Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba YgTBgC gövde rengi kapı kolları orjinal mi yoksa sonradan mı yapıldı merak ediyorum bizde siyah eğer sonradan yapılıyorsa yaptıracağız.
  • Arkadaşlar imzamda da belli olacağı üzere 2006 Accent Admire CRDi aracım var. Ben 15' ya da 16' çelik jant taktıracağım. sizce 16 fazla büyük olur mu?
  • 2005 1.6 otomatik arabamı yeni aldım.

yol ve motor sesi sanki fazla gibi. bu konu benim araca has birşey olamaz herhalde. sizler birşeyler yaptınız mı?
  • yok bizimkide öyle ama abartı derecesinde ses gelmiyor
  • ziebart ses yalıtımı işe yarar mı?

bir de aracım henüz 20.000 de. 20.000 bakımı için cumartesi servise gideceğim. neler yapılması lazım?
  • yalıtım hakkında bi fikrim yok ama forumdan birisi elentra için yaklaşık 1000 ytl ye yaptırmıştı ve çokta memnundu

20 bin bakımı için neler yapıldıgını gece oldugu için bilemicem(faturalar arabada da) ama 3 ay önce 20000 bakımı+yag + kış için cam suyu toplam 139 ytl vermiştik
    ama o arlar %25 inirim söz konusuydu gerçi hyundaide indirim hep var
  • selamlar;
    90000 bakımı büyük bakım değildir. Standart bakımdır. dışarda 70-80 ytl ye yaptırırdınız.

Accentin büyük bakımları ; 60000 , 120000 , 180000 km olarak gider. Triger değişir.

quote:

Orjinalden alıntı: YgTBgC

İki konu var belirtmek istediğim.

Aracım 90.000 bakımına girdi sonunda.
    Hyundai ERK'te indirim varmış. Büyük bakıma girdi ve sorunsuz atlattım değişen parça listesini bi süre sonra buraya koymaya çalışacağım. 190 YTL ile Yetkili serviste hallettim :) Şaka değil gerçek :) O abartılan büyük bakımı 190 YTL'ye hallettim yalnız otomatik manuel şanzıman arasında büyük fiyat farkı var.

Bi diğer belirtmek istediğim aracıma jant aldım :) 14" Dj Whells'in onu da 280 YTL olarak Good Year bayisinden aldım :) Şimdi ise park sensörü ile cam kaldırma kiti alıyorum. Park sensörü bana sadece arka lazımdı bu yüzden 50 $ Sesli ve görüntü ikazlı cam kiti 20 $ toplam 70 $'a bu ikisini hallediyorum bilgilendirmek istedim forumdakileri.

Eğer park sensörü ön arka olursa 90 $ Kaçırmayın derim :)

• 1.6 accent admire otomatiğe bir depoyla kaç km yaptırıyorsunuz?

tahmin ediyorum 450-500 km yi zor geçeceğim?

ne yapmak lazım (lpg dışında )
  • 2005 model Hyundai Accent Admire 1,3 motor klıma -sis farı park sensoru pıoner anfı alarm ve 23000 km 15500 ytl alınırmı garaj arabası sizce fiyatı nasıl
  • quote:

İki konu var belirtmek istediğim.

Aracım 90.000 bakımına girdi sonunda.
    Hyundai ERK'te indirim varmış. Büyük bakıma girdi ve sorunsuz atlattım değişen parça listesini bi süre sonra buraya koymaya çalışacağım. 190 YTL ile Yetkili serviste hallettim :) Şaka değil gerçek :) O abartılan büyük bakımı 190 YTL'ye hallettim yalnız otomatik manuel şanzıman arasında büyük fiyat farkı var.

Bi diğer belirtmek istediğim aracıma jant aldım :) 14" Dj Whells'in onu da 280 YTL olarak Good Year bayisinden aldım :) Şimdi ise park sensörü ile cam kaldırma kiti alıyorum. Park sensörü bana sadece arka lazımdı bu yüzden 50 $ Sesli ve görüntü ikazlı cam kiti 20 $ toplam 70 $'a bu ikisini hallediyorum bilgilendirmek istedim forumdakileri.

