Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayfa basindaki yazimi; imzalarin onceki sayfada kalmasindan dolayi duzelttim ve yeni katilacak arkadaslar icin kolaylik olsun diye buraya tasidim.

anlayisiniz icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl
    bende memnun oldum ozan arkadasım.ıkaz ettıgın ıcın tsk ederım duzelttım hemen.ıyı aksamlar

rice ederim, bir yerde vazifemiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelick
    Madem bi tanışma ortamı oluştu bende kendimi tanıtayım. Enes Bende. Birde yaş yazarsak hem hitabet açısından daha iyi olur hemde daha samimi bir ortam oluşur diye düşünüyorum. Yaşım 18

memnun oldum Enes kardes.
    bencede yasin yazilmasinda bir mazur yok.
    benim yasimda 21.
    samimi ortamimizda bizimde tuzumuz olur insallah.

herkese sevgiler.
  • merhaba arkadaşlar bir hyundai kullanıcısı olarak bu formun aktıf olduguna sevindim sıkıntılarımızı bereber gideririz herkeze iyi aksamlar......
  • Arkadaslar ;malum artık kıs gelıyor,yazın gunesınden, tozundan etkılenen sıleceklerı kontrol edıp, gerekıyorsa degıstırmekte fayda var dıye dusunuyorum.Ozellıkle yagmurlu havalarda sılceklerın duzgun calişması cok onemlı ıhmal etmeyelım.
  • benim silecekler yeni fakat "muz tipi" olanlardan alayim diyorum ama her alisverise gittigimde unutuyorum. daha dogrusu bizim islecekleri olcmeyi bile bir turlu yapamadim.
  • Bende babama hatırlatayım. İyi oldu duyduğum.
  • bizimkide yeni tiplerden babam sanayide taktırmıştı eskisine göre çok iyi siliyor tavsiye ederim
  • merhaba arkadaşlar,
    epeydir ikinci el hyundai accent admire almayı düşünüyorum. aramalarım sonucunda 3 adet birbirine benzer araç buldum.
    sorum şu. benim baktığım araçlar 1.6 litrelik motor hacmine sahip. ancak teknik verilerine baktığımda yakıt tüketimlerinin epey fazla olduğunu gördüm. (ş.içi 11 litre)
    siz admire kullanıcılarına "yakıt tüketiminin gerçekten fazla olup olmadığını ve bu tür araçların genel özelliklerini yazabilir misiniz" diye sormak istedim.
    ayrıca baktığım araçlar ankarada ve 2005 model (tamamı)
    her üçü de 20.000-40.000 km arasında ve fiyatları 17.000-18.500 aralığında. bir tanesi lpg sistemli. her biri de kazasız ve bakımlı.
    önerilerinizi merakla bekliyorum
    kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethazine -- 4 Kasım 2008; 9:46:20 >
  • merhaba
    ben ikisinide 50 cm yeni muz silecek aldım gercekten cok iyi temizliyor camaları tavsiye ederim....

quote:

Orjinalden alıntı: domatessalcasi

Bizim arabaların sılecek uzunlukları 45/51 cm bır taraf 45 dıgerı 51 cm buna gore bakabılırsnız.
  • Muz tipi sileceklerin ozellıgı nedır? orjınallerınden daha mı ıyı siliyor? nereden alabılıriz ve fıyat olarak kaca aldnız acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: chelick
    Madem bi tanışma ortamı oluştu bende kendimi tanıtayım. Enes Bende. Birde yaş yazarsak hem hitabet açısından daha iyi olur hemde daha samimi bir ortam oluşur diye düşünüyorum. Yaşım 18

memnun oldum Enes kardes.
    bencede yasin yazilmasinda bir mazur yok.
    benim yasimda 21.
    samimi ortamimizda bizimde tuzumuz olur insallah.

herkese sevgiler.

