Şimdi Ara

HYUNDAI Accent ERA 1.4 Team 18.500 YTL'ye ALINIR'mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yenisini yani 2010 model "0" aracı #23.350,00# TL ye aldım 1,4 team abs. ona göre bir fiyat belirlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

team de çift hava yastığı yok eğer çift hava yastığı varsa select tir eğer select se fiyat süper
    zaten araba temizse darbesizse 300-500ytl nin hesabını yapma biliyorum para çok zor kazanılıyor ama 500 ucuza alıp sonra 1500 masraf etmektense almışken adam akıllı geçmişini iyi bildiğin bi araç alman daha hayırlı olacaktır
    ama bazen yetkili servislerde çalışanlar az km yapmış kazalı arabaları alıp toplayıp satıyorlar dikkat et mutlaka başka bi bayiye götürüp göster ve aracın durumu ile ilgili yazılı bir belge mutlaka iste

team modelinde de çift havayastığı opsiyonu var. 0 fiyatı da YENİ 1.4 TEAM ABS ÇHY 23.901 TL. ben olsam hiç 2. el ile uğraşmazdım. gider 0 alırım. 2. el aldın mı en az 500 lira: noter + plaka + ruhsat + ekspertiz raporu falan filan tutar. bir de lastik eskimiştir, balatalar, boya çizikleri, triger kayışı falan filan. hiçççç uğraşmaya değmez. hem sıfır alacağın araç 2010 model olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Tırak

quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

team de çift hava yastığı yok eğer çift hava yastığı varsa select tir eğer select se fiyat süper
    zaten araba temizse darbesizse 300-500ytl nin hesabını yapma biliyorum para çok zor kazanılıyor ama 500 ucuza alıp sonra 1500 masraf etmektense almışken adam akıllı geçmişini iyi bildiğin bi araç alman daha hayırlı olacaktır
    ama bazen yetkili servislerde çalışanlar az km yapmış kazalı arabaları alıp toplayıp satıyorlar dikkat et mutlaka başka bi bayiye götürüp göster ve aracın durumu ile ilgili yazılı bir belge mutlaka iste

team modelinde de çift havayastığı opsiyonu var. 0 fiyatı da YENİ 1.4 TEAM ABS ÇHY 23.901 TL. ben olsam hiç 2. el ile uğraşmazdım. gider 0 alırım. 2. el aldın mı en az 500 lira: noter + plaka + ruhsat + ekspertiz raporu falan filan tutar. bir de lastik eskimiştir, balatalar, boya çizikleri, triger kayışı falan filan. hiçççç uğraşmaya değmez. hem sıfır alacağın araç 2010 model olacak.

team modelinde çift hava yastığı opsiyonu var ama o arkadaş yorumladığı zaman team modelleri tek hava yastıklıydı .. alıntı yaptığınız zamana ve cevap verdiğiniz zamana dikkatinizi çekerim :)

• o fiyata datcha logan alacagıma aksent alırım daha ii
  • Arkadaşlar ERA alma niyetindeyim şöyle bir ara var ne dersiniz?
    Model 1.4 Era Team 2008
    Km 19.000
    Motor Hacmi (cc) 1399
    Motor Gücü (hp) 97
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Ön camlar otomatik
    Fiyat 18900
  • İyi günler birsorum olacaktı ...

2006 model 1.4 accent era team buldum ..

Araç 95.000kmde lacivert renk brc marka tüp var ruhsata işli 1 parça lokal boya war pasta cilasını yeni yaptırmış iç doşemesinde yıpranma fılan yok agır bakımları yenı yapılmıs 2015e kadar muayenesı war 4 lastık yenı tramerden sorgulattım herhangı bır sıkıntısı yok oyle taksı sırket cıkması fılan da degıl .. sizce ozellıklerını belırttıgımm bu arac kac tl eder ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arass06

İyi günler birsorum olacaktı ...

2006 model 1.4 accent era team buldum ..

Araç 95.000kmde lacivert renk brc marka tüp var ruhsata işli 1 parça lokal boya war pasta cilasını yeni yaptırmış iç doşemesinde yıpranma fılan yok agır bakımları yenı yapılmıs 2015e kadar muayenesı war 4 lastık yenı tramerden sorgulattım herhangı bır sıkıntısı yok oyle taksı sırket cıkması fılan da degıl .. sizce ozellıklerını belırttıgımm bu arac kac tl eder ??

eğer gerçekten dedigin gibiyse ve abs varsa 18 19 arası eder
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.