Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben cd mp3 calar taktırdım hepsıburadan.com dan aldım orjınal gıbı oldu sonycdx-gt20 ama sımdı kalmamıs galıba dıgerlerıde emınım cok ıyı olur. Ben memnun kaldım ,yakında hoparlore de el atacam ama ne alacagıma daha karar vermedım.
  • arkadaslar 2000 model cıvarı otomatık hyundaı arıyorum temız eger payalasacagınız dıkkat etmem gereken soyler varsa paylasırsanız sevınırım sımdıden herkese tesekkurler
  • arkadaşlar merhaba,
    bende accent admire 2005 1,6 var 18000 km de.en son olçümümde 100 km de 10 lt benzin yaktı şehir içi
    ( depo fulleyip, ışık yandıktan sonra tekrar fullenerek hesaplanmıştır)
    sizin araçalarınızın yakıt durumu ne kadar.bu normalmi sizce.......
  • sehırıcı normal accentler fazla yakıyor zaten. En az yakan benzınlı arac honda cıty gercekten dızellerı kıskandırıyor araba, sehırıcı bıle 6.8 cıvarı yakıyor Adana da. Benım dızel accnet 7,5 yakıyor sehır ıcı
  • Accentler fazla yakmaz ...
    km de lpg ile 130 bin , benzinle 240 bin yakıyorum. şu sıralar.

quote:

Orjinalden alıntı: accentadmire2006crdi
    sehırıcı normal accentler fazla yakıyor zaten. En az yakan benzınlı arac honda cıty gercekten dızellerı kıskandırıyor araba, sehırıcı bıle 6.8 cıvarı yakıyor Adana da. Benım dızel accnet 7,5 yakıyor sehır ıcı
  • otomatık vıtes 2000 model cıvarı onerılerınız beklıyorum kardes yoksa otomatık vıtes baska markamı onerırsınız????
  • bekliyoruz izmirli arkadaşları

http://forum.donanimhaber.com/m_22692816/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

ya arkadaşlar siteye sahip çıkalım biraz vakit ayıralım lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin

Fazla uğraşma, değmez. Ben uğraştım bi ara, kimse destek vermedi sadece bi kişi yardımcı oldu. Sonuç: hiçi bişi yok ortada. Bi logo yaptım o kadar. Böyle gelmiş böyle gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desi116

otomatık vıtes 2000 model cıvarı onerılerınız beklıyorum kardes yoksa otomatık vıtes baska markamı onerırsınız????

Otm alcaksan honda derim. Başka kullanmadım ve tavsiye duymadım honda dışında.
    Bi Hyundai'cı olarak Hondayı kesinlikle tavsiye ederim!
  • ikinci el dizel almayin diyorlar nedeni ogrenebilrimiyim.
    birde sizce 50000 kmde ankarada hyndai admire 1.5 cri ne kadara gider< fikir verebilrmisniz simdiden tesekkurleer
  • quote:

arkadaşlar hepinize selam 1ay önce imzamdaki aracı aldım genel olarak çok memnunum.41. arabam olması dolayısıyla vede bir araba hastası olarak araçta şu dikkatimi çekti ;1.viteste giderken ayağınızı debriyaja bastığınızda benim araçta şanzımandan az bişey uğultu sesi geliyor.hani geri vitesteyken geri geri giderken debriyaja basarsınız da bir uğultu gelir ya onun gibi ama çok daha az acba sizin araçlarda da böyle bişey dikkatinizi çektimi?daha önce biçok marka araç kullanmama rağmen böyle birşeyle karşılaşmamıştım yorumlarınızı bekliyorum.bu arada araç 23bin km.de Syg.

aradan zaman gecmis hayirli olsun ama bende hyndai 1.5 dizel cri alamyı planliıyorum 2005 2006 model ankarada piyasasi nedir fikriniz avrmi. birde aman dediler 2 el piyayasi dizelden olmaz dediler arac temiz olduktan sonra sorun olurmu... simdidien tsekkurelr
    bide immobilizer dediginiz ne dir acaba admire 15 cride standart varmidir ayrıca yinebu modelde klima abs standart varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafura -- 26 Nisan 2008; 22:17:59 >

• dostum bendeki dizel deil benzinli 1600 motor ayrıca ben ist danım ankaradaki piyasayı bilmiyorum bizim burda 2005 2006 dizelleri 15-17 arası satıyorlar.abs hepsinde yok sadece güv.paketlilerinde var.ayrıca 2.el dizel bence çok riskli zaten o model dizeller çok yakıyor mazot fiyatlarıda malum.aynı paraya 1.6 benzinlisini almak daha mantıklı ben ist da karma 8 ile 8.4 lt yakıyorum 100 km.de şehirler arasıda 6.6lt.
  • immobilizer hepsinde var.kontak ile anahtarın biribirini tanıdığı sürece aracın çalışmasını sağlayan bir güvenlik sistemi.yani senin yedek anahtarını yaptır içindeki chip olmadan marş basar ama araba çalışmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dafura
    1
    quote:

arkadaşlar hepinize selam 1ay önce imzamdaki aracı aldım genel olarak çok memnunum.41. arabam olması dolayısıyla vede bir araba hastası olarak araçta şu dikkatimi çekti ;1.viteste giderken ayağınızı debriyaja bastığınızda benim araçta şanzımandan az bişey uğultu sesi geliyor.hani geri vitesteyken geri geri giderken debriyaja basarsınız da bir uğultu gelir ya onun gibi ama çok daha az acba sizin araçlarda da böyle bişey dikkatinizi çektimi?daha önce biçok marka araç kullanmama rağmen böyle birşeyle karşılaşmamıştım yorumlarınızı bekliyorum.bu arada araç 23bin km.de Syg.

