Şimdi Ara

Hyundai accent era

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hemen konuya gireyim. Benim emektarı satıp Hyundai almaya karar verdim, ikinci elden sıkıldığım için sıfır almak ve inşallah sorun çıkmazsa kafam rahat takılmak istiyorum. Bütçemi accent era dizel için 29-30 bin gibi ayarlamaya çalışıyorum, bu maksimum hadi bilemedin 1bin daha artabilir. Ama forumlarda accent eranın üretimi bitecek, donanımı azaltıyolar gibi şeyler okuduğum için kafam karıştı, i20 troy da bana küçük geliyor en azından bagaj olarak ama üretimi devam edeceği için cazip geliyor. i30 a zaten param yetmiyor. Sizce accent era alsam ve üretim 1-2 sene içinde bitse zarar eder miyim, i20 troy mu almak mantıklı, bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim, ay sonu gibi düşünüyorum.
    (Hyundai ana başlığının altına yazmıştım ama cevap yazan olmadı, umarım burada yardım alabilirim)

• Hyundai 2012 Modelde kasa değişikliğine gidiyor. Yani Accent Era'nın adı "Era" kısmı atılarak Accent (Bazı ülkelerde Verna) olarak lanse edildi.
    Yalnız şu anki kasa Eraların üretimi 3 yıl daha devam edecektir.
    Ona takılmayın pek. Bugün yeni kasa araç alsanız en uzun ömrü 5 yıl olur, 5 yıl sonra muhakkak değişir kasa.

Donanımın azalması söylentisine gelince, içindeki donanımı azaltmayacaklar; donanım isimlerinde azalma olacak.
    Yeni versiyonlarda ESP standart olmakla birlikte; Team, Mode ve Prime adı altında 3 farklı donanım seçeneğine inilecek ve paketler bu üç versiyona göre şekillenecek.
    Şu andaki i30 da böyledir ve çoğu araç artık 3 farklı donanım paket ismine geçmiştir. Tabi bu adlar markaya göre değişmektedir.
  • Faydalı bilgi için teşekkürler, zaten Hyundai'nin sitesinde böyle bi karışıklık yaşadım. Fiyat tablosunda Prime dahil 4 farklı seçenek var ama aracın özelliklerine girildiğinde 3 farklı model çıkıyor ve aralarında prime mevcut değildi.
  • Dün bayideydim, Era dan vazgeçip i20 Troy Prime almaya karar verdim, bir aksilik olmazsa ay sonu gibi işlemleri tamamlayacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotech

Dün bayideydim, Era dan vazgeçip i20 Troy Prime almaya karar verdim, bir aksilik olmazsa ay sonu gibi işlemleri tamamlayacaz.

Yeni Accentlerde Nisan'da geliyormuş onlara da bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

quote:

Orijinalden alıntı: robotech

Dün bayideydim, Era dan vazgeçip i20 Troy Prime almaya karar verdim, bir aksilik olmazsa ay sonu gibi işlemleri tamamlayacaz.

Yeni Accentlerde Nisan'da geliyormuş onlara da bir bakın derim.

O konuda da bilgi aldım, euro5 motorla aynı kasa 3 farklı modla geliyormuş ama karar vermemde i20 troy un daha fazla donanıma daha uygun fiyata sahip olması
    etken oldu, çelik jant ve sunroof haricindeki tüm donanım mevcut, zaten 2-3 bin zorladım prime olsun diye. Bagajın küçük olmasını da gerekirse koltukları yatırarak gidermeye çalışacam artık. Aracı ayırttım, renk "diamond black" olacak, inşallah sorunsuz teslim alıp, sorunsuz kullanırım, ilk sıfır aracım olacağı için kafamda hala
    forumlarda okuduğum fabrika çıkışı oluşan hatalar, arızalar dönüp duruyo da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.