Eğer park sensörü ön arka olursa 90 $ Kaçırmayın derim :)

Arkadaşım Hyundai ERK servisinden memnunmusun. Aldığım duyumlara göre pek iyi değilmiş.Bir de biz Hyundai Coşkun a götürdük ama biraz pahalı gibi geldi bana 90,000 bakımı 350 ytl civarı tuttu.

• arkadaşlar admire dizel 1.5 lerde 4 cam da standart olarak elektirikli cam olarak mı geliyor? yoksa opsiyonel olarak arka camlarda elektirikli mi yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustisan

arkadaşlar admire dizel 1.5 lerde 4 cam da standart olarak elektirikli cam olarak mı geliyor? yoksa opsiyonel olarak arka camlarda elektirikli mi yapılıyor?

4 camda standart olarak elektirkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

quote:

Orjinalden alıntı: mustisan

arkadaşlar admire dizel 1.5 lerde 4 cam da standart olarak elektirikli cam olarak mı geliyor? yoksa opsiyonel olarak arka camlarda elektirikli mi yapılıyor?

4 camda standart olarak elektirkli

teşekkür ederim
  • arkadaşlar admire dizel 1.5 lerde standart donanımlar da neler bulunuyor. nereden öğrene bilirim. hangi ek paketler var ve bunlarda hangi donanımlar veriliyor?
    2 hafta içinde 2003-2006 arası bir model almayı düşünüyorum da.
  • arkadaşlar,
    bilmem aynı fikirdemisiniz.aracın herşeyi güzelde önden görünüşü çok pasif...nasıl desem ,aracın gerçek kimliğini yansıtmıyor.
    daha agresif bişiler olabilir mi .ne yapılabilir acaba .kafama takılıyor ne zamandır.

arkadan görünüşü çok güzel hele akşam farları açınca daha bi harika oluyor.yandan da hiç fena değil hele jantlar da fiyaka ise...
    ama ön beni kahrediyor...

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chelick

merhaba YgTBgC gövde rengi kapı kolları orjinal mi yoksa sonradan mı yapıldı merak ediyorum bizde siyah eğer sonradan yapılıyorsa yaptıracağız.

Merhaba, Accent Admire 1.3 ve 1.5 motor seçeneklerinde kapı kolu, aynalar, çıtalar, bagaj çıtası gövde rengi değildir. Sadece 1.6 seçeneğinde vardır bu alternatif. Ancak daha çok dizel modellerinde boyatıldığını çok gördüm..

1,3 veya 1,5 araçlarda kapı kollarını,aynaları,çıtaları boya değilde, gövde renginde olanlarda değiştirebilirmiyiz? Yani orjinal gibi dururmu? Tahminen kaça malolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_ocb -- 22 Şubat 2008; 20:41:31 >
  • arkadaşlar yaklaşık olarak 15 gün önce imzamdaki aracı aldım 17 milyara. 65 km de. inşallah hayırlı olur. bende aranıza katıldım.. çok mutluyum..

bir de YgTBgC arkadaş 3000 devirde turbo devreye girer dedi. turbo da fark ne oluyor? araç zaten 3000 devire kadar baya hızlanmış oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı Bey -- 25 Şubat 2008; 12:11:28 >
  • arkadaşlar hepinize selam 1ay önce imzamdaki aracı aldım genel olarak çok memnunum.41. arabam olması dolayısıyla vede bir araba hastası olarak araçta şu dikkatimi çekti ;1.viteste giderken ayağınızı debriyaja bastığınızda benim araçta şanzımandan az bişey uğultu sesi geliyor.hani geri vitesteyken geri geri giderken debriyaja basarsınız da bir uğultu gelir ya onun gibi ama çok daha az acba sizin araçlarda da böyle bişey dikkatinizi çektimi?daha önce biçok marka araç kullanmama rağmen böyle birşeyle karşılaşmamıştım yorumlarınızı bekliyorum.bu arada araç 23bin km.de Syg.
  • ya arkadaşlar siteye sahip çıkalım biraz vakit ayıralım lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyin
  • 1.3 veya 1.5 araçlarda kapı kollarını,aynaları,çıtaları boya değilde, gövde renginde olanlarda değiştirebilirmiyiz? Yani orjinal gibi dururmu? Tahminen kaça malolur?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.