Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle... Bende çok aktif olmasamda bir admire kullanıcısıyım
    geçenlerde dar bir sokakta bir araca yol verirken bir anlık dikkatsizliğim sonucu kaldırıma 45 derece açıyla park etmiş eski model bir kartalın tamponuna sürtmüş ve resimde işaretlediğim bölümde hafif bir göçük oluşmuştu
    Forumda ve nette yaptığım ufak bir araştırmayla benzer konulara rastladım. AutoKing isimli bir firmadan sıkça bahsedilmiş, firma hakkında iyi ve kötü yorumlar yapılmış. Ezik kısımlar iki kapının kenarına denk geliyor ve yaklaşık 2-3mm derinliğinde... Vakumla çektirme işe yarar mı sizce, yoksa bu ezikleri çekiç mi paklar?
    Bir de kabaca bu işin maliyeti ne olur acaba? İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, Autoking dışında tavsiye edebileceğiniz bir yöntem veya firma var mıdır?

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

• Mert arakadasım,istanbul ıcın bır sey dıyemeyecegım ama otokıngde ıyı ıs cıkartıyorlar eger kaskon varsa zaten hasarsızlıgın bozulmadan onarım yapılıyor otokıngde.cLone hemsehrım ,Sakkarozun nereden geldıgı belllı oldu iş geregı ılkbahar ve sonbahar cok yogun oluyorum,öss ye 87 de gırmistım dersem yasım ortaya cıkar galıba
  • öncelikle cevap için teşekkürler, autoking firması işin içine kasko girince en ufak çizikte bile 1 ay kadar bekletiyormuş.kısa sürede halledeceklerini bilsem gidip hemen teslim edicemde...
  • fotografin birde orjinal halini gorebilirmiyim.

benimde arka kapida ayni uzunlukta cizgi gocukluk var.
    eger hallederseniz bende yaptirmak isterim.
    sonuclari bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01
    cLone hemsehrım ,Sakkarozun nereden geldıgı belllı oldu iş geregı ılkbahar ve sonbahar cok yogun oluyorum,öss ye 87 de gırmistım dersem yasım ortaya cıkar galıba

hesaplamasi biraz uzun surdu ama hesaplayabildim.

sinav giris tarihinizle benim dogum tarihi arasinda pekte fark yok.

• önümüzdeki günlerde resimleri çekip eklerim

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

fotografin birde orjinal halini gorebilirmiyim.

benimde arka kapida ayni uzunlukta cizgi gocukluk var.
    eger hallederseniz bende yaptirmak isterim.
    sonuclari bekliyorum.

@domatessalcasi
    İstanbuldaki şubeleri zaten işyerime yakınmış, telefon açıp soracağım
  • cLone hemsehrım, aslında Adanalı otomolıl severler olarak baska markalardan da olsa bır araya gelsek, nasıl olur acaba? katılım olurmu sence?boyle bır baslık acalım mı?
  • vallahi bilmemki. guzel olabilir aslinda. benimde pek zamanim olmuyor ama.
    aslinda sadece admire sahipleri olsa hada iyi olur ama malum sadece ikimiz variz.
  • Evet,ıkımzden baska admire topgınde Adanalı yok,sayımız fazla olsa guzel olcaktı ama en azından otomobılını seven Adana lılar olarak DH Adanalılar grubu gıbı bır baslık acıp katılmak ısteyen arkadaslar olursa Kolcuoglu,Hasan usata gıbı bır yerlere gıtsek belkıde guzel olur.Sen ne ısle mesgulsun clone hemsehrım benım adım Atılla .
  • Tanistigima memnun oldum Atilla Bey.
    Adim Ozan, ogrenciyim. Sabahtan aksama kadar universiteye hazirlik dersanesindeyim.

