdışından gelen taiwan malı parçlarla belki mümkün olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carenfly -- 20 Haziran 2008; 15:08:51 >

• arkadas lar bende yakın bır zaman da eccent almayı dusunuyorum arac 2000-2001 model asagısı ve uzerı olmıyacak acaba bu araclar nasıl tavsıye edermısınız bıde yakıtı nasıl ıst sehir içi kullanan arkadaslar varsa burda paylasırsa sevınırım not 1.5 16valf olcak arac
  • Selam Arkadaşlar Ben de 2004 1.6 Admira aldım. Araç 42.000 de. Ankarada BRC MY07 model Lpg taktırdım. Çok memnunum. Opetten 53 YTL lik lpg aldım şu an kilometre 353 te ve 1/5 depo gazım var gözüküyor. Bence mükemmel ve de ben çok memnununum. Hem aracımın performansından hemde BRC ninkinden. Ha bu arada aracı 15.700'e aldım. Tüm Arkadaşlara kazasız günler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalhh

Selam Arkadaşlar Ben de 2004 1.6 Admira aldım. Araç 42.000 de. Ankarada BRC MY07 model Lpg taktırdım. Çok memnunum. Opetten 53 YTL lik lpg aldım şu an kilometre 353 te ve 1/5 depo gazım var gözüküyor. Bence mükemmel ve de ben çok memnununum. Hem aracımın performansından hemde BRC ninkinden. Ha bu arada aracı 15.700'e aldım. Tüm Arkadaşlara kazasız günler diliyorum.

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin.
  • Arkadaşlar bizde 1,5 crdi Admire vardı. Geçtiğimiz haftasonu babam otobanda giderken krank mili kırılmış ve motor zarar görmüş. Yaklaşık 4000 ytl masrafı var. Arabamızı çok seviyordum. Ama satacağız. Borçlarımız vardı biraz onların üstüne birde 4000 ytl msaraf eklenince satmak zorunda kaldık. Şuan tamirde. Çok üzgünüm. Tamirden çıkınca fotoğraflarını koyarım.
  • iyi akşamlar admire takımı size bi sorum olacak

bi arkadaşa 2004 accent 1.5 crdi klimalı gri orjinal 19.000kmde araba bulduk adam 15750 ytl bıraktı 15500ytl alınır heralde cumartesi bakmaya gidicez bakalım sizce fiyatı iyi mi arabalarınızdan memnun musunuz bu paraya alınr mı arabanın yakıt tüketimi çekişi filan nasıldır ben arabayı beğendim pırıl pırıl
    şimdiden teşekkürler
    iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabate -- 16 Temmuz 2008; 23:43:14 >
  • fiyat çok uygun bence. açıkcası ben 2005 1.6 otomatik 20000 de olanını aynı fiyata aldım. benim biraz donanımlı ama kaçırma
  • Fiyat gerçekten çok uygun. Biz geçen yıl 2005 model 85000 de 17,400e almıştık. Ama full dü. Yinede uygun geldi fiyat. Ama almadan önce mutlaka servise veya bir ustaya gösterin.
  • teşşekür ederim zaten arkadaş almadan göstercek servise bunun yakıtı nedir

yani bu paraya alınır bu araba dimi
  • Selamlar;
    2004 model 1.3 motorlu LPG li arabamın kaskosunu yeniledik.

Kasko 466 ytl. Ak sigorta. (Araç bedeli 14.000 ytl ) gösterildi.

Trafik sigortası 122 ytl . Aksigorta. Gebze.

Hadi iyi akşamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multijet

teşşekür ederim zaten arkadaş almadan göstercek servise bunun yakıtı nedir

yani bu paraya alınır bu araba dimi

Biraz fazla yakar kendi sınıfındaki dizellere göre. Işık yanana kadar 600-650 km arası görürsün.
  • İşte bizim düldül.

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

• Üstad kasko ilk mi? hasarsızlık falan varmı? Poliçe içeriği nedir? Bir sakıncası yoksa paylaşabilirmisin
    quote:

Selamlar;

Hadi iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalhh -- 21 Temmuz 2008; 10:06:30 >
  • İlk değil arkadaşım sanırım dördüncü yılı . 2004 yılından beri her yıl yenileniyor. hasarsızlığı daha hiç bozulmadı.

Kasko full kasko.

quote:

Orjinalden alıntı: sanalhh

Üstad kasko ilk mi? hasarsızlık falan varmı? Poliçe içeriği nedir? Bir sakıncası yoksa paylaşabilirmisin
    quote:

Selamlar;

Hadi iyi akşamlar.

•  _ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46
  • Selamünaleyküm arkadaşlar.Bende Hyundai Accent admire 2003-2005 1.6 almak istiyorum.Donanımına göre fiyatları uygun.Şöyle bir sıkıntım var.Biz 5 kişlik bir aileyiz.Bu arabaya 5 kişi binmiş haldeyken arabanın arkasının yeri süpürdüğünü görüyorum.Bu durumun siz kullanıcılar olarak döşünceleriniz ve genel kullanım için fikirleriniz nedir?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmml

Selamünaleyküm arkadaşlar.Bende Hyundai Accent admire 2003-2005 1.6 almak istiyorum.Donanımına göre fiyatları uygun.Şöyle bir sıkıntım var.Biz 5 kişlik bir aileyiz.Bu arabaya 5 kişi binmiş haldeyken arabanın arkasının yeri süpürdüğünü görüyorum.Bu durumun siz kullanıcılar olarak döşünceleriniz ve genel kullanım için fikirleriniz nedir?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Aleykümselam. Evet altı yere yakın bir araç. Kasislere dikkatli girmek gerekiyor. Ama alt kısımda koruma için önlem alındığını düşünüyorum. Şehir içinde kullanacaksanız genelde sorun olacağını sanmıyorum.
  • +1
  • merhabalar ben 17 yaşındayım ve babam hyundai accent 1.3 mpı 2004 model araacı aldı şu ana kadar memnunuz tabi torostan sonra her araba güzel :)) babam 3 gün sonra lpg taktırdı benzin fiyatları yüzünden fakat iyikide taktırmış doblo 1.3 multijet 200 bin yakıyo bizim arabada 190 -200 bin civarında yakıyo dayımda 2006 model audi A4 1.9 TDI var geçen sordum 240 lira yakıyo dedi lpg baya iyi oldu :d
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.