Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozan abi 1.6"larda yol bilgisayarı var mı?
  • SLM ARKADASLAR BENIM YAVRUNUN YENI PLAKALARI GELDI ON KARE ARKA NORMAL GUSEL OLDU.YARIN RESIMLERI EKLERIM SIMDI CEKTIM AMA KARANLIK OLDUGU ICIN BELLI OLMUYOR DIYE EKLEMIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: r-o-d
    ozan abi 1.6"larda yol bilgisayarı var mı?

evet var.
    * 100 kmde ortalama yakiti
    * icindeki benzinle gidilecek km yi
    * sicakligi gosteriyor.

birde anlik tukenimi litre olarak gosterseymis daha iyi olacakmis ama olsun boylede iyi.
    gerci lpg de bir ise yaramiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl
    SLM ARKADASLAR BENIM YAVRUNUN YENI PLAKALARI GELDI ON KARE ARKA NORMAL GUSEL OLDU.YARIN RESIMLERI EKLERIM SIMDI CEKTIM AMA KARANLIK OLDUGU ICIN BELLI OLMUYOR DIYE EKLEMIYORUM

hayirli olsun, benimki gibimi yaptirdin.
    karanlik olsun sen gonder, yarinda gunduz cekimi yollarsin.
    puntolari merak ettim.
  • Beyler ben de davet üzerine geldim, aracım 2006 crdi, yalnız 54000 km'de şimdi iyi bir servis arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Malum 60,000 bakımı yapılacak:))
  • Ozan akşam mesaj atıp dükkandan çıktım kusura bakma mesajını görmedim eve gelincede giremedim nete şimdi telden girdim mesaj yazayım dedim malum burdanda resim ekleyemiyorum zaten eklesemde plakalar hiç belli olmadı resimde yarın çok net resimler eklerim inşallah puntolar çok güzel ama önle arkanin puntoları bir olmamış.herkese hayırlı geceler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice_crashed

Beyler ben de davet üzerine geldim, aracım 2006 crdi, yalnız 54000 km'de şimdi iyi bir servis arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Malum 60,000 bakımı yapılacak:))

Hangı sehırden yazıyorsun bunu belırsen daha kolay yardımcı olabılırdık
  • BUYRUN ARKADASLAR YENI PLAKALARIN RESIMLERI YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

• plakan güzel olmuş hamza abi bizimkide yapıştırma .
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

ozan abi 1.6"larda yol bilgisayarı var mı?

evet var.
    * 100 kmde ortalama yakiti
    * icindeki benzinle gidilecek km yi
    * sicakligi gosteriyor.

birde anlik tukenimi litre olarak gosterseymis daha iyi olacakmis ama olsun boylede iyi.
    gerci lpg de bir ise yaramiyor.

*
    teşekkür ederim ozan abi.
    peki yeri neresi göstergelerin içinde mi?
  • quote:

plakan güzel olmuş hamza abi bizimkide yapıştırma .

TSK EDERIM ARKADASIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 11 Kasım 2008; 17:06:16 >
  • hamza bey plakalar cok guzel olmus.
    arkalar tahmin ettigim punto, ben asil onleri merak ediyordum, onde arkayla ayni olsaymis sahane olurmus.
    arka plaka biraz asagida gibi sanki.
  • quote:

teşekkür ederim ozan abi.
    peki yeri neresi göstergelerin içinde mi?

rica ederim.

yeri km yazan yerde. km yi sifirlama tusuna her bastiginda ekrandaki bilgiler degisiyor.

• quote:

hamza bey plakalar cok guzel olmus.
    arkalar tahmin ettigim punto, ben asil onleri merak ediyordum, onde arkayla ayni olsaymis sahane olurmus.
    arka plaka biraz asagida gibi sanki.

TSK EDERIM OZAN ON KARE OLDUGU ICIN FARKLI KALIPTA BASILIYOR BIZIM SUBENINDE NORMAL PLAKA KALIBI YENI GELMIS KARE PLAKA KALIBI DEMEKKI ESKI OLAN ONDAN FARKLI CIKMIS PUNTO LAR.EVET ARKA PLAKA BANADA ASAGIDA GIBI GELDI AMA ARKASINDA BI UKUR OLAN YER VAR ONUN ORTALAYARAK YAPISTIRDIM OLMASI GEREKEN BU AMA ASAGIDA OLUYOR.AMA OLSUN O KADAR CATLAK SU KACIRMAZ
  • sanayide vardir senin tanidik kaportaci. isi temiz olan birisine, kapi kollari, yan aynalar, yan ve arka citalari ver, guzelce govde rengine boyasinlar. daha bir guzel durur.

benim aklimda cok sev var ama ne zaman yaparim bilmiyorum.
    onceki aracima gozum gibi baktim, hic bir eksigini birakmadim, yaptigim hersey orjinaldi, cok para doktum ama bir anda kaybedince insana koyuyor be abi. inci gibi arabasini birgun perte cikarinca tum hevesi kaciyor insanin.

