Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drtufan

arkadaşlar bu güvenlik paketi nin içinde neler var mesela gp olan bi accentin olmayan accentten ne farkı var

Yolcu hava yastığı + ABS ve EBD
  • bir de çelik bar mevzusu var o da gp ye has bi özellik mi yoksa tüm accentler de mi var
  • max 15 bütçeye acccent admire otomatik vites düşünüyorum? taviye edermisiniz? yakıt konfor güvenlik nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 1 Ekim 2007; 12:44:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drtufan

bir de çelik bar mevzusu var o da gp ye has bi özellik mi yoksa tüm accentler de mi var

Tüm Accentler de mevcut. 1.3 le kaza yapan bi arkadaş vardı. Kapılarda çelik barlar mevcuttu ordan biliyorum..
  • arkadaşlar daha önce yanıt alamadım 2006 1.3 admire eksantiriği kayışlımı zincirlimidir kayışlıysa kaç km.de ve kaç liraya değişiyor acaba eksantrik değiştiren yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: can2

arkadaşlar daha önce yanıt alamadım 2006 1.3 admire eksantiriği kayışlımı zincirlimidir kayışlıysa kaç km.de ve kaç liraya değişiyor acaba eksantrik değiştiren yok mu

Öğrendiğime göre kayışlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can2

arkadaşlar daha önce yanıt alamadım 2006 1.3 admire eksantiriği kayışlımı zincirlimidir kayışlıysa kaç km.de ve kaç liraya değişiyor acaba eksantrik değiştiren yok mu

hyundai accentler 1,3 1,6 benzinliler triger kayışlı dizeller ise zincirli sistemdir triger seti gergi rulmanı ile değişir ve 60000kmde değiştirilir
  • teşekkürler
  • arkadaşlar bende 2004 accent admire var.geçen gün yakıt pompası arıza yaptı.servise çektiler.değiştirirsek parça 650 YTL, tamir edersek 200 YTL dediler.Tamir ettirdik.30 çekici +150 tamir toplam 180 YTL ödedim.İki sorum olacak:
    1-yakıt pompası tamir edilir mi?edilirse ne kadar dayanır bilen var mı?
    2-sadece tamir için ücret fazla mı
    yardımcı olursanız sevinirim
  • slm arkadaşlar. Ya nerede bu accent sahipleri Neden aktif değil bu forum????

• quote:

Orjinalden alıntı: chelick

slm arkadaşlar. Ya nerede bu accent sahipleri Neden aktif değil bu forum????

buralardayız pek sorunu olan yok ondan kimse girmiyor yada meşgul bu arada jantların güzelmiş bende almayı düşünüyom vctnin albano modeli seninkiler ne marka ve kaç lira

• quote:

Orjinalden alıntı: final fantasy

quote:

Orjinalden alıntı: chelick

slm arkadaşlar. Ya nerede bu accent sahipleri Neden aktif değil bu forum????

buralardayız pek sorunu olan yok ondan kimse girmiyor yada meşgul bu arada jantların güzelmiş bende almayı düşünüyom vctnin albano modeli seninkiler ne marka ve kaç lira

Ya kardeş biz arabayı yeni aldık gördüğün haldeydi aldığımızda yani herşey üstündeydi. Ben yapacak fazla bişey bulamıyorum doğrusu sadece kapı kollarını gövde rengi ile aynı yapacam. Sence yapılacak bişeyler var mı varsa neler jantlar 14" sadece onu biliyorum daha 1 hafta oldu alalı pek vaktim olmadı arbayla ilgilenemedim. Öğrencilik ne yaparsın

• bu resimdeki 1,3 mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat2485

bu resimdeki 1,3 mü

Hayır 1.3 değil 1.5 CRDi

• Arkadaşlar Kulüp için logo hazırladım yorumlarınızı bekliyorum...
  • ACELEYLE OLDU AMA BU İMZA NASI
  • Güzel olmuş elimize sağlık
  • ACİİİL 1.4 97 beygir accent era almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinir im özelelikle yakıt tüketim ..???
  • Şehir içi 19 ykr olarak biliyorum. Ama emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maradona83

ACİİİL 1.4 97 beygir accent era almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinir im özelelikle yakıt tüketim ..???

Admire bölümü burası, herhangi bilgim yok era hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.