BENDE 25 YASINDAYIM ARKADASLAR OTO YEDEK PARCA ISI YAPIYORUM KAMYON UZERINE ISTANBULDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 4 Kasım 2008; 13:09:38 >
  • Forumdaki yas ortalamasına bakılırsa yasca en buyuk benım galıba 38 yasındayım, Turk seker de Teknık Sef olark gorev yapıyorum,zıraat muhendısyım.3 yıllık accent admıre kullanıcısyım, 20 aralık 2005 te almıstım onumuzdekı ayın 20 si 3. dogum(Trafıge cıkıs) yıl donumu benım kocun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmethazine
    merhaba arkadaşlar,
    epeydir ikinci el hyundai accent admire almayı düşünüyorum. aramalarım sonucunda 3 adet birbirine benzer araç buldum.
    sorum şu. benim baktığım araçlar 1.6 litrelik motor hacmine sahip. ancak teknik verilerine baktığımda yakıt tüketimlerinin epey fazla olduğunu gördüm. (ş.içi 11 litre)
    siz admire kullanıcılarına "yakıt tüketiminin gerçekten fazla olup olmadığını ve bu tür araçların genel özelliklerini yazabilir misiniz" diye sormak istedim.
    ayrıca baktığım araçlar ankarada ve 2005 model (tamamı)
    her üçü de 20.000-40.000 km arasında ve fiyatları 17.000-18.500 aralığında. bir tanesi lpg sistemli. her biri de kazasız ve bakımlı.
    önerilerinizi merakla bekliyorum
    kazasız sürüşler

yaklasik 1 ay once 2005 model 37bindeki 1.6 admiremi 16.000 ytl ye aldim. beyaz, temiz, bakimli bir aracti. ilk elden aldim.

benzini deneme sansim olmadi, aldigimin ertesi gunu lpg taktirdim. lpgde zamdan once 175-180ykr sehir ici tuketimim var. bana makul geldi.

zaten 1.6 almamin sebebide hem donanimi fazla, hemde lpg taktiracagim icin 16v olmasi daha avantajli oluyor, hem cekisinden memnunum, hemde tuketiminden.

tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01
    Muz tipi sileceklerin ozellıgı nedır? orjınallerınden daha mı ıyı siliyor? nereden alabılıriz ve fıyat olarak kaca aldnız acaba.

bu sitede hem satisi var, hem urun detaylari var hemde urun fotograflari var.
    http://www.hepsisende.com/pinfo.asp?pid=59403

adanada; carrefour, real, praktiker gibi magazalardan temin edebilirsin.
  • daha guzel temizliyor yumşak ve esnek oldugundan dolayı ben hepsiburadan almıştım ama fiyat biraz artmış
    ben 8,5 ytl almıştım tavsiye ederim
    http://www.hepsiburada.com/modacar-banana-yeni-nesil-50-cm-silecek-supurgesi-470024/productDetails.aspx?categoryid=264020&productid=otm470024

quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

Muz tipi sileceklerin ozellıgı nedır? orjınallerınden daha mı ıyı siliyor? nereden alabılıriz ve fıyat olarak kaca aldnız acaba.

• GUNAYDIN ARKADASLAR.DUN AKSAM ARABAMIN CAMLARINA FILM CEKTIRDIM %20 KOYULUKTA BIRDE BU BAHSETTIGINIZ BANANA TIP SILECEKLERDEN TAKTIRDIM MTEC MARKA SIZEDE BOYLE KALITELI MARKALARI TAVSIYE EDERIM BENCE BASKA MARKALARDAN ALMAYIN BEN KENDIM SATIYORDUM BI ARA BILINMEDIK MARKALARDAN HER AY DEGISTIRMEK ZORUNDA KALIYORDUM COK CABUK BOZULUYOR KALITESIZ OLUYOR ONLAR BIRAZ.BIRDE ARABANIM ANAHTARINI DEGISTIRDIM DESI MARKA ALARM VARDI USTUNDE NORMAL KUMANDALI.DESININ ANAHTARLI KUMANDASI VAR BILIRSINIZ BELKI ONDAN YAPTIRDIM ANAHTARIN BIRTANESINI KESTIRDIM YANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 6 Kasım 2008; 9:54:05 >
  • teşekkür ederim. sizden başka cevap veren olmadı. birkaç gün içerisinde kararımı netleştirmek istiyorum.
  • arkadaslar nerdesınız yaww ne gelen var ne gıden ne kadar sessız oldu forum
  • Evet forum hakkatten cok sessızlesti, arkadaslar yakında kasko yapıran oldumu ve hangı sırketten ne kadar a yaptırdı paylasırsa sevınırm.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.