Şimdi Ara

Hyundai Accent Era'da (Eranızda) En sevdiğiniz Şey... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda yazılanları okuyup arabamla gurur duymak
  • yandan görünüşü çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Arkadaşlar farklı bir konu dizel auto era'lar ne kadar yakıyor?

otomatik dizel 1,5 crdi şehir içi yaklaşık 18 kuruş...
    tabi turbo devreye girmesi işi değiştiriyor...
  • kontak kapatılıp şöför kapısı açıldıgında farların otomatik kapanması :)
  • 1.4 motorla 1.6 araçlara kafa tutmak güzel bir duygu..
  • 1.4 ün performansı iyimi?
  • sınıfındaki 1,4 motorlara göre mükemmel
  • Bahsettiğiniz aracın Era olduğuna emin misiniz ?
     Hyundai Accent Era'da (Eranızda) En sevdiğiniz Şey...
  • @ abluka__
    Abarttığımızı sanmıyorum.. Hayal gücü yüksek, yer uçağı sahipleri değiliz emin ol..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 14 Mart 2011; 20:50:12 >
  • Otobana da girdim geçen hafta 1.6 eramla. Harikalar yaratıyor, İstanbul' otobanında çok güzel gidiyordu.
  • YEDEK PARÇA UCUZLUĞU VE KOLAY BULUNMASI.
    17 ŞUBAT 2011'DE OTOBÜS PARK HALİNDE DURAN ERAMIN AYNASINI KIRMIŞ. 19 ŞUBAT 2011'DE SAMSUN HYUNDAİ YETKİLİ SERVİSİNDE 20 DAKİKADA SOL MANUEL AYNA TAKILDI. İŞÇİLİK DAHİL 62 TL ETTİ. BİR DE ÖĞLE VAKTİ YEMEK İKRAM ETTİLER.

• ıstanbul anadolu yakası kullanıcıları.sehır ıcı ne yakmaktasınız?

vede uzun yolda yakıt tuketımı nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

YEDEK PARÇA UCUZLUĞU VE KOLAY BULUNMASI.
    17 ŞUBAT 2011'DE OTOBÜS PARK HALİNDE DURAN ERAMIN AYNASINI KIRMIŞ. 19 ŞUBAT 2011'DE SAMSUN HYUNDAİ YETKİLİ SERVİSİNDE 20 DAKİKADA SOL MANUEL AYNA TAKILDI. İŞÇİLİK DAHİL 62 TL ETTİ. BİR DE ÖĞLE VAKTİ YEMEK İKRAM ETTİLER.

2010 yarıs sol-m aracımın sag aynası kırıldı.aslında ayna kırılmadı aynanın kapıya baglı olan sıyah pılastık kol kırıldı.ve ıscılık dahıl 470 kusur verdım

• MMX USTAM 470 TL ÇOK YÜKSEK BİR ÜCRET. 4 ADET KIŞ LASTİĞİ ALINIR O PARAYA. SANA DA GEÇMİŞ OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

MMX USTAM 470 TL ÇOK YÜKSEK BİR ÜCRET. 4 ADET KIŞ LASTİĞİ ALINIR O PARAYA. SANA DA GEÇMİŞ OLSUN.

aslında arabanın 40 bın bakımıda gelmıstı belkı bakım +ayna fıyatı da olabılr.o ama.gercı yınede bakımlarda 270-290 tl gıbı bırsey vermekteydım.o halde bıle bır ayna ıcın fazla para

aynı zamanda sag sıs farı da yerınden cıkmıstı.cıkmıstı derken 4 vıda yerınden ıkısı kırılmıstı ve sıs farı takılamıyorduı.
    sıs farı ıcın 170 e yakın bırsey demıslerdı.ben tamır edelım dıye dıretmıstım.japon ıle yapıstırmıslardı galıba kırılan ıkı kulagı
  • Gösterge bölümü
  • milletin hyundai deip küçümsemesi sonra yolda ya bu süper gidiomus demesi :O)))
  • mavi göstergeleri ve yağmur altındaki huzulu gidişi...ve siyah renkli accent eralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Önümdeki her araç virajlı yollara yavaşlayıp girerken, benim yağ gibi akmam hoşuma gidiyor.

Şaka yapıyorsun heralde.Era'ların yoltutuşu hakkındaki gerçekleri bu kadar kolay atamazsın.Düz yolda bile zıplıyor be araba

Ayrıca burada aşağıdali Era'dan bahsediyoruz.Sende başka bir araba varsa başka...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.