Şimdi Ara

hyundai accent dizel gibi çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hyundai accent 2002 mpı benzinli otomatik vites aracım var haziranda ikinci el aldım . Son bir aydır araba sanki dizel motor gibi sesli çalışıyor. Yağdan dediler ama haziranda servisinde değiştirdim yağını. Bİrde 4 gündür yağ ışığı ara ara yanıp sönüyor yani yağınıda eksiltmiş gerçi yarın servise gidicem ama bir ön bilgi alabilirsem sevinirim anlayan arkadaşlardan...

• egzost manıfoldu catlaksa oradanda ses yapar bılgın olsun
  • ama sanki ses motordan geliyor iyice dinledim ...
  • serviste yag tapasını sıkmayı unutmuş olmasınlar yag eksiltir yag seviyesine bi baksaydınız
  • baktım yağ eksiltmiş baya, ama tapayı unutsalar, 5 ayda herhalde yağ kalmazdı. Bence gelen ses ile yağ eksilmesi birbiriyle alakalı, sübaplarla ilgili birsorun olabilir gibi geliyor...
  • dostum bu arızanın nedenını buldugunda nedenını yazarsan sevınırım
  • yağ eksiltmesi kötü bi durum

eğer park ettiğin yerde yağ damlası görmediysen tıpadan değildir

bu durumda yağ yakıyor demektirki en kötüsü bu

kmsini yazsaydın belkide kmyle oynamışlardır
  • araba motoru ısınınca ses başlıyorsa, radyatör - termostat arızası olabilir. hararet yapmıştır, motora su gitmiyordur belki. bu durumda kullandıysan zarar vermiş olabilirsin araca.
  • kardesim senn araba uçmus benm araba 99 accent daha bırak sesi tık demio be arabaya binmeyi bileceksindeğiştir arabanı bence
  • bİrader senin o ses kesin siboplardan geliyodur yanlış yağmı kullandılar acep kaçlık yağ kullanıyosun onu bi yaz hele, eğer yağ kaçırıyosa bi yerden sibopları değiştirir 3-5 kuruşa kurtarırsın. ama araba yağ yakıyosa o zaman o motordan hayır gelmez masrafın buyuk. araban kaç km de?
  • beyfendı bendede 2004 1.3 war bendede o ses war,servıse gıttı geldı falan babama sey demıs usta....km sı cok oldugu ıcın hyundaı servısı sıbopları bıraz gevsek tutmus kı motor cok zorlanmasın kasılmasın o bıraz ses yapar demıs....ama ben hala kıl ım o sese...bıde benım arabada su gıcıklık war gaz pedalına normalden bırazcık daha fazla bas dırek gacırt gucurt motorun kasılması ayagının altında makıneler donuo sankı hıssı.....benzınıde cok goturuomus bu hareket de...abanmıorum kı cok az daha fazla basıorum...
  • Sorun manifoldtanmıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.