aslinda kalabaligada pek gerek yok. musait oldugumuz bir zamanda ikimizde bulusabiliriz.
    ben, 1-2 haftalik admire kullanicisiyim, siz daha tecrubelisiniz. beliki 3-5 oneriniz olacaktir.
  • Allah zıhın acıklıgı versın, ınsallah en cok ıstedıgın bolumu kazanırsın. Eskıden Fen ve Sozel bolumlerı vardı sımdı bıraz daha da fazlalastı galıba, sıkı bır calişma donemı beklıyor senı ,buradakı Bölük Komutanın adı da Ozan ama o sıkı bır honda cıvıc fanatıgı,öss de sana basarılar dılıyorum,15 kasım dan sonra gelebılırsem senınde musaıt oldugun bır gun tanısıriz ınsallah.
  • iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.
    musait oldugumuz ortak bir zamanda gorusmek dilegiyle, iyi aksamlar.
  • slm arkadaslar.neden kımse ugramıyor topıge yaa ne kadar sessız gunde bırtane mesaj ya atılıyor ya atılmıyor herkesı mumkun oldugu kadar aktıf olmaya davet edıyorum arkadaslar
  • aslinda topic devamli aktif olan birisine devredilse daha guzel olur.
  • quote:

aslinda topic devamli aktif olan birisine devredilse daha guzel olur.

DIGER INSANLAR AKTIF OLMADIKTAN SONRA BIR KISININ AKTIF OLMASI BIRSEY DEGISTIRMEZ GIBI GELIYOR BANA CLONE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz01

Evet,ıkımzden baska admire topgınde Adanalı yok,sayımız fazla olsa guzel olcaktı ama en azından otomobılını seven Adana lılar olarak DH Adanalılar grubu gıbı bır baslık acıp katılmak ısteyen arkadaslar olursa Kolcuoglu,Hasan usata gıbı bır yerlere gıtsek belkıde guzel olur.Sen ne ısle mesgulsun clone hemsehrım benım adım Atılla .

Hooop noluyo ya. Adanalı değilik diye bizi dışlıyomusunuz???? İyi ki bi kaç gün uğramıyoruz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl
    DIGER INSANLAR AKTIF OLMADIKTAN SONRA BIR KISININ AKTIF OLMASI BIRSEY DEGISTIRMEZ GIBI GELIYOR BANA CLONE

arkadasim hersey topic duzeni saglandiktan sonra olur.

bakiniz herkes birbirine aracinizin fotografini ekleyin diyor ama kimsenin ne ekledigi var ne katildigi var.
    halbuki topicin ilk sayfasi adam akilli duzenlense, uyelerin ismi sirasiyla yazilsa, araclari hakkinda bilgiler verilse, sirasiyla herkesin arac fotografi eklense. ne bilim duzgun bir imza cikarilsa... diye uzar bu.

yani birilerinin birseylerden haberi olmasi lazim. hic mi admire kullanicisi yok, elbetteki var ama kacinin bu topicten haberi var.

topicin basliginda 2007 son guncel tarihi yazan bir konuda kim konusmak isterki. hort bir konu muamelesi goruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelick
    Hooop noluyo ya. Adanalı değilik diye bizi dışlıyomusunuz???? İyi ki bi kaç gün uğramıyoruz yani

bir Adanali olarak;
    bulusma icin Adanamiza gelecekseniz buyurun gelin, basimizin ustunde yeriniz var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

arkadasim hersey topic duzeni saglandiktan sonra olur.

bakiniz herkes birbirine aracinizin fotografini ekleyin diyor ama kimsenin ne ekledigi var ne katildigi var.
    halbuki topicin ilk sayfasi adam akilli duzenlense, uyelerin ismi sirasiyla yazilsa, araclari hakkinda bilgiler verilse, sirasiyla herkesin arac fotografi eklense. ne bilim duzgun bir imza cikarilsa... diye uzar bu.

yani birilerinin birseylerden haberi olmasi lazim. hic mi admire kullanicisi yok, elbetteki var ama kacinin bu topicten haberi var.

topicin basliginda 2007 son guncel tarihi yazan bir konuda kim konusmak isterki. hort bir konu muamelesi goruyor.

Konuyu açan arkadaş uğramıyo hiç buralara. Yeni bi başlık açılsa ve orada devam edilse dedikleriniz yapılabilir. Logo için bişeyler yapabilirim elimden geldiği kadar.

• lütfen yardım edin; 2005 model 1.3 lpg li admire buldum almak istiyorum fakat kafamı çok karıştırdılar,eğer 1.3 araba kullananlar yardımcı olursa sevinirim.araba 1.3 olduğu için çekmiyor diyorlar sollamada problem yaşarsın deniyor,hele klimayı açınca araba tamamen bayılıyor diyen var.
    bunlar doğrumu bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,eğer zahmet eder e-mail atarsanız dahada sevinirim.
    nurdem168@yahoo.com
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.