neyse geride kaldi bunlar.

gecen gun ayrintilariyla dusundugum plani soyliyim, senin sanayi cevren daha iyi oldugundan daha rahat yaptirirsin.
    komple logo iptali dusunuyorum mesela.
    zaten 1.6 16v yazilarini soktum. kismi cila yaptim izi gitsin diye. arkadaki hyundai accenti de sokacektim arac komple pasta-cila istiyor, iz kalmasin diye erteledim.
    on izgarayida alttaki nikelaj kalacak sekilde siyah plastigi yeniden yaptiracagim. duz ve temiz bir sekilde.
    aracta duz ve sadeligi seviyorum. bizim araclarin griside beyazida bircok markaya gore daha guzel, kendini gosteriyor, o yuzden sadelik hos olur diye dusunuyorum.

yapacagim onlarca seyden sadece bir tanesiydi bu.

• GUNAYDIN ARKADASLAR.OZAN SENIN SAYDIKLARINI HEPSI BENIM LISTEMDE VAR YAVAS YAVAS OLACAK HEPSI MESELA LASTIKLERDEN BASLIYORUM.KOMPLE 1.6 GORUNUM YAPACAM ARABAYI.LASTIK VE JANTLARI 14 YAPIYORUM LASTIKLERI ALDIM AMA JANT BULAMIYORUUM 14 ORJ SAC JANT ONLARI BULURSAM TAMAM.ARKADASLAR ELINDA OLAN VARSA SAC JANTLARINI ALABILIRIM 14 INC OLANLARDAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Kasım 2008; 9:00:14 >
  • Arkadaslar araclarnızın antifrizlerini ölcturdunuzmu? gerci servislerde konulan organik antifrizler 4 yıl kadar gidiyor diyebiliyorum.Dun gece eksilere dustu burasi, rakim 1450 m Adana Tufanbeyli Ben de soguklarda usuttum tabi
  • quote:

GUNAYDIN ARKADASLAR.OZAN SENIN SAYDIKLARINI HEPSI BENIM LISTEMDE VAR YAVAS YAVAS OLACAK HEPSI MESELA LASTIKLERDEN BASLIYORUM.KOMPLE 1.6 GORUNUM YAPACAM ARABAYI.LASTIK VE JANTLARI 14 YAPIYORUM LASTIKLERI ALDIM AMA JANT BULAMIYORUUM 14 ORJ SAC JANT ONLARI BULURSAM TAMAM.ARKADASLAR ELINDA OLAN VARSA SAC JANTLARINI ALABILIRIM 14 INC OLANLARDAN.

bende jant dusunuyorum. ama ne zaman alirim bilmiyorum. hatta dusundum orjinallere para dusermi, dusmezse alim evka kalsin lazim olan birine veririm diye.

eger jant lastik isine girdiysen, almisken birde jant at, lastiklaride ince yanak kalin taban birseyler yaprtin mi tmmdir. iki sefer masraf yapmazsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01
    Arkadaslar araclarnızın antifrizlerini ölcturdunuzmu? gerci servislerde konulan organik antifrizler 4 yıl kadar gidiyor diyebiliyorum.Dun gece eksilere dustu burasi, rakim 1450 m Adana Tufanbeyli Ben de soguklarda usuttum tabi

gecmis olsun abi.

valla dun yine iyiydide, bu gece daha soguk olacak gibi. hava bu saatlerde iyice bozdu.
  • quote:

quote:

GUNAYDIN ARKADASLAR.OZAN SENIN SAYDIKLARINI HEPSI BENIM LISTEMDE VAR YAVAS YAVAS OLACAK HEPSI MESELA LASTIKLERDEN BASLIYORUM.KOMPLE 1.6 GORUNUM YAPACAM ARABAYI.LASTIK VE JANTLARI 14 YAPIYORUM LASTIKLERI ALDIM AMA JANT BULAMIYORUUM 14 ORJ SAC JANT ONLARI BULURSAM TAMAM.ARKADASLAR ELINDA OLAN VARSA SAC JANTLARINI ALABILIRIM 14 INC OLANLARDAN.

bende jant dusunuyorum. ama ne zaman alirim bilmiyorum. hatta dusundum orjinallere para dusermi, dusmezse alim evka kalsin lazim olan birine veririm diye.

eger jant lastik isine girdiysen, almisken birde jant at, lastiklaride ince yanak kalin taban birseyler yaprtin mi tmmdir. iki sefer masraf yapmazsin.

BUYUK JANT TAKMAK ISTEMIYORUM OZAN YAA BU ELIMDEKI LASTIKLERE PARA VERMEDIM ZATEN EGER UYGUN BI FIYATA SADECE JANT BULABILIRSEM ALIRIM BULAMAZSAM YINE SAC JANT VE 1.6 KAPAGI TAKAR KULLANIRIM OYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Kasım 2008; 18:27:03 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.