aradan zaman gecmis hayirli olsun ama bende hyndai 1.5 dizel cri alamyı planliıyorum 2005 2006 model ankarada piyasasi nedir fikriniz avrmi. birde aman dediler 2 el piyayasi dizelden olmaz dediler arac temiz olduktan sonra sorun olurmu... simdidien tsekkurelr
    bide immobilizer dediginiz ne dir acaba admire 15 cride standart varmidir ayrıca yinebu modelde klima abs standart varmıdır

Valla 2005 2. el getz aldık full dizel hiç bi sorun çıkartmadı 60 000i bile devirmedi taş gibi gidiyor :) (İlgilenen satış bölümünden aracı görebilir)
    1.5 Admire tavsiyem pek olmaz. Ne bakımdan derseniz. Aracın pek albenisi yok açıkçası veya alırım boyasız parçaları boyatırım, uğraşırım diyorsanız buyrun.. Yanlış anlamayın sakın sizi araçtan soğutmak istemiyorum!! Getz 1300 Kg civarı Admire 1200 Kg CRDI motoru.

İmmobilizer tüm araçlarda mevcut neredeyse. Güvenlik bakımından uygun görülüyor. Anahtar ile motora aynı şifreyi eşleştiriyorsunuz. Daha sonra anahtarın aynısı çoğaltılsa bile immobilizer şifresi uyuşmadıktan sonra hiçbir şekilde marş basmaz.
    Klima standart diye biliyorum.
    ABS, sadece güvenlik paketinde bulunuyor.
    Güvenlik paketi de varsa eğer araçta EBD, ABS ve çift hava yastığı da bulunmuş olunuyor.

/>

• arkadaşlar bende 2005 model hyundai accent admira 1.5 cdri var yeni aldım 1 ay felen oldu 100 bin km de
    aracın bi sorunu var çözemedim yardımcı olusanız sevinirim sorun şu: kontak anahtarını takıp marşa basıyorum araç çalışmıyor birkaç kez anahtarı takıp cıkartıyorum ondan sonra tık diye çalışıyor acaba bu elektronik pompadamı bi sorun var motoru felen kitliyo olabilirmi bu sorun arada bir oluyor arabanın calışmasında veya marşı almasında bi sorun yok yardımcı olusanız sevinirim arkadaşlar sevise göstermeden size bi sorayım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawww

arkadaşlar bende 2005 model hyundai accent admira 1.5 cdri var yeni aldım 1 ay felen oldu 100 bin km de
    aracın bi sorunu var çözemedim yardımcı olusanız sevinirim sorun şu: kontak anahtarını takıp marşa basıyorum araç çalışmıyor birkaç kez anahtarı takıp cıkartıyorum ondan sonra tık diye çalışıyor acaba bu elektronik pompadamı bi sorun var motoru felen kitliyo olabilirmi bu sorun arada bir oluyor arabanın calışmasında veya marşı almasında bi sorun yok yardımcı olusanız sevinirim arkadaşlar sevise göstermeden size bi sorayım dedim

oto elektirikçiye bi göster...servisten önce...
    garantiden yapılacak bişiy ise sana söler
    seviste yaparsın
  • kardeş bu arabanın garantsi bitmiş acaba imboblizerden olabilirmi sorun?
  • quote:

arkadaşlar bende 2005 model hyundai accent admira 1.5 cdri var yeni aldım 1 ay felen oldu 100 bin km de

Servise götür. Muhtemelen immobilizier kodlarında hata var. Çünkü şifreyi ayarlamak için anahtarı çıkarıp takıyoruz.
  • arkadaşlar bu benim arabanın kapı kollarıyla yan aynaları arabanın renginde yapmak istiyorumda bu plastik üzerine boya oluyormu yada aynalarla kapı kollarınımı değiştirmem gerekiyor cevap please...
  • Boya oluyor.

Bana sorarsan ne gerek var güzel kardeşim. En az 100 ytl ye boyar lar. O da 3 depo LPG eder. 700-800 km gezeceğin parayı niye veresin boyaya.

boş ver gez dolaş derim. Boşa masraf yapma.

quote:

arkadaşlar bu benim arabanın kapı kollarıyla yan aynaları arabanın renginde yapmak istiyorumda bu plastik üzerine boya oluyormu yada aynalarla kapı kollarınımı değiştirmem gerekiyor cevap please...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.