ozan kardes muamelecı ıle gorustum benım baglı oldugum trafıge yenı plaka kalıbı gelmıs cok gusel basmıslar plakaları basılmıs halını gordum bı baskasında pazartesı gunu bırakıyorum plakaları ve ruhsatı muamelecı yenı bastıracak senınkı gıbı on kare arka normal 50 ytl dıyor.
Ozan; senın beyaz guvercınınde masallahı var yanı, yollarda beyaz bır kugu gıbı suzuluyordur.Araban tekrar hayırlı ugurlu olsun.Kazasız belasız kullan ınsallah.Bir ismi varmı?aslında arabasını seven herkersin arabasına bır ısım vermesi guzel olur.Aradakı bag daha bır canlı hale gelır benım canavarın adı GRİ KARTAL
quote:
Orjinalden alıntı: hmzycl ozan kardes ellerıne saglık bunlar daha bı gusel olmus sagolasın
tesekkur ederim begendiginize sevindim.
quote:
Orjinalden alıntı: hmzycl ozan kardes muamelecı ıle gorustum benım baglı oldugum trafıge yenı plaka kalıbı gelmıs cok gusel basmıslar plakaları basılmıs halını gordum bı baskasında pazartesı gunu bırakıyorum plakaları ve ruhsatı muamelecı yenı bastıracak senınkı gıbı on kare arka normal 50 ytl dıyor.
evet o kalibi biliyorum mersin ve istanbulun bazi ilceleri kullanior, koseli bir yazi karakteri. aslinda bende dedim mersine gitsem bastirsam, muhuru adanada vurdursam diye sonra vazgectim.
en nefret ettigim islerin basinda traik islemleri geliyor. ama her ne kadar nefrek etsemde kesinlikle muameleciye vermem her isi kendim hallederim.
50 ytl cok cok abarti bir fiyat haberiniz olsun.
yapmaniz gerekenler. herhangibir trafikciye gidip "plakalarimin tahribat gormesinden dolayi yenilenmesi" diye baslayan uygun dilde bir dilekce yazdiracaksin, en fazla 5 ytl. sonra bu dilekceyi trafikte onaylatip eski plakani teslim edeceksin. ve soforler cemiyeti sanirim ismini unutum bir an, (adanada karsi karsiya olduklari icin bir an ismi aklima gelmedi) oraya gidip plaka makbuzu kestireceksin 16 ytl daha sonra makbuzu plaka basilan yere verip yeni plakani bastiracaksin. almis oldugun plakayi hem cemiyette hemde trafikte muhurlettikten sonra gicir gicir plaka.
kara yollarinin boyalari ozel, beyazi fosforlu, siyahi kolay kolay silinmiyor. hem muhurlu mis gibi. benimki gibi yaptirirsan poliste karismaz, kafan rahat olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Sakkaroz01 Ozan; senın beyaz guvercınınde masallahı var yanı, yollarda beyaz bır kugu gıbı suzuluyordur.Araban tekrar hayırlı ugurlu olsun.Kazasız belasız kullan ınsallah.Bir ismi varmı?aslında arabasını seven herkersin arabasına bır ısım vermesi guzel olur.Aradakı bag daha bır canlı hale gelır benım canavarın adı GRİ KARTAL
cok cok tesekkur ederim, sagolun, eksik olmayin.
aslinda bende arabasina isim takanlardanim ama onceki aracimin perte cikmasi ve onu cok ama cok sevmemden dolayi henuz bu araca isinamadim. ama yinede gozum gibi bakiyorum. her ne kadar onun yerini alamasada simdiki aracimida begenerek aldim. ozelikle komple beyaz olmasi ve yikandiginda parlamasi hosuma gidiyor.
simdilik o bana, bende ona isinmaya calisiyoruz. ne zaman bir isim koyarsam onu artik benimsemis olacagim.
benım gunduz dukkandan cıkıp oyle dolasmak gıbı bır sansım olmadıgı ıcın 30 ytl fazla vermek benım daha cok ısıme gelıyor ozan kardes dukkandan cıkıp o 30 ytl nın katlarını kaybetmektense 30 ytl fazla vermeyı tercıh ederım senın dedıgın olay ıstanbulda tam ıkı gunluk ıs onun ıcın en guzelı muamelecı
kimisi bilmedigi icin, kandirilcasina fazladan para oduyor, o paraya yazik. o yuzden bilgilendirmek istedim.
fakat sizinki ozel durum madem, onemli olan isinizin gorulmesi, 30 ytl nin pek bir onemi yok.
bu arada topicimiz yenilenecek veya guncellenecek, bende elimden geleni yaparim ve burayi insallah hep beraber aktif hale getiririz.
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
kimisi bilmedigi icin, kandirilcasina fazladan para oduyor, o paraya yazik. o yuzden bilgilendirmek istedim.
fakat sizinki ozel durum madem, onemli olan isinizin gorulmesi, 30 ytl nin pek bir onemi yok.
EVET OZAN AYNEN OYLE IS GORULSUN.INSALLAH GUNCELLENIR YAA SOYLE GUSEL BI BASLIK SUREKLI AKTIF SUPER OLUR
genelde benim el attigim yer duzene giriyor ya bakacagiz artik.
maksat paylasimlari kalici kilmak. umarim herkes icin guzel bir sonuc alinir.
GUNAYDIN ARKADASLAR
quote:
Orjinalden alıntı: hmzycl GUNAYDIN ARKADASLAR
abicim selamin havada kalmasin. eyvallah. (gec oldu biliyorum kusurumuza bakma)
ozan abi yeni imzalarda çok güzel olmuş eline sağlık arabanda parlıyor gelinlik kız gibi :))
bir pisikopat çıkıpta arabayı plakasından tanıyıp arabaya zarar verir diye
onceki aracimdan kalma bir aliskanlik. yollarda cok kisiye sac bas yoldurmustum, ister istemez taniyorlardi ve yakinlarim direksiyondayken rahatsiz ediyorlarmis.
birde adanada "plaka yapmak" diye bir deyim var. ki benim en nefret ettigim seydir. arabalar markalariyla degil, palakalariyla tanimlanir ve arac sahipleride farkli bir havaya burunurler.
ben ise gizli olmayi tercih ediyorum, zaten taniyan taniyor.
dedigim gibi kendini bilmez insan dolu.
umarim aciklayici olmusumdur.
quote:
Orjinalden alıntı: r-o-d ozan abi yeni imzalarda çok güzel olmuş eline sağlık arabanda parlıyor gelinlik kız gibi :))
tesekkur ederim kardes. her ikisini de begendigine sevindim.
YÜRÜ BE FENERİM KİM TUTAR SENİ SARIIIII LACİİVERRRRTT
aramiz bozulmasin istersen. yinede tebrigi hak ediyorsunuz.
EN - BÜ - YÜK - CİM - BOM
yok abi aramız bozulmaz merak etme spor dostluk, sevgi, kardeşlik demektir