Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim 1.6 larin kapagida fena degil. yine bircok markanin kapagina gore kaliteli ve goruntusu iyi bile denilebilir. 1.6 larda 185 / 60 / 14 standart biliyorsun. hani takmisken 195 / 55 / 15 fena olmazdi. hem 15 icin arabayi dusurmenede gerek yok.
    yinede sen bilirsin.
  • gunaydın arkadaslar su janta bakıyorum ama sızın de goruslerınızı almak ıstıyorum.takımı 480 ytl pesın

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 13 Kasım 2008; 9:18:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

bizim 1.6 larin kapagida fena degil. yine bircok markanin kapagina gore kaliteli ve goruntusu iyi bile denilebilir. 1.6 larda 185 / 60 / 14 standart biliyorsun. hani takmisken 195 / 55 / 15 fena olmazdi. hem 15 icin arabayi dusurmenede gerek yok.
    yinede sen bilirsin.

bende 1.6 kapagı aldım ama yan sanayı aldım orjınalını servısten baska kımse satmıyor ozan gorunusu cok gusel duruyor onun ıcın onu aldım.evet orj lastık olcusunu bılıyorum.sımdı 15 yapmak ıcın hem jant hem lastık yenı almak lazım cok para lazım o zaman onun ıcın gerek duymuyorum resmını koydugum jantı alabılırım belkı dusuma gore.
  • Jantlar ne marka? yanliz bizim arabalar 4 bijon foto daki 5 bijon sorun olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

Jantlar ne marka? yanliz bizim arabalar 4 bijon foto daki 5 bijon sorun olmasın.

JANTIN MARKASI MAM ALMAN MALI MODELIDE W1.RESIM TEMSILI SADECE MODEL ICIN BIZ 4X100 OLANINI ALACAGIZ EGER ALIRSAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 13 Kasım 2008; 12:35:24 >
  • BOYLE DAHA IYI ANLASILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 13 Kasım 2008; 14:50:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl
    gunaydın arkadaslar su janta bakıyorum ama sızın de goruslerınızı almak ıstıyorum.takımı 480 ytl pesın

bende aracima 5 bacak dusunuyorum. piyasada o kadar dandik jantlar var ki. ya millette zevk yok, yada en dandiginden aliyorlar. adam passata biniyor, ben o janti sahine koymam, o derece berbat bir jant takiyor.

ornekteki 5 bacagi gozum tuttu. goruntusu hos. 480 ytl de uygun bir rakam. bi arkadas getze cok bacakli almis 500 ytl ama ic kismi siyah olan modellerden. ben onlardanda nefret ediyorum. resmen tembel isi. balata tozunu gizlesin diye igrenc gorunumlu jant aliyorlar.

ben bu janti sevdim dogrusu durumunuz musaitse, hic iki masraf etmeyin direk bundan bir takim atin derim.

sanirim sizde bu siteden baktiniz. bilmeyen arkadaslarim varsa siteyi inceleyebilirler. her marka ve modele uygun jant on izlemeli bir sekilde bakilabiliyor.

http://www.elektrony.cz/

• aslinda bende O.Z nin beyaz jantina hastayim. hatta bir araci bembeyaz yapma dusuncem var. acaba o araba bu arabami diyorum kendi kendime.
    fiyatini bilmiyorum ama 1.000 in uzerindedir diye dusunuyorum, aslinda yaptimmi tam yapmak istiyorum ama bakalim, kismet.

• 5 BACAKLI ÇOK GÜZEL ADMİRE"a ÇOK YAKIŞMIŞ
  • Arkadaşlar benim araç 2004 1,3 accent lpg li
    araç 54binde
    60 bin bakımını yakın tarihlerde yaptıran arkadaşlar.
    56 binde yağ değişimi ile beraber 60 bin bakımınıda yaptırayım diyorum.
    Ne kadar masraf tutuyor. Yapılan belli başlı işler neler?
    Ayrıca hangi marka yağı kullanalım.

Ekleme: Aracı yeni aldım benide kulübe ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 14 Kasım 2008; 14:22:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar benim araç 2004 1,3 accent lpg li
    araç 54binde

Hoşgeldin aramıza. Aracında hayırlı olsun. Şu an için bi üye listesi yok.
  • ARACIN HAYIRLI OLSUN HAKAN ARKADASIM.KACA ALDIN ARABAYI.

TSK EDERIM CHELİCK AMA DAHA ALIP ALMAMAYA KARAR VEREMEDIM TAMAMEN DUYGUSAL MESELESİ ANLADIN SEN ONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 14 Kasım 2008; 16:58:55 >
  • teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: r-o-d
    teşekkür ederim ozan abi.
    peki yeri neresi göstergelerin içinde mi?

rica ederim.

yeri km yazan yerde. km yi sifirlama tusuna her bastiginda ekrandaki bilgiler degisiyor.

• hayırlı olsun aynından bizdede var hemde lpg li

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar benim araç 2004 1,3 accent lpg li
    araç 54binde

• ÖNEMLİ!

arkadaslar, forum yoneticileriyle yaptigim gorusmeler sonucunda alinan karari sizlere bildirmek istiyorum.

benim; var olan konunun devredilmemesi, hakkin kimseye gecmemesi istegim uzerine, yeni konu acma yetkisi verilmistir.

sizlerinde rizasini almak istiyorum. guncel bir konu acip, sabit bir konu uzerinden, uye listesi ve sabit bir imza ile yeni yerimizden devam edelim istermisiniz.

sizlerde bu yetkiyi bana veriyormusunuz, yoksa ben yaparim diyeniniz varmi.
    ayrica imzamizda begenmedikleriniz veya olmasini istedikleriniz var ise duzenleme yapayimmi.
    yine sizin fikrinize basvuruyorum, coklu imza yapip herkesin begenisine mi sunalim, dileyen diledigi imzayi mi koysun, yoksa oy birligi ile tek bir imza cikarip tek tabanca mi olalim.

sizlerin fikirleri ve yorumlari benim icin onemli.

ben ufaktan bir taslak cikaracagim, gerekli duzenlemeleri hallettikten sonra resmen yeni konumuzu faliyete gecirecegim.

umarim guzel paylasimlarin oldugu, guzel bir baslik olur. katilimlarinizi eksik etmeyiniz.

tesekkurler.

• COK GUSEL OLUR OZAN BENCE BI MAHSURU YOK
  • Ozan abi seni destekliyorum. Benim yetkim senindir. Eğer yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım.
  • tesekkur ederim arkadaslar.
    bu aralar biraz yogunum fakat en kisa zamanda saglam bir sayfa acacagim.

birde imza hakkindaki onerilerinizi alabilirmiyim.
  • IMZA BENIM DUSUNCEM HERKESIN AYNI IMZAYI KULLANMASI YONUNDE AMA DIGER ARKADASLARIN TERCIHLERINE GORE UYABILIRIM HIC ONEMLI DEGIL.

OZAN SEN BILIRSIN ADMİRE'NİN ANLAMINI MERAK EDIYORUM NEDİR ACABA.BIRDE BU IMZAYA KOYDUGUN DRİVE YOUR WAY'IN ANLAMINI MERAK EDIYORUM COZEMEDIM ACIKLARSAN SEVINIRIM

TESEKKUR EDERIM
  • ozan abi bencede güzel olur
    imzaya gelinecek olursak bende hanza abiye katılıyorum herkes aynı imzayı kullanmalı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.