anlattıklarınızdan azımın suyu aktı ,zaten alma aşamasındayım ama en uygunu olsun derken zaman geçiyor ,bakkal da olsa gidip hemen 1 tane alacağım
Sis farları
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
Önümdeki her araç virajlı yollara yavaşlayıp girerken, benim yağ gibi akmam hoşuma gidiyor.
aynen üstat, 1,4 olmasına rağmen 97 beygir güç üretmesi ve seri olmasıda bir ayrıcalık
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
quote:
Önümdeki her araç virajlı yollara yavaşlayıp girerken, benim yağ gibi akmam hoşuma gidiyor.
aynen üstat, 1,4 olmasına rağmen 97 beygir güç üretmesi ve seri olmasıda bir ayrıcalık
1,4 motor yetersiz kesinlikle ama o motordan 97 beygir üretebilip otobanda 150-160 km hızlarda süreklilik arz edebilmesi akıp gitmesi güzel.Ama bir daha araç kısmet olursa 1,6 motordan küçüğünü düşünmeyeceğim.2,0 diesel bir araçla uzun yolculuk yaptım 150 km de 2,5 devir çeviriyor araç.Bizimki haliyle 4-4,5 larda seyrediyor o kmlerde.Ama memnunum çok şükür.Rabbim olmayanlara da nasip etsin.Kazasız belasiz günler.
quote:
Orijinalden alıntı: M e t i n
quote:
quote:
1,4 motor yetersiz kesinlikle ama o motordan 97 beygir üretebilip otobanda 150-160 km hızlarda süreklilik arz edebilmesi akıp gitmesi güzel.Ama bir daha araç kısmet olursa 1,6 motordan küçüğünü düşünmeyeceğim.2,0 diesel bir araçla uzun yolculuk yaptım 150 km de 2,5 devir çeviriyor araç.Bizimki haliyle 4-4,5 larda seyrediyor o kmlerde.Ama memnunum çok şükür.Rabbim olmayanlara da nasip etsin.Kazasız belasiz günler.
neden yetersiz olsun ki adamlar doblo gibi yada opel kombo gibi araçlara 1,3 motor koyuyorlar oluyorda bizim araçlarda neden olmasın.
ben gayette memnunum yarış yapacak yada yük taşıyacak değiliz.
quote:
quote:
quote:
quote:
neden yetersiz olsun ki adamlar doblo gibi yada opel kombo gibi araçlara 1,3 motor koyuyorlar oluyorda bizim araçlarda neden olmasın.
ben gayette memnunum yarış yapacak yada yük taşıyacak değiliz.
Hocam kişisel görüşümü söyledim ben sadece.Size yeterli gelebilir ama ben hem yakıt hemde konfor açısından söyledim.0,9 cc de araba yapabilirler.
Bende de Accent Blue var. Bende buraya yazmak istiyorum görüşlerimi
Aracın heryerine aşık oldum. Özellikle iç donanımı, ve ekran göstergeleri... Motoru inanılmaz sessiz, çok konforlu.. O koca lastikle çok güzel emiyor sarsıntıyı...
quote:
Orijinalden alıntı: alptuğ56
anlattıklarınızdan azımın suyu aktı ,zaten alma aşamasındayım ama en uygunu olsun derken zaman geçiyor ,bakkal da olsa gidip hemen 1 tane alacağım
nihayet bir era alarak ben de bu kervana katıldım
88 reno tx den sonra mercedes gibi geldi
daha bugün aldığım için hangi özelliğini incelesem şaşırdım,işin gerçeği dijital klimayı kullanmayı bile tam çözemediğim için şurasına hayranım da diyemiyorum
ancak arada bir balkona çıkıp vay be güzel arabaymış deyip içeri giriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: erturkvarol
1.5 CRDI motoru :)
önde hor hor homurdanan 110 adet beygiri çok seviyorum
110 beygir motor mavi ışıklar ve sis lambaları
Bana göre uygun fiyatı, bu fiyata bu donanımı,gözlük gözünün açılması,duruşu....Güzel araba bee...Birde biraz daha az yaksa(1.4 lpg'li 30 kuruş,sebebini çözemedim)
quote:
Orijinalden alıntı: sob67
Bana göre uygun fiyatı, bu fiyata bu donanımı,gözlük gözünün açılması,duruşu....Güzel araba bee...Birde biraz daha az yaksa(1.4 lpg'li 30 kuruş,sebebini çözemedim)
şehir içi yogun dur kalklı trafikte normal gibi sanki.
quote:
quote:
Metin bey aslında dur kalklı değil her gün 12 gidiş 12 geliş okula 24 km yolum var.3-5 te şehir içi...
quote:
quote:
quote:
Metin bey aslında dur kalklı değil her gün 12 gidiş 12 geliş okula 24 km yolum var.3-5 te şehir içi...
Aslında çok ama yogun trafikte normal diye düşünmüştüm.Yogun trafik dediğim sürekli dur kalklı.
İstanbulda aynı sizin özelliklerdeki aracımla genelde açık yollarda 10-11 Litre civarında Lpg harcıyorum.
Lpg'nize bir ayar yaptırsanız dahga sağlıklı olur.
İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim Metin Bey...
15 günlük tatil döneminde eramı özlemişim valla...Burnumda tütüyordu, gelince kullanışı ayrı bir zevk verdi....
quote:
quote:
quote:
quote:
Aslında çok ama yogun trafikte normal diye düşünmüştüm.Yogun trafik dediğim sürekli dur kalklı.
İstanbulda aynı sizin özelliklerdeki aracımla genelde açık yollarda 10-11 Litre civarında Lpg harcıyorum.
Lpg'nize bir ayar yaptırsanız dahga sağlıklı olur.
Gayet normal bence de.
Yokuş yukarı giderken çoğu C sınıfı arabayı aynada görmeyi.
110 beygir 1200 kg olmasını
benzinde iken gaza dokunupta uçması ses sistemi ve doch motoru