Şimdi Ara

Hyundai Accent Era'da (Eranızda) En sevdiğiniz Şey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
9.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi aydınlatma ışığı, motor plastik kapağı ve bagaj filesi.

• 1.5 CRDI motoru :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkvarol

1.5 CRDI motoru :)

Aynen özellikle şehirlerarası kullanımda çok keyifli 5.Viteste gaza dokunduğun gibi uzayıp gitmek
  • 1,5 crdi'nin yanında 110 beygir olması :)
  • arka bagaj kapağı vallahide hoşuma gidiyor
  • Müzik sistemi ve mavi ışıklı paneli çok hoş.. Bir de ön tampon ve sis lambaları..
  • ARABANIN YAYLANMASINA BAYILIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper yakıtı ekonomisi ve 115 beygirlik gücü (dizellerin)
  • dizel motorla 2000 devirle giderken gazı koklediğimizde koltuğa yapıştığını hissetmek.
    ayrıca rampa çıkarken sollamak.
  • Atikliği ve performansı 1.6 112 bg olunca .Ayrıca otm vites olması da büyük bir hoşnutluk sebebi
  • 2010 1.4 team orjinal brc kitli gaza yüklenince öküz gibi böğürmesini Şafak Sezer in filmdede dediği gibi (ÖKÜZ MÜ BU?)...

.......Aslında tam tersi sevmiyorum bunu... keşke daha sessiz bir araç olsaydı ben içinde tısss sesi bile duyulmayan araçları severim ama napalımki bütçe buna izin veriyor bu paraya anca bu oluyor çokda kötü değil aslında parasına kıyaslarsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 16 Nisan 2010; 18:53:40 >
  • konforu.....
  • Tipi, duruşu

Birde 100 km/saat'in üzerinde olsam bile gazı kökleyince koltuğa yapıştırması
  • Dizelinin gır gır gır diye çalışması zevkden öldürüyor beni.Şaka değil, gerçekten dizel motorunun sesi çok hoş sanki bir yolcu otobüsünün ön koltuğundan arkadaki motor sesini duyar gibi.
  • Usb girişli müzik sistemi çok başarılı.
  • Önden görünüşü... 1.5 CRDİ 110 beygirlik motoru.
  • Dik rampları çıkarken bile gaz pedalına dokununca sizi koltuğa yapıştırabilen muazzam motor gücü.
  • Benim aracımdaki direksiyonun yol tutuşu. 200'le giderken bile savrulma gibi bi ihtimal olmaması :) (Expo version)
  • Eram yok milenyum kasasından var ama eralara baktığımda hoşuma giden direksiyonu
  • göstergedeki kırmızı çubuklar dışa bombeli ii duruyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.